Na tau Tadai gal ir pritariu dalimi faktorių, tačiau turiu ir neigiamų pastebėjimų - statole plovyklos sureguliuotos blogai, šepečiai plovyklų kieti, tad jei perlamutro kėbulas, išvažiuosi suraižytas nežymiais dryžiais, bei turėjau du sykius labai nemalonių nuotykių su jais, Subarikui mano nutiko taip - šepečiai kurie turėjo išplauti ratlankius susisvaigo ir gale ties arka slenksčius šlifuoti pradėjo, visus dažus nušveitė ir sulankstė, na ačiū Dievui draudimas sutvarkė, bei vargo perdidelio neturėjau, o visai neseniai kažkodėl sugalvojau išsiplauti savo Pežą statoile kuris yra prie Ergo Lietuva Geležinio Vilko gatvėje - kadangi šonus šepečiai plauna važiuodami nuo galo į priekį ir sukasi netinkama kryptimi, veidrodėlius atlenkė per jėga (nes perkieti šepečiai) ir mažai trūko, kad nulaužtų, labai "malonu", kai stovi plovykloje, negali pajudėt su mašina, langus darinėjiesi ir užlenkinėji veidrodėlius, kad velniop nenulaužtų, juolab už plovyklą suplojęs ~56Lt. Nepasakyčiau kad tai labai malonūs nuotykiai. Taip pat yra keli minusai kaikuriuose statoiluose kuriuose renkasi visokie marozai pasistoviniuoti, įprastai tai būna prie žirmūnų žiedo... Čia tas statoilas ne rodiklis. O kainų tavo vietoje važinėjant su dujomis išvis neliesčiau, nes tu už tą kurą tiek ir temoki. Suprantu dyzeliu ar benzinu važinėtum, tai dar dar, o čia jau kai su dujomis, tai taip ar taip taupumo viršūnė.
Na, šičia mano kompetencija maža, tad nieko nei teigiamo, nei negiamo apie plovyklas negaliu pasakyt - mašiną plaunu arba pats kieme, arba neplaunu visai (žiemos metu). Jei žiemą kažkur tikrai reikia švarios mašinos - vežu, kad nuplautų rankomis. Kaina kokie 10-12Lt.
Per savo neilgą 4m stažą dar neteko automatinėj lankytis, bet ir nėra noro, nes nuo senų laikų kažkaip žinau, kad net ir su naujom kompiuterinėm programom, vistiek kažkam tai anteną, tai veidrodėlius, tai subraižo...
Kaune irgi yra toks Statoilas prie McDonalds'o, kur velniai nusiperka ėdesio Makdraive ir varo ėst už statoilo esančioj aikštelėj, ateina ir į priekį paplavinėt arba olouz nusipirkt ar kuro įsipilt. Tai retai ten lankausi, o ir dujų ten nėra. Važinėju ir dyzeliu, ir benzinu (turiu ne vieną mašiną, o ir iš šeimyniškių kažką paimu, kai reikia), tai anuos pilu irgi belekur, dyzelį kartais ir iš bačkos. Bandžiau būtent pateikti ne iš kuro kainos ar kokybės pusės, o tai, kad ten užėjęs, jauties kaip normalioj europinėj magistralinėj degalinėj, kur naktį užeit į vidų galima, kur dyzeliui įsipilt pirštinaičių padėta, kad paskui rankos, vairas ir bėgių rankena nesmirdėtų, o dar kai prisiliest prie ko nors reikia. Mano mergaitė ten labai mėgsta pirkti kavą ir mėgsta švarius jų tualetus, tai kažkaip pamažu ir mane įtikino, kad tikrai degalinės pavyzdys kažkas tokio turėtų būt, o ne ten, kur snargliuoti seniai būna, ir ranka limpa tiek prie kuro pistoleto, tiek prie durų rankenos, arba jaunimas naktį degalinės pastate tūsina ir nelabai kreipia dėmesį, kai klientas už kurą susimokėt ir kažko nusipirkt nori (turėjom tokį įvykį kažkokioj mažoj degalinėj kely Vilnius-Kaunas). Bet už tai kuras pigus..?
Edited by tadas1991, 2014 March 07 - 10:06.