Pakaitinimo žvakės ir relės
kebabas
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:klaipeda
-
Automobilis:peugeot 406hdi
Parašyta 2009 lapkričio 04 - 23:38
o tu pamegink su testeriu paziuret kaip nesikuria ar y tawo pasildymo zwakias atiena 12v. , beja pas mane buvo bairis : rite otsisedau i sawo peziu ir neuzsikuriau ... starteriu zulinau kokias 5 min. ir nieko (akumui 2metai pirkau brangu ir gera , bet pas mane galinga aparatura ), tad atware draugelis ir su prikurke uzkurem is pol abaroto ... likau nesuprates nuvariau pas meisriuka ir jis paaiskino kad pas dizeli kuriasi nuo suspaudimo ... tipo sako pas tawe neuztenka 'suspaudimo' greicio ir todel neuzsikuria masina(reziume .. pas akuma ytampa buvo per maza :unsure:taigi teko pirkti nauja akuma ir tabar viskas ciki 2.0hdi
Darekas
-
-
Forumo naujokai
-
-
Automobilis:Peugeot 406 2.1TD 97m
Parašyta 2009 lapkričio 05 - 09:41
tai va paspaude truputuka saltukas ir mano pugas irgi eme ir pradejo psichuot..nenori jis ryte graziai kurtis o praeita ziema taip graziai draugavom tai nzn ka db daryt norejau issukti zvakes ir patikrinti bet prasi**** garaze 3 val nieko nepesiau nes napavyko ju isukti prieiti neimanoma tai galvoju duot servisan tegu keicia zvakes tik klausimas ar tai pades...o del ryjimo tai jusu pugai gan ekonomiski maniskis apie7-8 misriu rezimu...
as irgi negaliu pas save nusukt zvakes,tai padariau taip nuo zvakiu nusukau juos sujungenti laida ir kiekviena atskirai tikrinau... su testetiu omais, arba su indikaturiumi
Laimisxx
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:Vilnius
-
Automobilis:Peugeot 406 2,0 HDI 66kw 1999
Parašyta 2009 lapkričio 05 - 16:35
Man irgi snd pasake , kad pas mane permaža startinė ytampa akumo jau
nuvarykit i akomuliatoriu centra, uždyka patikrsins. P.s pas mane net elektrolito nebebuvo akomuliatoriuje... teks pirkti nauja akuma...
puskinas88
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Automobilis:Peugeot 406 2.1td
Parašyta 2009 lapkričio 05 - 22:35
na del akumo tai pries metus keiciau nauja 74 amperu ir suka labai jau gerai tai nemanau kad akumas kaltas na bet del visa ko rytoj patikrinsiu...su tuo atejimu 12 vol i zvakes tai gera mintis o del matavimo omais tai kaip tu patikrinai neisskues juk zvake lieciasi i visa korpusa ir logiskai mastant visu ju varza turjo but vienoda, manau kad ja butinai reik issukti ir tik tada testuot bet vat gudras klausimas kaip ta padaryti?
Nerijusv
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:Kaunas
-
Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...
Parašyta 2009 lapkričio 05 - 23:23
Man irgi snd pasake , kad pas mane permaža startinė ytampa akumo jau nuvarykit i akomuliatoriu centra, uždyka patikrsins. P.s pas mane net elektrolito nebebuvo akomuliatoriuje... teks pirkti nauja akuma...
o gal pradziai vistik dasipilk distiliuoto vandens akuman
Martis
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
-
Automobilis:306 2.0HDI, Toyota avensis d4d
Parašyta 2009 lapkričio 06 - 11:58
2.1 variklio pakaitinimo rele srote kainavo 50lt pries metus.
Cia seip sau, pas volvo fura uzkurus pakaitinimo zvakes dar apie 10min veikia.
Darekas
-
-
Forumo naujokai
-
-
Parašyta 2009 lapkričio 06 - 13:56
na del akumo tai pries metus keiciau nauja 74 amperu ir suka labai jau gerai tai nemanau kad akumas kaltas na bet del visa ko rytoj patikrinsiu...su tuo atejimu 12 vol i zvakes tai gera mintis o del matavimo omais tai kaip tu patikrinai neisskues juk zvake lieciasi i visa korpusa ir logiskai mastant visu ju varza turjo but vienoda, manau kad ja butinai reik issukti ir tik tada testuot bet vat gudras klausimas kaip ta padaryti?
nusuku zvakiu sujungimo laida,ir testuoji... viena testerio laida ant korpuso kita ant zvakes kontakto
Darekas
-
-
Forumo naujokai
-
-
Parašyta 2009 lapkričio 06 - 13:58
2.1 variklio pakaitinimo rele srote kainavo 50lt pries metus.
Cia seip sau, pas volvo fura uzkurus pakaitinimo zvakes dar apie 10min veikia.
nu va kaip pas furas... o kad atjunkt ju pakaitinima reikia nuspaust akceleratoriaus pedala ir palaikyt 2.5sekundes. zinoma pries uzvedima
Laimisxx
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:Vilnius
-
Automobilis:Peugeot 406 2,0 HDI 66kw 1999
Parašyta 2009 lapkričio 06 - 16:51
o gal pradziai vistik dasipilk distiliuoto vandens akuman
Man sake kad ir dapilsiu jau startine jega neatsigaus tikrai. Draugui ir taip buvo tai sake nepadejo ne trupucio.
puskinas88
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Automobilis:Peugeot 406 2.1td
Parašyta 2009 lapkričio 06 - 18:35
nusuku zvakiu sujungimo laida,ir testuoji... viena testerio laida ant korpuso kita ant zvakes kontakto
bet juk tada visur rodo vienoda varza bent jau man taip buvo...
Svečias_bembis_*
Svečias_bembis_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2009 lapkričio 11 - 12:31
Sveiki,norejau paklaust,gal kam irgi yra taip nutike. Vienu zodziu pries kuriant salta varikli neuzsidega zvakiu pakaitinimo lempute, variklis uzsiveda kuo puikiausiai, gal cia taip turi but .307 2006m. hdi 1.6
Martis
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
-
Parašyta 2009 lapkričio 11 - 13:15
Kas ant HDI motoru ji uzsidega tik kai buna apie 0 laipsniu ir tai uzsidega tik kol suki rakteli, o vedant jau nebedega. As niekad nesuku galvos vedu iskart ir viskas ok. Bent pas mane taip.
Provocateur
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:MEMEL
-
Automobilis:Seat Ibiza ST 2012
Parašyta 2009 lapkričio 12 - 12:02
Nu nzn. As pirma irgi tikejau pasakom kad tipo HDi nesvecia iki kokios ten temperaturos.
Paskui sugalvojau pakeisti lempuciu skydelio apsvetimo. Nu ir pasirode, kad puse lempecku buvo perdegusios. Tai tik po tuo ir suzinuojau, kad: 1. Pakaitinimo zvakes buvo mirusios. 2. Lempute uzsidega jau ir prie +10 laipsniu, tik labai trumpai, gal sekundei. Kuo zemesne temperatura - tuo ilgiau svecia.
Seat Ibiza Sport Tourer 1.4MPi 2012
Martis
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
-
Parašyta 2009 lapkričio 12 - 12:13
Kazkas cia forumuose rase kad ji uzsidega kai buna apie +5 laipsnius.
Arvydzius
-
-
Nariai
-
-
Vieta:Utena
-
Automobilis:Peugeot 307 1.6Hdi, Subaru Outback boxer diesel 2011
Parašyta 2009 lapkričio 12 - 12:15
Vienu zodziu pries kuriant salta varikli neuzsidega zvakiu pakaitinimo lempute, variklis uzsiveda kuo puikiausiai, gal cia taip turi but .307 2006m. hdi 1.6
Būtent šiame variklyje užsidega prie -5 ir dega labai trumpai.
Pesimistas - gerai informuotas optimistas
Svečias_bembis_*
Svečias_bembis_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2009 lapkričio 14 - 10:22
o is kur tu dabar istraukei,kad prie -5 uzsidega
Wyycka
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
-
Automobilis:Peugeot 406 1999 2.0HDI
Parašyta 2009 lapkričio 14 - 18:04
pas mane ir dabar apie nuli uzsidega max kokiai sekundei..vos speju susziureti,bet seip ziema,pvz pernai, tai jau ilgiau sviecia prie -10 ar zemesnes
ramchik
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Vieta:Panevezys
-
Automobilis:peugeot 406 2,0 hdi
Parašyta 2009 lapkričio 14 - 19:08
Būtent šiame variklyje užsidega prie -5 ir dega labai trumpai.
nusneki... jau po nakties kai buna +6 ar kokie +5 uzsidega ta lempute,aisku ne ilgam,bet uzsidega... o aks kuria nepalauke 1s kol uzges,tai labai kazkur skubat
gal i servisa neduokDie?
NE PINIGUOSE LAIME
LAIME JU KIEKYJE kuo maziau ,tuo sveikiau
P406
EDJU
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:Denmark,Vojens
-
Automobilis:Peugeot 406 2.0 hdi karavanas
Parašyta 2009 lapkričio 14 - 19:27
hmmm,pas mane ji ima degt tik prie -1-2,ir net ne sekunde,o tik jos dali.vienu zodziu kuriu nelaukes ir viskas ok.tiesa,kai buvau slovakijoi ir ryte buvo apie -30,lempute dege apie 2 sek.ir variklis uzsivede puikiai
Svečias_bembis_*
Svečias_bembis_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2009 lapkričio 14 - 20:37
nu is po nakties kurios buvo -5 is ryto neuzsidege,todel ir nerimauju,kad nebutu kas blogai