Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Pakaitinimo žvakės ir relės

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 810

#481 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai
  • Vieta:ICELAND
  • Automobilis:Peugeot 5008 1.5 BlueHDI EAT8 2022

Parašyta 2010 sausio 28 - 10:57

Tai labai idomu, ar kam nors paviko paciam pakeist tas nelaimingas kaitinimo zvakes?
Nes kai paskambinau i autovygreda, tai pasake kad reikia nuimineti kolektoriu, kad pakeisti zvakes? ir praso 150 uz darba + 4x30 uz zvakes (kazkokios monark ar monarc - ale vokiskos) , bet sutinka uz 250 padaryti viska.
Masina jau savaite stovi kieme. Zvakiu dar netikrinau, nes, nu ego nafik, salta :) , palauksiu kai biski atsils.

nu as nemanau kad tiek daug reikia isardyti,nusiima variklio virsutenes plastmases,galima nuimti alsuoklio zarna,ir po ja visos zvakes,nu jai dar geriau nusiimi vakumo akumuliatoriu su elektro voztuvais visa ta kelma,bet gal ir nereikia jo nuimti,na as pats ju dar nekeiciau,bet kad kolektoriu nuiminet del zvakiu kazkokia nesamone ,juk ant kolektoriaus ir RGE voztuvas,po jo turbina :pug:
  • 0

#482 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2010 sausio 28 - 11:00

Nuiminėt kolektoriaus tikrai nereikia, bet EGR vožtuvą teks. Tiesa 607 keist palyginus su 807 ar C8, tai vienas juokas.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#483 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 28 - 11:14

Nuiminėt kolektoriaus tikrai nereikia, bet EGR vožtuvą teks. Tiesa 607 keist palyginus su 807 ar C8, tai vienas juokas.

o tas RGE voztuvas tik du varzteliai atsisuka ir tas metalinis vamzdelis,ir jis paprastai nusiima,ar dar ka nors ten nesugadinsi ji nuiminedamas,klausiu nes nesu jo dar emes,ir atrodo kad man jis uzstriges ,o ta tarpine turbut jau nauja reikalinga
  • 0

#484 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 28 - 13:41

o tas RGE voztuvas tik du varzteliai atsisuka ir tas metalinis vamzdelis,ir jis paprastai nusiima,ar dar ka nors ten nesugadinsi ji nuiminedamas,klausiu nes nesu jo dar emes,ir atrodo kad man jis uzstriges ,o ta tarpine turbut jau nauja reikalinga

Varžteliai tik du, ale kad jie lengvai išsisuks... Nu tai čia kaip pasiseks. Man asmeniškai vienas nutrūko, dabar prisuktas vienu varžtu, bet užsisandarinęs gerai. Kažkada vėliau teks kažką darytis. Tas vamzdelis nusiima ir daugiau nieko nereikia daryt.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#485 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 28 - 14:17

Varžteliai tik du, ale kad jie lengvai išsisuks... Nu tai čia kaip pasiseks. Man asmeniškai vienas nutrūko, dabar prisuktas vienu varžtu, bet užsisandarinęs gerai. Kažkada vėliau teks kažką darytis. Tas vamzdelis nusiima ir daugiau nieko nereikia daryt.

ot velnias bijau ir bandyti,jai abu nulus teks tikrai kolektoriu imti,kitaip gi nepriesi isgrezti ,bet ta tarpine gal irgi reiktu nauja tureti,siaip auto vaziuoja gerai ,bet tas voztuvas yra pastriges :pug:
  • 0

#486 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2010 sausio 28 - 14:46

Gal ne visai į temą, bet manajam DW10ATED EGR irgi užsikirtęs (panašu, kad uždarytoj padėty). Buvau pionieriškai nusiteikęs jį keisti, bet kai pamačiau kaip veržlytės ir špilkutės (ar varžteliai) atrodo (ar tiksliau - kas iš jų likę) - supratau, kad kol kas yra gerai kaip yra -_-
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#487 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 28 - 14:51

Gal ne visai į temą, bet manajam DW10ATED EGR irgi užsikirtęs (panašu, kad uždarytoj padėty).
Buvau pionieriškai nusiteikęs jį keisti, bet kai pamačiau kaip veržlytės ir špilkutės (ar varžteliai) atrodo (ar tiksliau - kas iš jų likę) - supratau, kad kol kas yra gerai kaip yra -_-

turbut ir man uzdarytoi padeti ,nes trauka nepablogejo ,tie varzteliai mano dar jau panasus i varztus ,ale bijau prisidirbti,ko gero ir as paliksiu kaip yra :pug:
  • 0

#488 Marius307hdi

Marius307hdi
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot, 307 hdi

Parašyta 2010 vasario 08 - 21:52

na ar issiaiskinai pas tuos specus,kaip te su tom zvakem,gal koki stebukla rado :unsure:

PAKEITUS AKUMA BAIGESI IR BEDOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TIK VIENA BEDA KAIP SAKANT NEVAIKSTO, JEI DABAR SU ZVAKEM VISKAS GERAI TAI KOL UZSIKURIU TAI SUKA LABAI ILGAI TOKS JAUSMAS KAD KURO NEPAGAUNA, BET TIK ANT SALTO MOTORO.
TAI VA VEL NAUJA BEDA. :doh:
  • 0

#489 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 09 - 08:30

PAKEITUS AKUMA BAIGESI IR BEDOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TIK VIENA BEDA KAIP SAKANT NEVAIKSTO, JEI DABAR SU ZVAKEM VISKAS GERAI TAI KOL UZSIKURIU TAI SUKA LABAI ILGAI TOKS JAUSMAS KAD KURO NEPAGAUNA, BET TIK ANT SALTO MOTORO.

O va čia jau rimtesnės bėdos
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#490 Svečias_Titowas_*

Svečias_Titowas_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 vasario 11 - 15:01

Sveikas. Pas mane irgi tokia pati problema su zvakem. Ispradziu galvojau kad purkstukai blogi,bet paskui pasidariau diagnostika tei pasake kad zvakes nekaista. Norejau paklaust kada salta masina pas tave jinai kuriasi sunkei? Ir kada uzkuri vibracija jauciasi? Ir dumu gausei? O paskui kaip pasila viskas normalei... Ir daugiau kuro ima? Beja kur ta temperaturos daviklis randasi?
  • 0

#491 sniener

sniener
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Alytus
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0hdi

Parašyta 2010 vasario 11 - 15:12

visiskai identiska problema ir pas mane..kol saltas ir kai maziau -15 lauke tai sukt reikai ilgai ilgai.
  • 0
Visais TEO klausimas kreipkites. Atsakysiu kuo skubiau!!

#492 puskinas88

puskinas88
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1td

Parašyta 2010 vasario 13 - 17:37

tai gal kas nors rado sios naujos bedos sprendima nes man jau atsibodo sukti galva kas jai ir pas ka remontuoti rytdienai kazkaip su vienu meistru susitariau bet ir tas dorai nezino kas gausis nes kompo neturi :o gal zinot kas kaune ar vilniuj sia beda padetu ispresti?
  • 0

#493 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 14 - 23:28

TAI VA VEL NAUJA BEDA.  :doh:

visiskai identiska problema ir pas mane..kol saltas ir kai maziau -15 lauke tai sukt reikai ilgai ilgai.

cia gali slipeti beda kuro slegio reguliatorija :pug:
  • 0

#494 Ramus

Ramus
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2010 vasario 15 - 10:31

deja..deja :lol: tai labiau panasu i purkstuku, kompresijos,neveikenciu p.zvakiu problemas :wh:
  • 0

Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas  ne remontas

#495 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 15 - 15:24

deja..deja :lol: tai labiau panasu i purkstuku, kompresijos,neveikenciu p.zvakiu problemas :wh:

bet pasitaiko, buna ir jo beda,o kas del purkstuku,tai cia pirmiausias bandimas ,jai purkstukai geri,zvakes geros,tai lieka slegio voztuvas ,nes isbandyta, draugo C5 2,2HDI ilgokai reikejo sukti salta ,purkstukai ,zvakes ok,pakeitem voztuveli ,is pol abarota uzsikuria,kaip liaudis sako :)
  • 0

#496 zinantis

zinantis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:pezo 307 hdi

Parašyta 2010 vasario 15 - 19:24

tu neziurek kad tiek trumpai kaitina nes pas 2 hdi taip ira ir pas mane ir viskas ok o jei nekaitina tai ira sone dacikas zalias gal tas uzsulenkes
  • 0

#497 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 16 - 00:05

ant ekranelio kaitinima parodo trumpai,bet jos dar kaista apie 20 sekundziu,o jai zalias temperaturos daviklis butu kaltas tai neroditu ant spidometro temperaturos :pug:
  • 0

#498 Ramus

Ramus
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 16 - 17:23

bet pasitaiko, buna ir jo beda,o kas del purkstuku,tai cia pirmiausias bandimas ,jai purkstukai geri,zvakes geros,tai lieka slegio voztuvas ,nes isbandyta, draugo C5 2,2HDI ilgokai reikejo sukti salta ,purkstukai ,zvakes ok,pakeitem voztuveli ,is pol abarota uzsikuria,kaip liaudis sako :)

Cia manau sutapimas su uzsikirtusio,uzsalusia reguliatoriaus asele...tokie reguliatoriai sekmingai kelyje paprastai numirsta...yra ir kitu budu visa tai patikrinti neisardzius ;]
  • 0

#499 Ramus

Ramus
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 16 - 17:26

ant ekranelio kaitinima parodo trumpai,bet jos dar kaista apie 20 sekundziu,o jai zalias temperaturos daviklis butu kaltas tai neroditu ant spidometro temperaturos :pug:

HDI kaitinasi zvakes net ir katik uzkurtame variklyje~30sek..priklausomai nuo ausinimo skyscio temperaturos :P
  • 0

#500 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 16 - 17:32

HDI kaitinasi zvakes net ir katik uzkurtame variklyje~30sek..priklausomai nuo ausinimo skyscio temperaturos :P

tai ta as ir norejau pasakyti kad uzkurtam varykliui :rolleyes:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0