Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Pakaitinimo žvakės ir relės

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 810

#501 Marius307hdi

Marius307hdi
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot, 307 hdi

Parašyta 2010 vasario 16 - 19:36

ant ekranelio kaitinima parodo trumpai,bet jos dar kaista apie 20 sekundziu,o jai zalias temperaturos daviklis butu kaltas tai neroditu ant spidometro temperaturos :pug:

sveikas , del to tu teisus kad nerodytu temperaturos nes pats tai bandziau, keiciau ta nelemta davikli kuris buvo geras.O pagal meistrus jis buvo blogas. :fool:
  • 0

#502 Marius307hdi

Marius307hdi
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2010 vasario 16 - 19:37

PAKEITUS AKUMA BAIGESI IR BEDOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TIK VIENA BEDA KAIP SAKANT NEVAIKSTO, JEI DABAR SU ZVAKEM VISKAS GERAI TAI KOL UZSIKURIU TAI SUKA LABAI ILGAI TOKS JAUSMAS KAD KURO NEPAGAUNA, BET TIK ANT SALTO MOTORO.
TAI VA VEL NAUJA BEDA.  :doh:

visiskai identiska problema ir pas mane..kol saltas ir kai maziau -15 lauke tai sukt reikai ilgai ilgai.

cia gali slipeti beda kuro slegio reguliatorija :pug:

deja..deja :lol: tai labiau panasu i purkstuku, kompresijos,neveikenciu p.zvakiu problemas :wh:

bet pasitaiko, buna ir jo beda,o kas del purkstuku,tai cia pirmiausias bandimas ,jai purkstukai geri,zvakes geros,tai lieka slegio voztuvas ,nes isbandyta, draugo C5 2,2HDI ilgokai reikejo sukti salta ,purkstukai ,zvakes ok,pakeitem voztuveli ,is pol abarota uzsikuria,kaip liaudis sako :)

Cia manau sutapimas su uzsikirtusio,uzsalusia reguliatoriaus asele...tokie reguliatoriai sekmingai kelyje paprastai numirsta...yra ir kitu budu visa tai patikrinti neisardzius ;]

gal galetum pasakyt kaip patikrinti?
  • 0

#503 Marius307hdi

Marius307hdi
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2010 vasario 16 - 19:43

Sveikas. Pas mane irgi tokia pati problema su zvakem. Ispradziu galvojau kad purkstukai blogi,bet paskui pasidariau diagnostika tei pasake kad zvakes nekaista. Norejau paklaust kada salta masina pas tave jinai kuriasi sunkei? Ir kada uzkuri vibracija jauciasi? Ir dumu gausei? O paskui kaip pasila viskas normalei... Ir daugiau kuro ima? Beja kur ta temperaturos daviklis randasi?

temperatutos daviklis yra variklio desiniam sone mazdaug per variklio viduri, pas mane 2lhdi tai reikia oro filtro slanga nuimt kad patogiau butu prieit, siaip priejimas nepats maloniausias.ten toks ziedelis nusiima ir tik tada dacikas issitraukia ir nubega keli simtai gramu antifrizo.
  • 0

#504 Marius307hdi

Marius307hdi
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2010 vasario 18 - 20:16

tai ta as ir norejau pasakyti kad uzkurtam varykliui :rolleyes:

cia biski ne i tema, norejau paklaust ar visi dyzeliniai pezai turi ta vadinama kuro pompavimo puslele?
nes pas mane 307hdi tai nera. ir ar galima prisijungt ja papildomai, nes pas mane toj vietoj kur turi but ta puslele tai slangutes tiesiogiai praeina ir viskas. aciu uz patarimus
  • 0

#505 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai
  • Vieta:ICELAND
  • Automobilis:Peugeot 5008 1.5 BlueHDI EAT8 2022

Parašyta 2010 vasario 18 - 22:43

cia biski ne i tema, norejau paklaust ar visi dyzeliniai pezai turi ta vadinama kuro pompavimo puslele?
nes pas mane 307hdi tai nera. ir ar galima prisijungt ja papildomai, nes pas mane toj vietoj kur turi but ta puslele tai slangutes tiesiogiai praeina ir viskas. aciu uz patarimus

pas HDI man rodos tokio daikto nera,jiem kura pompuoja siurblys bake,tai jos ir nereikia,o jai kuras gryzta i baka tai ant kuro filtro stovi dangtelija atbulinis voztuvas kurisneleidzia kurui gryzti,jai klystu pataisykit :pug:
  • 0

#506 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2010 vasario 19 - 08:57

pas HDI man rodos tokio daikto nera,jiem kura pompuoja siurblys bake,tai jos ir nereikia,o jai kuras gryzta i baka tai ant kuro filtro stovi dangtelija atbulinis voztuvas kurisneleidzia kurui gryzti,jai klystu pataisykit :pug:

Vai vai vai... Kalega, jumi daugiau nei 2,2 matarų matęs?
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#507 Svečias_zbygis_*

Svečias_zbygis_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 vasario 19 - 11:30

pas man irgi nera tos pompikes ir niekada jos neprireike niekada
  • 0

#508 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 19 - 12:18

Vai vai vai... Kalega, jumi daugiau nei 2,2 matarų matęs?

tas tai tiesa,pas mane 2,2 tai daugiau ir ciupinejau toki matora,kas liecia pezo ir dar HDI ,o siaip benzininiu dizeliniu esu perrinkes tvarkes ne viena,tuos kitus pezo variklius tik brezinija esu mates,naturoja tik atidares kopota,ciupinejas nesu :rolleyes: :pug:
  • 0

#509 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 19 - 12:40

tas tai tiesa,pas mane 2,2 tai daugiau ir ciupinejau toki matora,kas liecia pezo ir dar HDI ,o siaip benzininiu dizeliniu esu perrinkes tvarkes ne viena,tuos kitus pezo variklius tik brezinija esu mates,naturoja tik atidares kopota,ciupinejas nesu :rolleyes: :pug:

Nu tai nerašinėkit tada tokių garantuotų tezių, bo klaidinat žmones. Žinote kaip liaudis kalba, "Geriau protingai patylėt, nei..." :blush: :beer:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#510 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 19 - 19:14

Nu tai nerašinėkit tada tokių garantuotų tezių, bo klaidinat žmones. Žinote kaip liaudis kalba, "Geriau protingai patylėt, nei..." :blush: :beer:

tai kad cia forume skaitant yra daug baisesniu klaidinimu,as bent jau neitikinu zmoniu o tik mazdaug patariu,tai ir parasiau kad pataisitumet kai klystu,na dabar ir as zinosiu,kad pas HDI buna visokiu variantu :pug:
  • 0

#511 zinantis

zinantis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:pezo 307 hdi

Parašyta 2010 vasario 19 - 20:25

pas man irgi nera tos pompikes ir niekada jos neprireike niekada

nesuprantu kam ta pompike jei bake siurbliukas :dntknw:
  • 0

#512 zinantis

zinantis
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2010 vasario 19 - 20:32

-3 net neuzsidege pugs 406 hdi

man prie minus 3 4 salcio net nedega pasildimo rele ir kuriasi o pasukti reikia koki 3 4 kartus manau naturalu
  • 0

#513 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 22 - 09:25

tai kad cia forume skaitant yra daug baisesniu klaidinimu,as bent jau neitikinu zmoniu o tik mazdaug patariu,tai ir parasiau kad pataisitumet kai klystu,na dabar ir as zinosiu,kad pas HDI buna visokiu variantu :pug:

Tam, kad atskirt ar yra bake siurblys ar ne, labai paprastas metodas, jeigu pompikė yra, vadinasi siurblio nėra, na ir atvirkščiai B)
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#514 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 22 - 21:58

Tam, kad atskirt ar yra bake siurblys ar ne, labai paprastas metodas, jeigu pompikė yra, vadinasi siurblio nėra, na ir atvirkščiai B)

tai jai jis raso kad nera jam tos pompos ,tai reiskia pas ji siurblys bake stovi,ir kam ta pompa dar deti :pug:
  • 0

#515 zinantis

zinantis
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2010 vasario 23 - 20:57

PAKEITUS AKUMA BAIGESI IR BEDOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TIK VIENA BEDA KAIP SAKANT NEVAIKSTO, JEI DABAR SU ZVAKEM VISKAS GERAI TAI KOL UZSIKURIU TAI SUKA LABAI ILGAI TOKS JAUSMAS KAD KURO NEPAGAUNA, BET TIK ANT SALTO MOTORO.

visiskai identiska problema ir pas mane..kol saltas ir kai maziau -15 lauke tai sukt reikai ilgai ilgai.

deja..deja :lol: tai labiau panasu i purkstuku, kompresijos,neveikenciu p.zvakiu problemas :wh:

bet pasitaiko, buna ir jo beda,o kas del purkstuku,tai cia pirmiausias bandimas ,jai purkstukai geri,zvakes geros,tai lieka slegio voztuvas ,nes isbandyta, draugo C5 2,2HDI ilgokai reikejo sukti salta ,purkstukai ,zvakes ok,pakeitem voztuveli ,is pol abarota uzsikuria,kaip liaudis sako :)

Cia manau sutapimas su uzsikirtusio,uzsalusia reguliatoriaus asele...tokie reguliatoriai sekmingai kelyje paprastai numirsta...yra ir kitu budu visa tai patikrinti neisardzius ;]

nezinau kur ji randasi ta asele :o
  • 0

#516 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 23 - 21:42

nezinau kur ji randasi ta asele :o

stovi kuro siurblio sone daviklis dviem varzteliais prisuktas ,i ji ieina laidai :pug:
  • 0

#517 romanas29

romanas29
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:vilnius
  • Automobilis:renault

Parašyta 2010 vasario 25 - 12:11

nesuprantu kam ta pompike jei bake siurbliukas :dntknw:

ejgu ipurshkimas boshinis tada ira sjurblis bakaja o ejgu siemens sjurbli bakja nera , todel ir stove sis dajktas
  • 0
skype-romanas29 tel-868965783

#518 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 25 - 12:54

neissivaizduoju kaip gali uzsalti voztuvo asele,juk ten visur saliarke :pug:
  • 0

#519 Sifke

Sifke
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 HDi Espalande

Parašyta 2010 rugsėjo 30 - 12:08

Na turiu ir as panasia beda gal galit kas patarti koki meistriuka Panevezyje. Vienas jau pripudrino sako keisk zvakes, po to rele. Zvakes naujos rele gera. Akumas naujas. Nieko nesurantu kiek bebutu salcio vistiek nedega ilgiau kaip 2 sekundes. dar iki minus desimt galiu uzkurti kazkaip prasuka, o jau jei daugiau tai s....
  • 0
nuo šiol vadinkite mane ŠIFKE

#520 vaidas_v

vaidas_v
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Citrina C8

Parašyta 2010 rugsėjo 30 - 14:07

kad lempute uzgesta tai da nereiskia kad zvakes pakaitintos, jei sedesi kaip pele po sluota isgirsi dar po keliu sekundziu kaip rele suciksi va tada jau siltos zvakes (nemuskit jei klystu man taip meistriukas pasakojo :blush: )
  • 0
keturinolsestas 2.1 TD ex
C aštuntas 2.2 HDI
Vakar mečiau gerti, šiandien supratau, kad netoli numečiau....

www.metalocentras.lt[COLOR=blue]

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0