Jump to content

Photo

Ar galima i 406 idet/pajungti

• Please log in to reply
758 replies to this topic

#461 mantgirdas

mantgirdas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 53
  • Vieta:Vilnius, pasilaiciai
  • Automobilis:peugeot 406 1.9 TD universalas

Posted 2010 October 04 - 19:27

Sveiki Vakar prisikaiciau apie borto kompiuteri, tai siandien ryte viska nusipirkau isskyrus temperaturos davikli. Masinoje viena jungtis buvo, tai pajungiau ta kompiuteri prie jos, bet deja rode tik bruksniukus, reikia pajungti ir antra jungti, tik iskilo beda, nuotrauku puses cia nebeatidaro, todel siektiek sunku suprasti kur ka jungti. Gal kas noretumet padeti ji pajungti Vilniuje, darbo metu alus garantuotas :D Butu labai saunu jeigu kas nors turite issisaugoje nuotraukas kuriu nuorodos yra forumo pradzioje. :pug:
  • 0
Nuotrauka

#462 Neburtininkas

Neburtininkas
  • Senbuviai
  • posts 1,227
  • Vieta:danija
  • Automobilis:www

Posted 2010 October 04 - 20:18

*TUri rodyt kiek liko iki degalines. Be to 1368 tau ir nerodys ten ateina kiek zinau kompe irasytos kuro sanaudu programos duomenys.
*Pas mane tiap pat tos fysko snebuvo, bet radau. Pasiskaityk ten seniau aprasiau kur ir kaip ten radau. Jei ilgai ieskosi ir nerasi kitose fyskose ziurek ar kompo fyskoj laidas isvis pajungtas. Kelintas kontaktas ir visa kita yra aprasyta temoje.
Siaip viskas sioje temoje yra ko reikia jungiant, nereikia scrolint o atydziai perskaityt, taip sau ir kietiem laiko sutaupysi :good:

skaiciau nekarta visa tema. ir be 1368 laido (kas nerado) kaip rase kad rode vidutini greiti ir likusi km iki degalines. ir kazkas rase kad1368 yra skirtasd momentinems ir vidutinems sanaudoms.
na tu sakai kad niekas neturi veikti be to laido. hm nu nzn. nein man nieka isbandyti
  • 0

TFSI lpg hibrid 147kw

parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas

#463 Neburtininkas

Neburtininkas
  • Senbuviai
  • posts 1,227

Posted 2010 October 04 - 20:57

Sveiki Vakar prisikaiciau apie borto kompiuteri, tai siandien ryte viska nusipirkau isskyrus temperaturos davikli. Masinoje viena jungtis buvo, tai pajungiau ta kompiuteri prie jos, bet deja rode tik bruksniukus, reikia pajungti ir antra jungti, tik iskilo beda, nuotrauku puses cia nebeatidaro, todel siektiek sunku suprasti kur ka jungti. Gal kas noretumet padeti ji pajungti Vilniuje, darbo metu alus garantuotas :D Butu labai saunu jeigu kas nors turite issisaugoje nuotraukas kuriu nuorodos yra forumo pradzioje. :pug:

pasiziurek yra chema cia biski auksciau.
  • 0

TFSI lpg hibrid 147kw

#464 boMod

boMod
  • Senbuviai
  • posts 444
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1TD

Posted 2010 October 04 - 22:24

Gal ir tavo tiesa nebepamenu, bet be vidutiniu sanaudu logiskai tai ir nepaskaiciuosi kiek liko iki degalines, nes km kiekis likes iki kolonkes yra kintamas nuo situacijo sir vaziavimo :hmm:
  • 0

#465 Alusgeras

Alusgeras
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 950
  • Automobilis:406c

Posted 2010 October 04 - 22:27

Tai bandet kas borto kompa su dujom? rodo informacija? momentines ir pan.. ?
  • 0

#466 mantgirdas

mantgirdas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 53

Posted 2010 October 04 - 23:07

Nu ka, pas mano 1,9 TD atrodo yra reikalingas CPU borto kompo pajungimui, Tai kokia diena reik nusipirkti laidus, mygtuka ir bandyti ziuret kaip ten jungiasi jis:D dujose skaiciau kad nesamones rodo borto kompiuteris :) NeBurtinikas, kur ta schema, gal gali nuoroa numesti, neradau kazkokios kitokios

Edited by mantgirdas, 2010 October 04 - 23:10.

• 0
Nuotrauka

#467 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • posts 4,754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Posted 2010 October 05 - 08:08

bene 95metu 605 2,5 dyzeliui taip pat viskas?
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#468 Neburtininkas

Neburtininkas
  • Senbuviai
  • posts 1,227

Posted 2010 October 05 - 08:22

Gal ir tavo tiesa nebepamenu, bet be vidutiniu sanaudu logiskai tai ir nepaskaiciuosi kiek liko iki degalines, nes km kiekis likes iki kolonkes yra kintamas nuo situacijo sir vaziavimo :hmm:

taiwa.ir as taip manau.o nenoretum ekspermentuj atjungti akuma ir tada paziuret ka rodys?
  • 0

TFSI lpg hibrid 147kw

#469 mantgirdas

mantgirdas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 53

Posted 2010 October 05 - 08:22

ABEJOJU, VISTIEK KITA MASINA, KITA IR EL SHEMA, TUO LABIAU SENESNE AUTO. bet nepabandes nesuzinosi, pirmiausia intike gerai pasiziurek.
  • 0
Nuotrauka

#470 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • posts 4,754

Posted 2010 October 05 - 09:17

pagal komplektacija eidavo su borto kompais auto kaip mano, bet pas mane paprastesne..
  • 0

#471 boMod

boMod
  • Senbuviai
  • posts 444
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1TD

Posted 2010 October 05 - 14:44

taiwa.ir as taip manau.o nenoretum ekspermentuj atjungti akuma ir tada paziuret ka rodys?

Ta pati ka nuresetinus, pamikres kol pasigaus temperatura ir bruksniukus ant kazkur. Ir prisiminiau, be pajungto to laido kazkurie rodmenys visada auga (km)
  • 0

#472 Neburtininkas

Neburtininkas
  • Senbuviai
  • posts 1,227

Posted 2010 October 05 - 16:34

Ta pati ka nuresetinus, pamikres kol pasigaus temperatura ir bruksniukus ant kazkur. Ir prisiminiau, be pajungto to laido kazkurie rodmenys visada auga (km)

oki.dekuj.
  • 0

TFSI lpg hibrid 147kw

#473 mantgirdas

mantgirdas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 53

Posted 2010 October 05 - 19:00

Siandien jau bandziau laidus jungineti, bet neradau 4310 ir 1368, 723 nespejau paziuret, nes temti pradejo. Gal zinote kuriuose vietose dar galima rasti siuos laidus, nes 4310 geltonoj fiskej ilgai ieskojau nu bbz, bet nebuvo, tada 1368 ieskojau tokioje dideleje apvalioje fiskeje po vairu ji buvo rudos spalvos(nezinau ar ji turi buti joje nes pagal aprasyma sunku suprasti kur po vairu). Tai gal zinote kur dar galima rasti tuos laidus, arba kuo juos butu galima pakeisti? Dabar kompas isijungia, su mygtuku galiu keisti programa, bet visur 0 arba bruksniukai, nors ir vazinejau po to siektiek.
  • 0
Nuotrauka

#474 mantgirdas

mantgirdas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 53

Posted 2010 October 05 - 21:10

chebra pas ka spidometre buvo 4310? gal galite pasakyti kurioje vietoje geltonoje fiskeje jy reikia jungti, tiksliau i kuri kontakta. Gal tiesiog laido numeracija skiriasi, arba mano d yzeliuke jis kaip nors kitaip naudojamas o kontaktas tas pats, tai pabandysiu prie jo pajungti, tikrai pagelbetumete man :D ir dar klausimas kaip nuo cpu 1368 reikia jungti is kur zinot kuris ten tas reikiamas kontaktas? :D
  • 0
Nuotrauka

#475 mantgirdas

mantgirdas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 53

Posted 2010 October 05 - 21:17

Gal turit kas parduot ta ekraneli, iki restailini su sanaudu parodymais (litrais o ne 'galonais' ir pan..)

jei neisidesiu galesiu parduoti :D tu isidejes kompiuteriuka? viskas tvarkoj buvo?
  • 0
Nuotrauka

#476 Neburtininkas

Neburtininkas
  • Senbuviai
  • posts 1,227

Posted 2010 October 05 - 21:20

chebra pas ka spidometre buvo 4310? gal galite pasakyti kurioje vietoje geltonoje fiskeje jy reikia jungti, tiksliau i kuri kontakta. Gal tiesiog laido numeracija skiriasi, arba mano d yzeliuke jis kaip nors kitaip naudojamas o kontaktas tas pats, tai pabandysiu prie jo pajungti, tikrai pagelbetumete man :D ir dar klausimas kaip nuo cpu 1368 reikia jungti is kur zinot kuris ten tas reikiamas kontaktas? :D

4310 ir pas mane nebuvo spidometro geltonj fyskej. cia kazkas yra rase kas turi juntis i 15 kontakta. taiva issardzius ta fyske ( nesunkiai issardo) ir matysi kuris yra penkioliktas kontaktas. pas mane ten buvo tuscia. tai kisau ten kontakta
  • 0

TFSI lpg hibrid 147kw

#477 mantgirdas

mantgirdas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 53

Posted 2010 October 05 - 21:26

4310 ir pas mane nebuvo spidometro geltonj fyskej. cia kazkas yra rase kas turi juntis i 15 kontakta. taiva issardzius ta fyske ( nesunkiai issardo) ir matysi kuris yra penkioliktas kontaktas. pas mane ten buvo tuscia. tai kisau ten kontakta

ir kaip, veikia pas tave ? jo issiaiskinau is shemos kad 15, liko problema su tuo 1368, pas man stovi normalus cpu, tik nelabai suprantu kur ten i ta cpu kisti ta laida, nes jokiu numeriuku nemaciau :D ir kaip idomu reiks nuvesti iki salono is varikliaus skyriaus:D
  • 0
Nuotrauka

#478 Alusgeras

Alusgeras
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 950
  • Automobilis:406c

Posted 2010 October 05 - 21:44

jei neisidesiu galesiu parduoti :D tu isidejes kompiuteriuka? viskas tvarkoj buvo?

tai neturiu as jo dar :) todel ir reikia.
  • 0

#479 Neburtininkas

Neburtininkas
  • Senbuviai
  • posts 1,227

Posted 2010 October 06 - 06:57

su 1368 dar nezaidziau.bet yra parasyta irgi kurioj pozicijoj turi buti.ir jei tuscia tai kaip suprantu irgi teks ten kisti papildoma laida

Edited by Neburtininkas, 2010 October 06 - 06:58.

• 0

TFSI lpg hibrid 147kw

#480 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • posts 4,754

Posted 2010 October 06 - 07:19

1,9 td 66kw tas cpu tik tiek ir tedaro, paankstina degima daugiau nieko, praktiskai sis variklis besmegenis... kazi ar ka nors islosi pratempes iki jo laida.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users