mazuma man atrodo tai jus ir dar tokio pacio profilio zmoniu ratas aplink jus nieko greitu laiku turesim ir toki pati usieniu reikalu minstra oi kaip bus smagu gyvent ant lietuvos galesim but be duju be elektros su tusciu bliuduku ir skalyt iki apsisikimo kokie tie rusai blogiArba mazuma lenda ruskiams i subine.Man tai juokingaiusi sitoje situacijoje atrodeme mes ty lietuviai, su gruzijos veliavelemis ant automobiliu, ivairus renginiai gruzijos palaikymui ir tt.
Is viso sito galime daryti isvada, kad dauguma lietuviu susirge "rusifobija"
papolitikuokim
Parašyta 2008 spalio 31 - 17:29
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Parašyta 2008 spalio 31 - 17:55
Turbut iskart skelbs kara rusijaimazuma man atrodo tai jus ir dar tokio pacio profilio zmoniu ratas aplink jus nieko greitu laiku turesim ir toki pati usieniu reikalu minstra oi kaip bus smagu gyvent ant lietuvos galesim but be duju be elektros su tusciu bliuduku ir skalyt iki apsisikimo kokie tie rusai blogi
Arba mazuma lenda ruskiams i subine.Man tai juokingaiusi sitoje situacijoje atrodeme mes ty lietuviai, su gruzijos veliavelemis ant automobiliu, ivairus renginiai gruzijos palaikymui ir tt.
Parašyta 2008 spalio 31 - 18:48
Gal gali paaiskinti, kodel Rusija slepe 2 men tuos "irodymus"...taigi patys buvo suinteresuoti atskleisti Gruzijos "nusikaltimus"?
Kad gruzinai nesventieji, visas pasaulis sutinka, bet klausimas- ar edekvatus Rusijos veiksmai? Pulti svetima valstybe, kad apginti "savo" piliecius gyvenancius uzsienyje?
Man idomi pati siu nauju valstybiu atsiradimo istorija- S.Osetijos ir Abchazijos valstybes atsirado, apgynus ju teritorijoje gyvenancius Rusijos piliecius???? [/quote]
#P. Osetija (ne S. )
#Ka reiskia slepe??? Kaip galima paslepti tokius dalykus, ar tu manai, kad jie ("ruskiai") po to dar viska "grazino"???
#"pagaliau įleisti Vakarų žurnalistai" - zurnalistika... EU taikdariai ten jau senai, manau, kad ir zurnalistai ten buvo... tik tokio lygio reportazas pirmas pasirode... o LT yra toks bruozas, kad apie RU nesakyti nieko gero...
#Ka reskia "edekvatus"? Reikejo nieko nedaryti ir begti??? Paaskink, ka turi omenyj?
#www yra visa istoja apie konflikta ir apie tai jau cia diskutavome...
Parašyta 2008 spalio 31 - 18:53
Ne, nu bl... jei tikrai Liansbergeris ažusienio reikalų ministeriu pasistos, chana ir taip jau trapiems Lietuvos-Rusijos santykiams. Propiesorius savo pareiškimais moka košės privirt...Turbut iskart skelbs kara rusijai
mazuma man atrodo tai jus ir dar tokio pacio profilio zmoniu ratas aplink jus nieko greitu laiku turesim ir toki pati usieniu reikalu minstra oi kaip bus smagu gyvent ant lietuvos galesim but be duju be elektros su tusciu bliuduku ir skalyt iki apsisikimo kokie tie rusai blogi
Arba mazuma lenda ruskiams i subine.Man tai juokingaiusi sitoje situacijoje atrodeme mes ty lietuviai, su gruzijos veliavelemis ant automobiliu, ivairus renginiai gruzijos palaikymui ir tt.
Parašyta 2008 spalio 31 - 18:57
Ruosiames visuotinei mobilizacijaiNe, nu bl... jei tikrai Liansbergeris ažusienio reikalų ministeriu pasistos, chana ir taip jau trapiems Lietuvos-Rusijos santykiams. Propiesorius savo pareiškimais moka košės privirt...
#446 Svečias_sader_*
Parašyta 2008 spalio 31 - 23:02
Atsiprasau, pietu osetija...#"pagaliau įleisti Vakarų žurnalistai" - zurnalistika... EU taikdariai ten jau senai, manau, kad ir zurnalistai ten buvo... tik tokio lygio reportazas pirmas pasirode... o LT yra toks bruozas, kad apie RU nesakyti nieko gero...
#Ka reskia "edekvatus"? Reikejo nieko nedaryti ir begti??? Paaskink, ka turi omenyj?
#www yra visa istoja apie konflikta ir apie tai jau cia diskutavome...
Nelabai supratau klausimo...EU stebetojus (ne taikdarius), Rusija atsisako isileisti i separatistinius regionus...stebetojams leidziama buti Gruzijoje ir Gruzijos teritorijoje esancioje buferineje zonoje. O, jeigu kalbame apie taikdarius, tai Rusija kategoriskai nesutiko, kad butu atsiustos taikdariu pajegos, tik stebetojai ir humanitarine pagalba... . Is sio straipsnio supratau, kad zurnalistus jau isileido... .
Be abejones RU spauda objektyvesne
Taip manau, kad jeigu Kaliningrade skriaudzia Lietuvos piliecius, tai jiems reiketu vaziuoti i Lietuva, o ne Lietuvai bombarduoti Pskova.
#447 Svečias_sader_*
Parašyta 2008 spalio 31 - 23:15
http://www.lietuvosr...toji-kolona.htm
Parašyta 2008 lapkričio 01 - 09:25
Vat skaitau ir akyse šmėžuoja kai kuriu klubiečių postai tip top panašūs į mintis straipsnyje...Kas supranta Greitai sarkazma, tai turetu susigaudyti, kad peliukai saiposi is Lanzbergiofobu
Parašyta 2008 lapkričio 03 - 12:49
Kur kas daugiau žmonių šaiposi iš Ladsbergiofilų. Tau Sūrskis su Mauzeriu - didžiausi autoritetai?Kas supranta Greitai sarkazma, tai turetu susigaudyti, kad peliukai saiposi is Lanzbergiofobu
Daug kam užsiliko euforija nuo Atkuriamojo Seimo laikų. "Lie-tu-va... Lads-ber-gis... " - dar dabar ausyse skamba. Tolimesni įvykiai tik patvirtino seną patarlę, kad iš muzikonto nebus gaspadoriaus. Apie Landsbergį, kaip žmogų, nemažai papasakojo mano dėdė (dabar jau a.a...), kuris irgi dėstė konservatorijoj.
Galit jį garbint, galit cituot peliukus, man - penki per vieną...
#450 Svečias_sader_*
Parašyta 2008 lapkričio 03 - 13:46
Gyvenime yra daugiau spalvu, ne tik juoda ir balta... ;) Negi tau atrodo, kad visi, kurie neserga Lansbergiofobija, garbina ji ir yra L-filai?Gal ir daugiau zmoniu kurie saiposi is L-filu, bet tai ciau ju problema...nera jau ju tiek daug, kaip gali pasirodyti, nes jie ta neapykanta laba garsiai reiskiai ir daznai ne ten kur reikiaKur kas daugiau žmonių šaiposi iš Ladsbergiofilų. Tau Sūrskis su Mauzeriu - didžiausi autoritetai?Kas supranta Greitai sarkazma, tai turetu susigaudyti, kad peliukai saiposi is Lanzbergiofobu
Daug kam užsiliko euforija nuo Atkuriamojo Seimo laikų. "Lie-tu-va... Lads-ber-gis... " - dar dabar ausyse skamba. Tolimesni įvykiai tik patvirtino seną patarlę, kad iš muzikonto nebus gaspadoriaus. Apie Landsbergį, kaip žmogų, nemažai papasakojo mano dėdė (dabar jau a.a...), kuris irgi dėstė konservatorijoj.
Galit jį garbint, galit cituot peliukus, man - penki per vieną...
Parašyta 2008 lapkričio 03 - 17:22
O kodėl pats deklaruoji tik juodą spalvą, minėdamas NEAPYKANTĄ? Nesiruošia jo niekas nušaut. Mano asmeniškas požiūris į jį - ignoravimas, kaip politinio lavono. Tai jau labiau pilka duotojoj spalvinėj gyvenimo vertinimo skalėj...Gyvenime yra daugiau spalvu, ne tik juoda ir balta... ;)
...jie ta neapykanta laba garsiai reiskiai ir daznai ne ten kur reikia
#452 Svečias_sader_*
Parašyta 2008 lapkričio 03 - 21:27
Nezinau kaip ta pavadinti, bet kai tik smestelejo Landsbergio pavarde, tai pasipyle zinutes kurios persismelkusios...gal as klystu,gal tai ir neapykanta? Apie numireliu (lavonus) gerai arba nieko... juo labiau, jegu juos ignoruoji ;)O kodėl pats deklaruoji tik juodą spalvą, minėdamas NEAPYKANTĄ? Nesiruošia jo niekas nušaut. Mano asmeniškas požiūris į jį - ignoravimas, kaip politinio lavono. Tai jau labiau pilka duotojoj spalvinėj gyvenimo vertinimo skalėj...
Gyvenime yra daugiau spalvu, ne tik juoda ir balta... ;)
...jie ta neapykanta laba garsiai reiskiai ir daznai ne ten kur reikia
Kazkaip, per daug nukrypome i asmeniskumus...
Parašyta 2008 lapkričio 03 - 22:49
Nieko asmeniško. Paskutinis Landsbergio interviu apie socdemus - viršūnė neapykantos ir pagiežos. Man irgi Kirkilo linija ne prie dūšios, bet kandidatui į užsienio reikalų ministrus derėtų kalbėti diplomatiškiau. "Tėtės" įprotis laistyti tulžimi kitaip mastančius Lietuvai nieko gero neduos...Kazkaip, per daug nukrypome i asmeniskumus...
Parašyta 2008 lapkričio 05 - 12:05
Šį pranešimą redagavo Kulinaras: 2008 lapkričio 05 - 12:35
Parašyta 2008 lapkričio 05 - 15:10
Abejociau del jo palaikymo is inteligentijos puses, nes inteligentija nepalaikys zydelio, manau duguma tu palaikusiuju yra tremtiniai ir senyvo amziaus zmones. O "prezidentas" Landsbergis, bent jis taip save pabrezia, nusipelno, kad jis pats nemegstamiausias politikas Lietuvos istorijojeKaip ten su tuo "teciu" bebutu, bet jis jau daugeli metu kartu su konservetoriais turi didziausia pastovia rinkeju ir aplamai palaikanciuju auditorija, tarp kuriu dauguma meno, mokslo ir aplamai inteligentijos atstovu (zodziu is kai kuriu cia pasisakanciu vien Lietuvos beprociai ). Ir priesingai nei Socdemu auditorija (na del pastaruju dar patylesiu) ir visu kitu, kurie laksto tai prie paxo, tai pas uspaskicha, tai pas sustauska ar kazyte, valinska ir aplamai yra patys protingiausi, tik labai pasimete elitai ir del visko kas blogai jiems kaltas vien Landzbergis .
#456 Svečias_sader_*
Parašyta 2008 lapkričio 05 - 15:50
Del uzsienio reikalu ministro posto - is dalies pritariu tavo nuomonei. Mano nuomone VL yra reikalingas, kaip atsvara, kaip desiniuju garantas,... bet reprezentuoti Lietuvos uzsienio politika- kazin.Nieko asmeniško. Paskutinis Landsbergio interviu apie socdemus - viršūnė neapykantos ir pagiežos. Man irgi Kirkilo linija ne prie dūšios, bet kandidatui į užsienio reikalų ministrus derėtų kalbėti diplomatiškiau. "Tėtės" įprotis laistyti tulžimi kitaip mastančius Lietuvai nieko gero neduos...
Kazkaip, per daug nukrypome i asmeniskumus...
#457 Svečias_sader_*
Parašyta 2008 lapkričio 05 - 15:59
Nepakantumas kitoms tautoms, nera inteligento bruozas ;)Abejociau del jo palaikymo is inteligentijos puses, nes inteligentija nepalaikys zydelio, manau duguma tu palaikusiuju yra tremtiniai ir senyvo amziaus zmones. O "prezidentas" Landsbergis, bent jis taip save pabrezia, nusipelno, kad jis pats nemegstamiausias politikas Lietuvos istorijoje
Jau girdejome nuomone, kad uz TS balsuoja, tik tremtiniai, pensininkai ir t.t. Gal tai tvirtinantys, galetu sia hipoteze "suristi" su dabartiniu rinkimu rezultatais?
Kazkada erzino "megztu bereciu" klykavimai ir deliojami stampai...dabar nesuprantu, ar cia "beretes" perbego i kita stovykla, ar kita stovykla beretes pradejo deveti
Parašyta 2008 lapkričio 05 - 20:08
Jei sektumėm Lietuvos politinius įvykius, pastebėtumėm gan įdomų dėsningumą: kol "tėtė" buvo faktinis konservų vadovas, partijos reitingai katastrofiškai ritosi žemyn. Atsiradus progai, partijos viršūnėlė iškomandiravo vadą Briuselin, palikdama jam "garbės pirmininko" titulą. Kadencija Briuselyje baigėsi. Toks klausimas pasvarstymui: ar partijos vadovybė, žinodama profesoriaus pataloginę netoleranciją viskam, kas "ne pagal konservatorius", sugražins jį į faktinio pirmininko postą? O gal Kubilas pasaugos dabartinius partijos reitingus ir tik paguos "tėtę" pažadais apie ministerio portfelį? Vat skirs jį ten, ar ne - kita šneka. Nemanau, kad Kubilas norės sugadinti Lietuvos santykius su pvz. Rusija, kad ir kaip jis prieš ją pučiasi...Kaip ten su tuo "teciu" bebutu, bet jis jau daugeli metu kartu su konservetoriais turi didziausia pastovia rinkeju ir aplamai palaikanciuju auditorija..........
Na, čia tik mano nuomonė. Kaip bus - laikas parodys...
#459 Svečias_sader_*
Parašyta 2008 lapkričio 06 - 11:05
Tolimesni TS sprendimai priklausys nuo pacio VL noru ir no jo itakos TS sprendimams...kas cia zino, kokie "blokai" susiformave TS ir kokia ju itaka partijos viduje.Jei sektumėm Lietuvos politinius įvykius, pastebėtumėm gan įdomų dėsningumą: kol "tėtė" buvo faktinis konservų vadovas, partijos reitingai katastrofiškai ritosi žemyn.
Kaip VL vadovavimas susijes su TS reitingais...nezinau ar taip galima teigti, nes TS turejo pakilima ir VL vadovaujant, be to SD ir TS dominavo paeiliui, o po to atejo populistu eile prie kuriu geriau prisiderino SD.
Turiu dar toki pastebejima, kuris gali buti ir neobjektyvus....Uzsienio reikalu ministerija kaip ir kairiuju deleguota, bet dideliu simpatiju Rusijai nedemonstruoja. Ar tai reiskia, kad ir desinieji ir kairieji nenori laikytis "prorusiskos" politikos? Kazkaip labiausiai pastebima "geros kaiminystes" politika is tvarkingu ir teisingu darbieciu puses.
Parašyta 2008 lapkričio 06 - 12:44
Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2008 lapkričio 06 - 12:45
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0