Tik mūsų visaapimanti žiniasklaida intensyviai palaiko amerikoniškąją poziciją, ko pasekoje musulmonai tapo blogiečiais
Jai ponas taip gerai zino istorija tegul tai pasako tai 1,5-2 milionams armenu (krikscioniu beje) ispjautu turkais (musulmonais) 1915-1916 metais , kai zodzio "ziniasklaida" dar isvis nebuvo.
Ar ponas mano kad ir tada buvo blogiukas dede Bin-laden'as ?
Rizikuoju tapti nepopuliarus, bet visi tie terorizmo aktai - atsakas į vakariečių kišimąsi į musulmoniškąjį pasaulį.
Tai oficiali musulmonu saliu propaganda - kuria palaiko kita puse ziniasklaidos. Niekas nesako kad Amerikonai yra super-duper ir visiems patinka, bet jie bent jau kershija uz savo zmones atnesdami savo saliai nauda ( irako nafta )
Rizikuoju irgi tapti nepopuliarus , bet Musu amerikos vadovybes filialas Adamkus - musu shaliai tiktai prishiko miliardams ir miliardams del savo Rusofobijos ir netik ( Prisimenam Williamsa )
Patikėk, teko daug bendrauti su azijiečiais ir galiu atsakingai pareikšti - jei tu pas jį atėjai kaip draugas, musulmonas tave gerbs.
Man ir mano pazistamams irgi teko bendrauti, kai kurie is ju - kovojo kaukaze , o kai kurie afganistane. Taigi pone leisiu sau jumis nepatiketi.
Ateik tu kaip draugas ar kaip priesas - jie vistiek nuzude tave netures jokiu moraliniu problemu - nes korane leidziama zudyt neistikimus alahui.
Ateik tu kaip draugas ar kaip priesas - jie vistiek apvoge tave netures jokiu moraliniu problemu - nes korane leidziama imti neistikimu alahui turto, ir t.t.
+ 99,9% procentu yra religingi, ateistu ten nebera.
Ir visai nesvarbu, kad tu ne jų tikėjimo
Ugu ... pasakokit kam kitam, kas hm...sakykim "situo" patikes , gerai ? Pas juos taip pat kaip pas zydus , yra "Dievo isrinktoji tauta - zydai" ir yra "Gojai" t.y. visi kiti
Kažkas čia minėjo Prancūzijos įvykius, kai musulmonai pacukai riaušes kėlė. Na, vandalų aš neskirstau pagal religijas
IR veltui darot nes 90% tu vandalu - musulmonai. Tai pagrindine "atmazke" bandant neigti etninius ir religinius astrius "kampus" bet kurioje diskussijoje.
Jo , galima sakyti kad vandalu ir durniu bet kur yra , tik kitas klausimas kiek %. Netikiu kad jus daug bendravot su arabais ir t.t. Buvot izraelyje ? Nors su zydais palestiniecius kad palygint.
O ir prancuzijoj - paziurekyt paciu prancuzu statistiaks ir t.t. del imigrantu is alzyro ir apskritai arabu - kiek tarp bu bedarbiu , kiek tarp ju nusikalteliu ir t.t.
Su tokiom snekom jus prieisit prie jo kad pradesit vilnieciams aiskinti kad "As neskirkiu prekeiviu narkotikais pagal etnosus" tuo pagrisdami nuomone kad chigonai nera bjauriausi "shirkos" "zolytes" ir "ratu" distribjuteriai vilniuje ?
Juoka keliat pone - paziurekit nors karta tiesai i akis , o ne valgykit smegenim tolerastijos kuria jums TV ir beje ta pati Amerika propaguoja.
Prisiminkit, kai tik mūsų kašioriai ką nors reikšmingo išlošia. Pyška vitrinos, virsta stendai, spardomos mašinos. Tai čia savi, lietuviai, blin...
Jo ... - buna suspardoma 1-2 masinos, apvisrstas 1-kitas stendas,. visi issibegioja kai atejna policija, tuo tarpu :
politika.lt
Praėjusiais metais per tris savaites trukusius neramumus buvo padegta per 9 tūkst. automobilių. Tai buvo didžiausios riaušės Paryžiuje per beveik 40 metų.
Dauguma jaunuolių buvo afrikiečių arba arabų kilmės – jie buvo nepatenkinti diskriminacija, dideliu nedarbu ir mažomis perspektyvomis.
tas pat - lrt.lt -
http://www.lrt.lt/ne...5043&id=1979941
berods is ten pat (lrt.lt) perspausdinta :
http://www.politika....6&new_id=176227
Prancūzijos sostinėje sekmadienį kilo nauji policijos ir jaunimo susidūrimai. Pietiniame Paryžiaus priemiestyje ( mano komentaras : atspekit kas ten gyvena ? )buvo padegti keli automobiliai ir autobusas. Neramumuose dalyvavo maždaug pusšimtis jaunuolių, pranešė Lietuvos radijas.
Beveik prieš metus per imigrantų riaušes Prancūzijoje buvo padegta daugiau kaip pusantro tūkstančio automobilių.
Tada per neramumus, kurie tęsėsi maždaug dvi savaites,buvo sužeistos dešimtys policininkų, maždaug 800 riaušių dalyvių buvo suimti.
Ir jus man po to aiskinsit kazka apie musu sporto fanus ?
Jo jo ... skelbkit toliau
P.s.
Ir dar. Pagal Lietuvos Konstituciją - religinės nesantaikos kurstymas užtraukia.........nuo.......iki......
Teise as ir pats studijuoju -
a) Faktu konstatacija niekada ne buvo ir nebus religines nesantaikos kurstymu ( jai riausheja ir blogybes daro musulmonai - tai tiesa )
ziurekit ksa perspausdinta is Lietuvos radijo ir televizijos saito - sekmes paduodant juos i teisma
Šį pranešimą redagavo imperial_wombat: 2008 vasario 24 - 20:43