Kolega, pilstydamas iš tuščio į kiaurą laiškų skaičiaus nepadidinsi!!!
argi sita forumo dalis - ne vadinasi "IŠ TUŠČIO Į KIAURĄ" ?
2 Jimmy
Ne , neteisingai.
AS pries separatistus - Ispanai / graikai ir t.t. kazkodel irgi.
As manau kad jie turi savo sali - albanija - ir ten turi vaziuot o ne uzgrobt serbu territorijos.
Maza to - as personaliai - manau , kad tai yra sudirizuota JAV , kad europoj sukelt problemu , kas man irgi nepatinka
2 Stopforce
Jus civilizuotas zmogus priprates nuo gimimo prie civilizuotos visuomenes , o ne imigrantas is kalnu aulo , o gi tai svarbiausia. Kaip minejama buvo LRT saite- sukelia problemos tie kurie nemoka/nenori integruotis.
P.s. Kad kas ko blogo nepagalvotu - man spjaut kas kokios religijos atstovas , nors shintoistas ar buddistas , kad tik zmogus geras butu , tiesiog as hm .. jai galima taip pasakyt "netoleruoju - tolerastijos" ir kai kada sakau ka galvoju tiesiai-sviesiai.
Kai as sakau "netoleruoju tolerastijos" - as sakau , kad :
As ne manau kad visi zmones lygus. Alkogolikas -degeneratas - niekada nebus lygus akademikui-laureautui.
As ne manau kad visi zmones turi tureti vienodas teises , ju teisiu kieki turi nustatyti ju pareigu kiekis - t.y. ju naudingumas visuomenei. ( Kas gaunasi kai bandoma musu europietiska poziuri i musu piliecius taikyti kai kuriems imigrantams - aiskiai matosi paryziaus pavyzdyje , paryzius ne vienintelis - yra ir kitu )
As atsizvelgiu i bazinius zmogaus auklejimo/gyvenimo principus. Jai jus papultumete i kokiu nors kanibalu sala - jus atsizvelgtumete i tai kad jusu kaimynas su kuriuo jus bendraujate jau 5 metus gali jus suvalgyt ?
As atsizvelgiu i tai , kad korane leidziama zudyti ir pleshti - kitu tikejimu zmones.
As ne sakau kad musulmonai plesikai ir zudikai , as sakau kad tai jiems leidzia ju bendra religija - islamizmas. Tiek to. Toliau viskas priklauso nuo konkreciu zmoniu.
As atsizvelgiu i "anti-socialiniu" elementu kieki toje ar kitoje zmoniu grupeje, ir nebijau pasakyti kad kai kuriuose grupese ju yra daugiau.
Galiu pateikti pavyzdi.
As tikrai manau kad tarp chigonu vilniuje yra geru zmoniu , kurie moka mokescius , dirba savo darbus , gerbia kitus zmones, neuzsiima plesikavimu , ar kitais nusikaltimais.
Tik atsiprasau , as per 7 metus mokymosi naujininkuose tokiu nemaciau. Ir artimiems zmoniems priklausanti nuosavybe meistru gatveje ( paskutine stotele 1 autobuso pries tabora ) ne 1 ir ne 5 sykius buvo apgadinta ar pavogta chigonais / suviliotais jais narkomanais.
AS pripazistu kad ten yra geru zmoniu , bet pazvelkim tiesai i akis - kiek ju ?
D. Pasak Cekuolio is visu musulmonu ekstremistai ir priesiskai nusiteike yra tik 1 %. Tik va, kad tai yra apie 10 mln. galvu.
Del 1% - cia ...hm pagal mano neprofesionalia nuomone ( imho ) lb sumazintas skaicius.
As pripazistu - kad religijos ne kariauja - kariauja ekstremistai ir radikalai. ok.
Atsakykit man i siuos klausymus :
Kur krikscioniska al-kaeda?
Kur krikscioniai skelbiantys sventaji kara pries tarkim zydus uz tai kad jie Jezu kryziavo ?
Kur krikscioniai sprogdinantys save desimciais i diena ?
Kur krikscioniu lektuvai su savizudziais skrendantys i Taj-mahala ?
Kur krikscioniu popeziai / patriarchai / ir kiti klerikai kurie traukia savo tautas uzsiimti auksciau aprasyta veikla ?
Kodel kiekviena diena ijungiant TV jus nematat naujienu apie kariaujancius del religiniu priezasciu krikscionius ?
.....
Viskuo tuo as norejau pasakyti tik tai - kad tarp ju - esktremistu ir radikalu yra zymiai daugiau, ir Kosovo - tokie uzgrobia.
Vel gi , mano personalia nuomone - jusu teise nesutikt, ar parasyt ka nors is " Pienburni ! kai tu po stalu vaiksciojai as Vietname krauja upem liejau!" serijos ..
Edited by imperial_wombat, 2008 February 26 - 00:37.