Peršokti prie turinio

Nuotrauka

papolitikuokim

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2793

#41 imperial_wombat

imperial_wombat
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 406 coupe, 2.2 HDI

Parašyta 2008 vasario 26 - 00:33

2 arthuras

Kolega, pilstydamas iš tuščio į kiaurą laiškų skaičiaus nepadidinsi!!!

argi sita forumo dalis - ne vadinasi "IŠ TUŠČIO Į KIAURĄ" ? :)

2 Jimmy

Ne , neteisingai.

AS pries separatistus - Ispanai / graikai ir t.t. kazkodel irgi.
As manau kad jie turi savo sali - albanija - ir ten turi vaziuot o ne uzgrobt serbu territorijos.
Maza to - as personaliai - manau , kad tai yra sudirizuota JAV , kad europoj sukelt problemu , kas man irgi nepatinka

2 Stopforce

Jus civilizuotas zmogus priprates nuo gimimo prie civilizuotos visuomenes , o ne imigrantas is kalnu aulo , o gi tai svarbiausia. Kaip minejama buvo LRT saite- sukelia problemos tie kurie nemoka/nenori integruotis.

P.s. Kad kas ko blogo nepagalvotu - man spjaut kas kokios religijos atstovas , nors shintoistas ar buddistas , kad tik zmogus geras butu , tiesiog as hm .. jai galima taip pasakyt "netoleruoju - tolerastijos" ir kai kada sakau ka galvoju tiesiai-sviesiai.

Kai as sakau "netoleruoju tolerastijos" - as sakau , kad :

As ne manau kad visi zmones lygus. Alkogolikas -degeneratas - niekada nebus lygus akademikui-laureautui.
As ne manau kad visi zmones turi tureti vienodas teises , ju teisiu kieki turi nustatyti ju pareigu kiekis - t.y. ju naudingumas visuomenei. ( Kas gaunasi kai bandoma musu europietiska poziuri i musu piliecius taikyti kai kuriems imigrantams - aiskiai matosi paryziaus pavyzdyje , paryzius ne vienintelis - yra ir kitu )
As atsizvelgiu i bazinius zmogaus auklejimo/gyvenimo principus. Jai jus papultumete i kokiu nors kanibalu sala - jus atsizvelgtumete i tai kad jusu kaimynas su kuriuo jus bendraujate jau 5 metus gali jus suvalgyt ?
As atsizvelgiu i tai , kad korane leidziama zudyti ir pleshti - kitu tikejimu zmones.

As ne sakau kad musulmonai plesikai ir zudikai , as sakau kad tai jiems leidzia ju bendra religija - islamizmas. Tiek to. Toliau viskas priklauso nuo konkreciu zmoniu.

As atsizvelgiu i "anti-socialiniu" elementu kieki toje ar kitoje zmoniu grupeje, ir nebijau pasakyti kad kai kuriuose grupese ju yra daugiau.

Galiu pateikti pavyzdi.

As tikrai manau kad tarp chigonu vilniuje yra geru zmoniu , kurie moka mokescius , dirba savo darbus , gerbia kitus zmones, neuzsiima plesikavimu , ar kitais nusikaltimais.
Tik atsiprasau , as per 7 metus mokymosi naujininkuose tokiu nemaciau. Ir artimiems zmoniems priklausanti nuosavybe meistru gatveje ( paskutine stotele 1 autobuso pries tabora ) ne 1 ir ne 5 sykius buvo apgadinta ar pavogta chigonais / suviliotais jais narkomanais.

AS pripazistu kad ten yra geru zmoniu , bet pazvelkim tiesai i akis - kiek ju ?

D. Pasak Cekuolio is visu musulmonu ekstremistai ir priesiskai nusiteike yra tik 1 %. Tik va, kad tai yra apie 10 mln. galvu.

Del 1% - cia ...hm pagal mano neprofesionalia nuomone ( imho ) lb sumazintas skaicius.

As pripazistu - kad religijos ne kariauja - kariauja ekstremistai ir radikalai. ok.
Atsakykit man i siuos klausymus :

Kur krikscioniska al-kaeda?
Kur krikscioniai skelbiantys sventaji kara pries tarkim zydus uz tai kad jie Jezu kryziavo ?
Kur krikscioniai sprogdinantys save desimciais i diena ?
Kur krikscioniu lektuvai su savizudziais skrendantys i Taj-mahala ?
Kur krikscioniu popeziai / patriarchai / ir kiti klerikai kurie traukia savo tautas uzsiimti auksciau aprasyta veikla ?
Kodel kiekviena diena ijungiant TV jus nematat naujienu apie kariaujancius del religiniu priezasciu krikscionius ?

.....

Viskuo tuo as norejau pasakyti tik tai - kad tarp ju - esktremistu ir radikalu yra zymiai daugiau, ir Kosovo - tokie uzgrobia.

Vel gi , mano personalia nuomone - jusu teise nesutikt, ar parasyt ka nors is " Pienburni ! kai tu po stalu vaiksciojai as Vietname krauja upem liejau!" serijos ..

Šį pranešimą redagavo imperial_wombat: 2008 vasario 26 - 00:37

• 0

#42 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2008 vasario 26 - 00:43

A. Kuo toliau, tuo labiau as palaikau kosovo nepriklausomybes paskelbima.
B. Su kiekvienu postu auga respectas Jimmy.
C. As ne krikscionis ( ir ne musulmonas ) gal ir man issikraustyti is lietuvos? Nejauciu neapykantos bet man si religija ( konkreciai katalikybe) kokti.
D. Pasak Cekuolio is visu musulmonu ekstremistai ir priesiskai nusiteike yra tik 1 %. Tik va, kad tai yra apie 10 mln. galvu...

dabar primesk mazdaug tokia situacija (cia tik siaip palyginimui) sumano atsiskirt ir sukurt nuosava respublika koks vilniaus krastas nes jame apie 90 procentu gyventoju lenkai , jie paskelbia nepriklausomybe usa juos pripazysta o ka darytum tu suknistas lietuvi tyletum ir nuolankiai lingciotum galva :blink: kiek suprantu jusu mastyma tai bet kas gali skelbt nepriklausomybe o musolmonai aplamai dievai pas jus kokie jie vargsai pasaulio nuskriausti :wacko: tai gerai tegu pradeda visi dabar skelbt baskai , ch*jaskai ir zinot prie ko tai prives ... mikaldos pranasyste sako kad karas kils del mazos europos valstybes , o iki rimtos kibirksties man atrodo truksta visai nedaug
to jimmy : kada tarnavai , kur ? i tarnavusi afganistane tu man nepanasus , man teko bendraut su zmonem kurie ten tarnavo ju visai kitoks mastymas
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#43 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2008 vasario 26 - 10:23

Apie musulmonus nieko nzn, negaliu nieko sakyti. Apie krikščionis (aš katalikė esu nepraktikuojanti dėl asmeninių priežasčių, ne dėl nusistatymo) : apie abortus: 1. argi krikščioniška gimti vaikui invalidui ir kentėti visą gyvenima prie šiuolaikinės medicinos galimybių 2. argi krikščioniška leisti mamai tapti invalide po negero gimdymo apie karus: argi ne krikščionys puolė kitatikius, juos žudė, prievartavo vaikus, moteris, plėšė argi dabar ne tas pats vyksta - Irakas? kita: ar daug girdisi apie pedofilus musulmonus. Aš kažkaip nelabai. Daugiausia pedofilai yra krikščionių kunigai. Kad tapti arkivyskupu, popiežiumi visasi laikais buvo nuodijama, žudoma ir pan. Vykdavo paleistuvystės ir t.t. Domėjausi tuo, tad žinau. Tai gal nereiktų vis tik skirstyti musulmonas - krikščionis?
  • 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#44 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:f48 verso s

Parašyta 2008 vasario 26 - 10:55

ar daug girdisi apie pedofilus musulmonus. Aš kažkaip nelabai. Daugiausia pedofilai yra krikščionių kunigai.

cia truputi... :ph34r:
gal purvasklaida pas krikscionis ir pas musulmonus truputi kitas mentalitetas?
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

#45 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2008 vasario 26 - 11:19

Prie ko čia purvasklaida? Juk ne jie užsiima vaikų tvirkinimu
  • 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#46 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • Automobilis:f48 verso s

Parašyta 2008 vasario 26 - 14:15

jeigu nezinai, tai ir netvirkina?.. :lol:
del biznio, musu purvasklaida ir i šiknaskylę įlįs... :ph34r:
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

#47 imperial_wombat

imperial_wombat
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 406 coupe, 2.2 HDI

Parašyta 2008 vasario 26 - 14:28

Jo , jie masishkai atiduoda savo duktes 11-12 metes suaugusiems vyrams i "zmonas" :D Tai tikrai ne "tvirkinimas" :D

Šį pranešimą redagavo imperial_wombat: 2008 vasario 26 - 14:28

• 0

#48 Svečias_bole_*

Svečias_bole_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 vasario 26 - 16:51

As atsizvelgiu i tai , kad korane leidziama zudyti ir pleshti - kitu tikejimu zmones.

Norėčiau paklausti trijų dalykų:
1) ar skaitei Koraną?
2) ar skaitei Šventąjį Raštą, ypač Senąjį Testamentą?
3) ar galėtum tiksliai pacituoti, kaip konkrečiai Korane formuluojamas leidimas žudyti ir plėšti kitatikius?

Po šių atsakymų bus šiek tiek aiškiau, kas yra nuomonės ar nuogirdos ir kas yra faktai...
  • 0

#49 ramchik

ramchik
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot 406 2,0 hdi

Parašyta 2008 vasario 26 - 18:42

Va taip ir prasideda Posted Image,Posted Image visokie karai. Man dzin,kas jie tokie tame kosove. Svarbu tai,kad sugalvojo kitos salies atsiriekti smota. Tipo musu cia daugiau tai ir bus musu,nebe jusu.
Debilizmas kazkoks.
  • 0
Nuotrauka

NE PINIGUOSE LAIME
LAIME JU KIEKYJE kuo maziau ,tuo sveikiau

P406

#50 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2008 vasario 26 - 18:53

Del 1% - cia ...hm pagal mano neprofesionalia nuomone ( imho ) lb sumazintas skaicius.

As pripazistu - kad religijos ne kariauja - kariauja ekstremistai ir radikalai. ok.
Atsakykit man i siuos klausymus :
.....

Viskuo tuo as norejau pasakyti tik tai - kad tarp ju - esktremistu ir radikalu yra zymiai daugiau, ir Kosovo - tokie uzgrobia.

Vel gi , mano personalia nuomone - jusu teise nesutikt, ar parasyt ka nors is " Pienburni ! kai tu po stalu vaiksciojai as Vietname krauja upem liejau!" serijos ..

o mano nuomone 10 000 000 ekstremistu yra daug :ph34r:

nematau prasmes gincytis. Galiu nebent pakomentuoti.

Kur krikscioniska al-kaeda?
Kur krikscioniai skelbiantys sventaji kara pries tarkim zydus uz tai kad jie Jezu kryziavo ?

Is esmes kiekvienam knygyne knygoje su uzrasu istorija. Girdejai apie kryziaus zygius? labai jau senai buvo..? O apie naciu genocida? Krykscionys i vienus vartus lupo islamistus daug metu. Krykscionys nuvyko i amerika ir ten krauju palaimino vietine religija. Afegienai tolerantiskai issiunte afrikiecius vergauti o apie tai kaip puikiai sugyvena ju tarpusavio grupes jau nekalbu. Uztenka vien prisiminti kaip nesenai airijoje katalikai ir protestantai vieni kitiems have a nice day linkejo su molotovo kokteiliais B)

Kur krikscioniai sprogdinantys save desimciais i diena ?

pvz..
beje pateik daugiau faktu. Toks jausmas, kad simpsonu prisiziurejes teiginius skaldai. Kazkaip nepanasu, kad kasdiena vyksta ispuoliai...

Kur krikscioniu lektuvai su savizudziais skrendantys i Taj-mahala ?

A ko jiems ten? Itraukiam ir induistus i diskusija? :lol: :lol: :lol: Pabandyk googlej ivesti KARAS JAV IRAKAS ...

Kur krikscioniu popeziai / patriarchai / ir kiti klerikai kurie traukia savo tautas uzsiimti auksciau aprasyta veikla ?
Matosi, kad nelabai daznai baznycioje lankaisi. Misios uz pedesetka nesiskaito nes tada tik apie velioni kalbama. Dx yra sio amato atstovu kurie dar ir uz paksa paagituos...

Kodel kiekviena diena ijungiant TV jus nematat naujienu apie kariaujancius del religiniu priezasciu krikscionius ?

Kodel pas musulmonus nera vaiku namu? todel, kad religija jiems neleidzia ismesti ju i gatve. Kodel jie girti nemusa savo zmonu? kodel girti uz vairo nezudo kitu vaiku? kodel musulmoniskose salyse sunus nepakelia pries teva rankos?

Zmones mato tai, ka nori matyti. O TV rodo tai, ka nori rodyti. Pabandyk neziureti televizijos. Padeda. Jau minejau, kad ekstremistai sudaro 1 % musulmonu. Paimk pora tokiu kaip paulikas, kelias motinas nuzudziusias ar ismetusias savo vaikus, desetka vyru kurie pragere namus, dar keleta asocialu ir turesi viena proventa lietuvos kataliku. Rodyk juos islamiskose salyse puse ziniu laiko ir paziuresim kokia nuomone jie susidarys... Speju net binladenas bijos nosi i toki atmarosku krasta kisti.
Viena diena vaikai nustoja tyketi kaledu seneliu ir tampa paugliais, veliau nustoja tyketi televizija ir tampa suaugusiais :D

Šį pranešimą redagavo STOPforce: 2008 vasario 26 - 18:57

• 0
kažkaip.....

#51 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2008 vasario 26 - 18:58

nugrims i uzmarsti HDI, gazas dugnas... Bet imperial_wombat ;)
  • 0
kažkaip.....

#52 ramchik

ramchik
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot 406 2,0 hdi

Parašyta 2008 vasario 26 - 19:02

eilini karta isitikinau ,kad bus i lankas nuvaziuota. klause kokia nuomone apie kosovo nepriklausomybe, o gavosi kaip visada :lol: Musulmonai vs Katalikai-krikscionis :lol: .
  • 0
Nuotrauka

NE PINIGUOSE LAIME
LAIME JU KIEKYJE kuo maziau ,tuo sveikiau

P406

#53 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2008 vasario 26 - 21:41

[
to jimmy : kada tarnavai , kur ? i tarnavusi afganistane tu man nepanasus , man teko bendraut su zmonem kurie ten tarnavo ju visai kitoks mastymas

Labai įdomus supratimas. Mažiau rusiškų "bojevykų" žiūrėk.
Bet daugiau ta tema komentarų nebus.
  • 0
... labai piktas diedas...

#54 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 vasario 26 - 21:59

[

Labai įdomus supratimas. Mažiau rusiškų "bojevykų" žiūrėk.
Bet daugiau ta tema komentarų nebus.

jeigu tikra dėdi vadini "bojevyku" tai zinai ... komentaru irgi nenoriu ta tema
  • 0

#55 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 26 - 22:05

Taigi, apie Kosovą. Kodėl ten gyvenantys albanai turėtų būti diskriminuojami demokratijos atžvilgiu? Kodėl jiems siūloma "nešdintis atgal į Albaniją"? Juk jie ten gyveno daug amžių. Paprasčiausiai po II pasaulinio karo braižant naujas administracines linijas, dalis albanų liko tuometinės Jugoslavijos dalyje. Visiškai taip pat, kaip ir ištisi lietuviški kaimai pokariu atsidūrė Baltarusijos ir Lenkijos teritorijose. Vienas pasaulio galingųjų pieštuko brūkštelėjimas... Kodėl jie musulmonai? Visas regionas - Balkanai, dalis Vengrijos ir Rumunijos beveik pusę tūkstantmečio buvo po Turkijos padu. Vienur daugiau, kitur - mažiau islamas išliko iki šiol. Pvz. Bosnijoj - Hercegovinoj irgi didelis procentas musulmonų. Taigi, gaunasi mažos tautos didelės problemos. Ačiū Dievui, savo laiku pripažino Lietuvos nepriklausomybę. Jei tuomet kitų valstybių vadai būtų mastę taip pat, kaip nekurie šiame forume, mes ir toliau šlovintumėm Didįjį Spalį...
  • 0

#56 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2008 vasario 27 - 09:29

Nu nevisai. Šiaurės Airija
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#57 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2008 vasario 27 - 09:32

Taigi, apie Kosovą. Kodėl ten gyvenantys albanai turėtų būti diskriminuojami demokratijos atžvilgiu? Kodėl jiems siūloma "nešdintis atgal į Albaniją"? Juk jie ten gyveno daug amžių. Paprasčiausiai po II pasaulinio karo braižant naujas administracines linijas, dalis albanų liko tuometinės Jugoslavijos dalyje. Visiškai taip pat, kaip ir ištisi lietuviški kaimai pokariu atsidūrė Baltarusijos ir Lenkijos teritorijose. Vienas pasaulio galingųjų pieštuko brūkštelėjimas...
Kodėl jie musulmonai? Visas regionas - Balkanai, dalis Vengrijos ir Rumunijos beveik pusę tūkstantmečio buvo po Turkijos padu. Vienur daugiau, kitur - mažiau islamas išliko iki šiol. Pvz. Bosnijoj - Hercegovinoj irgi didelis procentas musulmonų.
Taigi, gaunasi mažos tautos didelės problemos. Ačiū Dievui, savo laiku pripažino Lietuvos nepriklausomybę. Jei tuomet kitų valstybių vadai būtų mastę taip pat, kaip nekurie šiame forume, mes ir toliau šlovintumėm Didįjį Spalį...

Patikslinimas. Po I karo.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#58 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 kovo 02 - 23:18

tai ka belieka kaimynine valstybe pasveikint su "nauju" :) prezidentu ...
  • 0

#59 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2008 kovo 03 - 00:15

tai ka belieka kaimynine valstybe pasveikint su "nauju" :) prezidentu ...

Rossiju umom neponiat...
Mes turim ką išsirenkam ir jie turės tai, ko verti. Neturiu jokios nuomonės apie tą jų Meškauską. Laikas parodys...
  • 0

#60 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 birželio 30 - 21:15

sovietines simbolikos uzdraudimas arba kiek toli dar gali nueiti musu idiotai :wacko: komentarai .....
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0