butent blesta amerikos galybe , tuoj netures doleriu isko spausdint taip juos bestampuodami laiko klausimas kas pirmas is musu politikieriu begs ant kalienu pas volodia su atsiprasymais darom mygtP.S. o į šikną Rusijai visa jevropa lenda...
papolitikuokim
Parašyta 2009 balandžio 25 - 19:57
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Parašyta 2009 balandžio 26 - 11:47
Noretumet , jei giliau panagrinetumete paskutiniu keliu metu politine raida, suprastumet, kad krize sukelta butent tam, kad apmalsinti rusijos agresija. Aisku daugelis prijauciantis ivanaui tai gali neigti, bet tai viena is teoriju ir kuri puikiai pasitvirtino. Nepalaikau nei Rusijos nei JAV, bet is siu dvieju blogybiu as pasirenku JAV, nes ten kitaip suprantama demokratijabutent blesta amerikos galybe , tuoj netures doleriu isko spausdint taip juos bestampuodami laiko klausimas kas pirmas is musu politikieriu begs ant kalienu pas volodia su atsiprasymais darom mygt
P.S. o į šikną Rusijai visa jevropa lenda...
Parašyta 2009 balandžio 26 - 19:08
Konkrečiau prašytau......krize sukelta butent tam, kad apmalsinti rusijos agresija. Aisku daugelis prijauciantis ivanaui tai gali neigti, bet tai viena is teoriju ir kuri puikiai pasitvirtino...
Parašyta 2009 balandžio 27 - 10:47
Per paskutinius keleta metu Rusija finansiskai labai sustiprejo, o tai jau kelia gresme tiek ES tiek JAV, nes pradeda diktuoti savo taisykles, kas yra neparanku nei JAV, nei ES. Tada imama ir sukeliama krize, atkreipkite demesi nuo kur ir ko ji prasidejoKonkrečiau prašytau...
Cia ne konkretu bet suprantama
Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2009 balandžio 27 - 10:48
Parašyta 2009 gegužės 02 - 20:28
Tai tiesiog "auksinė" logika. Sukelti krizę, kad nukentėtų Rusija, bet labai smarkiai nukentėti ir pačiam. Tas pats, kas padegti savo namą, kad užsidegtų šalia stovintis kaimyno, bo jis labai "pasikėlęs"...Per paskutinius keleta metu Rusija finansiskai labai sustiprejo, o tai jau kelia gresme tiek ES tiek JAV, nes pradeda diktuoti savo taisykles, kas yra neparanku nei JAV, nei ES. Tada imama ir sukeliama krize...
Žinai, Pilotas, aš iki šiol labai pakančiai sekiau tavo fantazijas, bet viskam yra ribos...
Parašyta 2009 gegužės 02 - 20:54
Parašyta 2009 gegužės 04 - 10:21
Na is dalies sutinku su tavim juokingai atrodo, bet cia prielaidaTai tiesiog "auksinė" logika. Sukelti krizę, kad nukentėtų Rusija, bet labai smarkiai nukentėti ir pačiam. Tas pats, kas padegti savo namą, kad užsidegtų šalia stovintis kaimyno, bo jis labai "pasikėlęs"...
Žinai, Pilotas, aš iki šiol labai pakančiai sekiau tavo fantazijas, bet viskam yra ribos...
Parašyta 2009 gegužės 04 - 12:43
Tai nors jau nepateikinėk savo prielaidų ir fantazijų už faktą...Na is dalies sutinku su tavim juokingai atrodo, bet cia prielaidaTai tiesiog "auksinė" logika. Sukelti krizę, kad nukentėtų Rusija, bet labai smarkiai nukentėti ir pačiam. Tas pats, kas padegti savo namą, kad užsidegtų šalia stovintis kaimyno, bo jis labai "pasikėlęs"...
Parašyta 2009 gegužės 04 - 14:22
Cia ne MANO prielaida, o viena is ju, kurios placiai pateikiamos interneto platybese. Man ten uzkliuvo labai idomus klausimas: kas geriau III pasaulinis karas ar krize? Abu variantai susije su finansais, bet tik vienas is ju nesa mazesni nuostoli.Tai nors jau nepateikinėk savo prielaidų ir fantazijų už faktą...
Parašyta 2009 gegužės 04 - 15:58
Taigi ir bokštus dvynius susprogdino CŽV, nelaukdama, kol tai padaryti pribręs pati al'qaeda, nu...Cia ne MANO prielaida, o viena is ju, kurios placiai pateikiamos interneto platybese. Man ten uzkliuvo labai idomus klausimas: kas geriau III pasaulinis karas ar krize? Abu variantai susije su finansais, bet tik vienas is ju nesa mazesni nuostoli.
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Parašyta 2009 gegužės 04 - 18:59
citata :Taigi ir bokštus dvynius susprogdino CŽV, nelaukdama, kol tai padaryti pribręs pati al'qaeda, nu...
„The New York Times“ neseniai atlikta apklausa atskleidė, kad 3 iš 4 amerikiečių mano, jog JAV vyriausybė slepia tiesą apie 9/11, rašo „Daily mail“. Abejojančiųjų skaičius žymiai išaugo, palyginti su praėjusiais metais, kai tik pusė amerikiečių pareiškė netikintys oficialiąja versija apie „al Qaeda“ organizuotą užpuolimą.
Parašyta 2009 gegužės 04 - 20:25
Jei jau braidai po tas platybes, tai atkreipk dėmesį į tų versijų kūrimo autorius. Arba kokios silpnai perkamos spaudos žurnaliūgos reitingus bando gaivint, arba eiliniai lopai visažinius vaizduoja. Žmonėms reikia sensacijų - šekit, aikčiokit...Cia ne MANO prielaida, o viena is ju, kurios placiai pateikiamos interneto platybese...
Pilotas, gal žinai kas tą kiaulišką gripą paskleidė? Meksikiečių kiaulės - pernelyg banali versija. Duokš sensaciją...
Parašyta 2009 gegužės 05 - 08:48
Kazkaip man neaktualu tas kiauliu gripasJei jau braidai po tas platybes, tai atkreipk dėmesį į tų versijų kūrimo autorius. Arba kokios silpnai perkamos spaudos žurnaliūgos reitingus bando gaivint, arba eiliniai lopai visažinius vaizduoja. Žmonėms reikia sensacijų - šekit, aikčiokit...
Pilotas, gal žinai kas tą kiaulišką gripą paskleidė? Meksikiečių kiaulės - pernelyg banali versija. Duokš sensaciją...
Parašyta 2009 gegužės 05 - 08:50
Na gal ne CZV, bet labai jau nenoriai oficiali valdžia dalinasi informacija ir jau labai daug sutapimų ir visokių neatitikimų.Taigi ir bokštus dvynius susprogdino CŽV, nelaukdama, kol tai padaryti pribręs pati al'qaeda, nu...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 gegužės 05 - 17:42
Parašyta 2009 gegužės 05 - 18:54
Visom keturiom už Dar taip pat su šunų šūdų nerinkimu galėtų padarytVo, man patiko sostinės pasipinigavimo būdas : numetei kancarą - duok pusę štukos (Delfis). Ir miesto kazna pilnėja, ir švaros daugiau...
Parašyta 2009 gegužės 05 - 19:15
Kaune jau padare... Siandien 15min rase...Visom keturiom už Dar taip pat su šunų šūdų nerinkimu galėtų padaryt
Šį pranešimą redagavo EvX: 2009 gegužės 05 - 19:16
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Parašyta 2009 gegužės 06 - 11:27
Vartotojų skaito šią temą: 11
narių: 0, svečių: 11, slaptų narių: 0