Peršokti prie turinio

Nuotrauka

papolitikuokim

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2793

#1661 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2009 gegužės 18 - 09:39

Nu nu.. dar nebuvo paskelbus kad kandidatuos, tai kubilas jau visa gerklę plyšavo kaip jis ją rems :lol: Ar čia ne ypatingos galios :lol: :lol:

Pagal įstatymą, išrinkus prezidentą, vyriausybė atsistatydina. Prezidentas gali skelbti pasitikėjimą, arba siūlyti kažką (arba visą) keisti. Tai viena iš nedaugelio galių. Kubilas chytras...
Grybauskaitės akcijos lietuvių akyse turėtų pakilti, jei ji pasiūlytų keisti finansų ministrą. Kalbėkit ką norit, bet šitas "fruktas" apsišiko iki pat krūminių... <_<
  • 0
... labai piktas diedas...

#1662 Svečias_telsiskis_*

Svečias_telsiskis_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 10:20

Bijau,kad Dalytei baigsis kaip Rolandui... Vos tik pabandys maximos oligarchus pajudyt,tuoj pasidarys KGB agente,rusu snipe ir t.t. :wacko:
  • 0

#1663 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2009 gegužės 18 - 10:21

Bijau,kad Dalytei baigsis kaip Rolandui...
Vos tik pabandys maximos oligarchus pajudyt,tuoj pasidarys KGB agente,rusu snipe ir t.t. :wacko:

Taigi jau senai Vaišvila bando tai įrodyti..
  • 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#1664 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Parašyta 2009 gegužės 18 - 10:33

Vos tik pabandys maximos oligarchus pajudyt,tuoj pasidarys KGB agente,rusu snipe ir t.t. :wacko:

O tai tapšnotojas gavo per nosį todėl, kad judino tą ko nereikia? Ar vis dar pasakom tiki (kaip eurovizijos nugalėtojas) ? :lol: Nors pažiūrėjus į nick'ą, nelabai stebina...
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#1665 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 gegužės 18 - 10:51

Naivus jus zhmones. Va ko ji tikrai nejudins tai oligarchu ir visu kitu klanu.
O va ekonomika, kaip ir pensijas, lygos pasalpas ir pan. tai tikrai pajudins zemin, remdama "griezta" bubiliaus politka.
Va siandien turejau progos prie poliklinikos su bobutem padiskuotuoti. Visos laimingos. Mes laimejom!
Sako va Kubiliu sutvarkys. Tas pensijas nurezhe ant 120Lt, o dabar ateis griezta Grybauskaite ir viska sustatys i vietas ishvaikys visus kyshininkus, poliklinikoj nebereikes eilese stoveti ir pan. :lol:
Va tep va RINKEJAI, kuriems NEGEDA! :lol: :beer:
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#1666 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2009 gegužės 18 - 11:09

Va siandien turejau progos prie poliklinikos su bobutem padiskuotuoti. Visos laimingos. Mes laimejom!
Sako va Kubiliu sutvarkys. Tas pensijas nurezhe ant 120Lt, o dabar ateis griezta Grybauskaite ir viska sustatys i vietas ishvaikys visus kyshininkus, poliklinikoj nebereikes eilese stoveti ir pan. :lol:
Va tep va RINKEJAI, kuriems NEGEDA! :lol: :beer:

Panasiu minciu ir as prisiklausiau , zmonems buvo sukurta vizija apie ateinanti mesija ir durna lietuviu galva tai suvirskino
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#1667 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2009 gegužės 18 - 11:19

Maestro, dainiusaz išdėskyte savo viziją koks turėtų būti prezidentas. Purslais kratytis kairėn dešinėn mes jau matom, kad mokat. Dabar gal būt ką nors konstruktyvaus. Tiesiog išdėliokit kaip jūsų manymu turėtų būti. Nereikia aiškint "nesakysiu nes vistiek taip nebus", tiesiog viziją. Gal būt aš ją paremsiu ir jau būsim trise?
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1668 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:208

Parašyta 2009 gegužės 18 - 11:48

Maestro, dainiusaz išdėskyte savo viziją koks turėtų būti prezidentas. Purslais kratytis kairėn dešinėn mes jau matom, kad mokat. Dabar gal būt ką nors konstruktyvaus. Tiesiog išdėliokit kaip jūsų manymu turėtų būti. Nereikia aiškint "nesakysiu nes vistiek taip nebus", tiesiog viziją. Gal būt aš ją paremsiu ir jau būsim trise?

O gal ir man patiks, būsim jau keturiese.
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#1669 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 12:03

O ka tai keicia, kai saukstai po pietu? Ir purvais as nesidrapstau. Man tik nepatinga legvatikiai mesiju ieskotojai. Tiesiog mano nuomone, kodel man nepatinga paneles kandidatura: 1. Prezidento neishrinkot, ji jums parinko ir parinko su labai gera PR'o kompanija, o uz tai reiks sumoketi ir mokesim mes. 2. Ji remia dabartine vyriausybes politika ir dar sako, kad ji per shvelni. Nu aciu. Uzh griezhtesne politika gali tik idiotas balsuoti. Bet balsavo. Net ~35% lietuvos rinkeju. Punktu galiu pavardint ir daugiau, bet dabar labai noriu esti. :) Gal po pietu, jei netingesiu, ishdestysiu vizija, kurios niekam nereikia. :D

Šį pranešimą redagavo Maestro: 2009 gegužės 18 - 12:03

• 0
© J. Erlickas

#1670 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kazkur cia
  • Automobilis:Valdiskas

Parašyta 2009 gegužės 18 - 12:18

Prezidento neishrinkot, ji jums parinko ir parinko su labai gera PR'o kompanija, o uz tai reiks sumoketi ir mokesim mes.

Ir kvietimas i prezidentus turejo skambeti mazdaug taip " ateikite balsuoti i prezidentes D.Grybauskaites rinkimus", panasiai kaip rusijoje. Labai grazi rinkimine Grybauskaites kampanija kuri prasidejo pries 2m. jei neklystu, kai garsiai buvo kalbama apie ateinancius prezidento rinkimus ir pateikiamos apklausos duomenys, kuriuose dominavo Grybauskaite.
  • 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

#1671 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2009 gegužės 18 - 12:43

O ka kolega Maestro mato geriau uz Grybauskaite prezidento poste ???? Ar geriau is vis nerinkti, neiti i balsavimus, bet kad vistiek turim kazka isrinkti....
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#1672 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 12:46

O ka tai keicia, kai saukstai po pietu?
Ir purvais as nesidrapstau. Man tik nepatinga legvatikiai mesiju ieskotojai.
Tiesiog mano nuomone, kodel man nepatinga paneles kandidatura:
1. Prezidento neishrinkot, ji jums parinko ir parinko su labai gera PR'o kompanija, o uz tai reiks sumoketi ir mokesim mes.
2. Ji remia dabartine vyriausybes politika ir dar sako, kad ji per shvelni. Nu aciu. Uzh griezhtesne politika gali tik idiotas balsuoti. Bet balsavo. Net ~35% lietuvos rinkeju.

Punktu galiu pavardint ir daugiau, bet dabar labai noriu esti. :) Gal po pietu, jei netingesiu, ishdestysiu vizija, kurios niekam nereikia. :D

Na matai. Pradžiai, kad pietūs lengviau eitųsi prisipažinsiu, kad už ją nebalsavau. O dabar pridėkit viziją. Laukiu ir skanaus.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1673 Svečias_telsiskis_*

Svečias_telsiskis_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 12:51

O tai tapšnotojas gavo per nosį todėl, kad judino tą ko nereikia? Ar vis dar pasakom tiki (kaip eurovizijos nugalėtojas) ? :lol: Nors pažiūrėjus į nick'ą, nelabai stebina...

Butent tikiu "pasakomis"
lyg nebuciau turejes reikalo su valdininkeliais,ivairiais inspektoreliais iki prezidento Pakso atejimo ir jam atejus.
Kazkaip Pakso kadencijos metu anie stebuklingai is dievu atvirto i paprastus mirtinguosius :D
  • 0

#1674 Argus

Argus
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 12:56

O ka tai keicia, kai saukstai po pietu?
Ir purvais as nesidrapstau. Man tik nepatinga legvatikiai mesiju ieskotojai.

Gal ir ne mesijas, bet ir labai didelio pasirinkimo nebuvo. Ką mačiau iš kandidatų - tai tik Grybauskaitę ir Butkevičių.
  • 0

#1675 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 13:13

Na matai. Pradžiai, kad pietūs lengviau eitųsi prisipažinsiu, kad už ją nebalsavau. O dabar pridėkit viziją. Laukiu ir skanaus.

Kadangi nuo mano vizijos ne kas priklauso, ir ta vizija puoseleti reikes dar 5 metus, tai galima ir dydesnio ikvepimo palaukti.
Dauguma balsavusiu sako uzh ja balsavo, nes daugiau nebuvo uz ka.
Gal galeciau ishgirsti kuo Butkevicius uz ja blogesnis? Nesakau, kad tinkamiausias zhmogus ish visu turinciu teise kandidatuoti LR pilieciu, bet kadangi tik tokie kandydatavo, tai ish tos shutves bet jau uzh grybauskaite jis
man geresnis, nes:
1) Nebuvo nei vieno nerealaus pazado.( Kas ish tu kvailu pazhadu, jei viskas bus daroma pagal investuotojo uzhsakyma arba ishvis nieko nedaroma?)
2) Zadejo paleisti vyriausybe!
3) Padarus zmogus. Ish tikruju socdemu (ne ish LDDP). Brazausko shutves oponentas. Beje net budamas Kirkilo vyriausybej buvo priesh LEO ir balsavo pries LEO.
  • 0
© J. Erlickas

#1676 Argus

Argus
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 13:30

Žada paleisti
  • 0

#1677 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 13:32

Žada paleisti

zada paleisti ir zada pakeisti kelis ministrus ne tas pats.
  • 0
© J. Erlickas

#1678 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 14:44

Butent tikiu "pasakomis"
lyg nebuciau turejes reikalo su valdininkeliais,ivairiais inspektoreliais iki prezidento Pakso atejimo ir jam atejus.
Kazkaip Pakso kadencijos metu anie stebuklingai is dievu atvirto i paprastus mirtinguosius :D

Aha, o kai kurie mirtingieji patapo dievais ir ačiū tam pačiam tapšnotojui - neilgam...
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1679 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Parašyta 2009 gegužės 18 - 14:48

Butent tikiu "pasakomis"

Išnyko vieni, atsirado kiti. Ar manai stebuklas įvyko? Tada tau neteko susidurt su tapšnotojo proteguotais arba pats vienas iš jų buvai
B)
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#1680 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 14:54

Adamkaus balsas, tcakant skiatch :D

Šį pranešimą redagavo Maestro: 2009 gegužės 18 - 14:55

• 0
© J. Erlickas

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0