Jump to content

Photo

Karas keliuose

• Please log in to reply
662 replies to this topic

#281 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • posts 1,794
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Posted 2009 February 23 - 21:53

Aha. Kai iš darbo važiavau, sėmė iš furos stiklo krovinio šukes... Bet tai laimingai viskas... Sargas gal pamyžt išėjo prieš buuummm... Dojokauke irgi gyvas (kad ir be pomečiaus).
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#282 marazmas

marazmas
  • Senbuviai
  • posts 391
  • Vieta:Miami
  • Automobilis:Peugeot 206 1.4hdi

Posted 2009 February 23 - 23:32

man tik keisciausia kaip galima duoti 10metu uz 7 zmoniu nuzudyma!! tik iki gyvos galvos tokiam...
  • 0

#283 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Posted 2009 February 23 - 23:51

man tik keisciausia kaip galima duoti 10metu uz 7 zmoniu nuzudyma!! tik iki gyvos galvos tokiam...

Kazhko skaitant apie papjauta studenta, dauguma komentaru apie kauno-vilniaus skirtumus ir shiaip apie beleka. Nors va ta atmata reiktu pakarti be teismo. O ta asila alkoholika visi pasiruoshe ant kuolo pasodinti. Skiatch nesvarbu kaip nuveike ir ant kiek samoningai, svarbu ka nuveike.
Shita draiveri aishku nepakenktu pakarti ant gedo pilies vietoj veliavos ir per televizija parodyti, kad kiti girti draiveriai priesh vazhiuodami pamastytu. Bet ish kitos puses jis tik durnas ir specialiai tu 7 zmoniu nezhude. Skirtingai nei tie tiesioginiai galvazhudzhiai. Manau 10 metu pats tas.
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#284 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • posts 2,349
  • Automobilis:batai

Posted 2009 February 23 - 23:56

Man keistai atrodo aštuoni žmonės penkiavietėje mašinoje...

Edited by Snatch, 2009 February 23 - 23:59.

• 0

#285 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2009 February 24 - 00:00

Man keistai atrodo septyni žmonės penkiavietėje mašinoje...

Jo mastant ta tema. Jei tam dzhipe butu vazhiaves vienas persona ir tik viena zhuves, tai gal tada 10 metu ir pakaktu? Gal ir 5 pakaktu? Kaip manot teisejai?
  • 0
© J. Erlickas

#286 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • posts 2,349
  • Automobilis:batai

Posted 2009 February 24 - 00:04

Jo mastant ta tema. Jei tam dzhipe butu vazhiaves vienas persona ir tik viena zhuves, tai gal tada 10 metu ir pakaktu? Gal ir 5 pakaktu? Kaip manot teisejai?

Aš mąstau apie savo užsispyrimą nevežti daugiau, net mažų vaikų negu yra saugos diržų ir vietų automobilyje... Manau, jeigu šiuo atvejų būtų neperlenkta lazda būtent šičia ir būtų tiek keleivių kiek veža mašina su saugos diržais - pusė dabar būtų gyvi. Aišku, kai tave, kaip šaibą pameta puolėjui, švysteli po Magnumo snukiu - nieko gero nesitikėk. Kiek ten tonų? apie dvacoką?

Edited by Snatch, 2009 February 24 - 00:06.

• 0

#287 Velvet

Velvet

pelėda

• Forumo adminai
  • posts 1,384
  • Automobilis:Peugeot 205 CTI 1.9 '94

Posted 2009 February 24 - 00:05

Man keistai atrodo aštuoni žmonės penkiavietėje mašinoje...

Taigi figniaaaa, juk kkkkeeelllii šimmmtaii metrųųųų :ph34r:
  • 0
205

#288 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2009 February 24 - 00:11

Aš mąstau apie savo užsispyrimą nevežti daugiau, net mažų vaikų negu yra saugos diržų ir vietų automobilyje... Manau, jeigu šiuo atvejų būtų neperlenkta lazda būtent šičia ir būtų tiek keleivių kiek veža mašina su saugos diržais - pusė dabar būtų gyvi. Aišku, kai tave, kaip šaibą pameta puolėjui, švysteli po Magnumo snukiu - nieko gero nesitikėk. Kiek ten tonų? apie dvacoką?

Na ash irgi taip mastau. Kartais net lieku nesuprastas, kai reikalauju uzhsisegti dirzhus ir pan.
Net ir ta avarija zhiurint, jei ten butu tie 3 vaikai kedutese, o kiti 3 keleiviai kitam automobili ir visi su dirzhais. Lavonu gal net nebutu. Ir tas alkoholikas gautu max pora metu lygtinai arba net tiek negautu.
  • 0
© J. Erlickas

#289 Velvet

Velvet

pelėda

• Forumo adminai
  • posts 1,384
  • Automobilis:Peugeot 205 CTI 1.9 '94

Posted 2009 February 24 - 00:13

Kiek ten tonų? apie dvacoką?

Jei pasikrovęs smarkiai, tai gali būti apie 40.
  • 0
205

#290 sizus

sizus
  • Senbuviai
  • posts 567
  • Vieta:9600 Års
  • Automobilis:406 2.2(sold),307 T6 1.6 hdi;307 T5 2.0 hdi;307 T5 1.6 hdi

Posted 2009 February 24 - 00:54

Na ash irgi taip mastau. Kartais net lieku nesuprastas, kai reikalauju uzhsisegti dirzhus ir pan.
Net ir ta avarija zhiurint, jei ten butu tie 3 vaikai kedutese, o kiti 3 keleiviai kitam automobili ir visi su dirzhais. Lavonu gal net nebutu. Ir tas alkoholikas gautu max pora metu lygtinai arba net tiek negautu.

Nu jo,tai pagal tave jau telieka kalciausias Jeep vairuotojas....
  • 0

#291 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • posts 2,377
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Posted 2009 February 24 - 08:33

Jeigu žiniasklaida neperlenkia tai kolkas vien tik sunkinančios aplinkybės (girtumas, atimtas vairuotojo pažymėjimas, bandymas pabėgti iš įvykio vietos, baustas 9 kartus pagal ATPK ir kt.), bet jeigu labai atgailaus ranka į krutinę mušdamasis teisme tai ir susimažins kažkiek... o už vieno užmušimą kartais net gi tik lygtinai teduoda jeigu baisiai atgailauji ir prižadi prisidėti finansiškai žuvusio artimiesiems.
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#292 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • posts 1,111
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:f48 verso s

Posted 2009 February 24 - 08:54

Jeigu žiniasklaida neperlenkia

kiek teko susidurti, visada "juodai" perlenkia...
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

#293 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2009 February 24 - 08:54

Jeigu dar ta tema, tai pradžiai reiktų pradėt nuo visuomenės abejingumo. Visą šeštadienį žmonės matė tą klionkę lakstančią po vilkaviškį, bet taip niekam ir nepakilo ranka paskambint kam reikia. O po to dejuot, kad vairuotojas girtas, užmušė kažką. 10 metų tam vadylai pakaks, o puse vilkaviškio tegul prisideda sau po metus, už tai, kad galėjo padaryt, bet nedarė. Kažkokia mazochistų tauta ir tiek.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#294 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2009 February 24 - 11:29

Jeigu žiniasklaida neperlenkia tai kolkas vien tik sunkinančios aplinkybės (girtumas, atimtas vairuotojo pažymėjimas, bandymas pabėgti iš įvykio vietos, baustas 9 kartus pagal ATPK ir kt.), bet jeigu labai atgailaus ranka į krutinę mušdamasis teisme tai ir susimažins kažkiek... o už vieno užmušimą kartais net gi tik lygtinai teduoda jeigu baisiai atgailauji ir prižadi prisidėti finansiškai žuvusio artimiesiems.

Na tai ash ir kalbu apie MAX ka numato BK. Tai ir yra 10 metu. Jokiu pateisinimu ir lengvinantchiu aplinkybiu neizhvelgiu ir neieshkau. Manau tai afigienai daug, ivertinant, kad tai vistik ne tytchinis nusikaltimas, nors aishku iki jo samoningai eita.
  • 0
© J. Erlickas

#295 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2009 February 24 - 11:34

Nu jo,tai pagal tave jau telieka kalciausias Jeep vairuotojas....

Nekalciausias. Bet jei jis butu laikesis KET lavonu butu max 5. Realiai gal net ir nei vieno. Ko tais turiu itarima, kad dirzu niekas tam dzipe nesegejo.
Tai realiai galima sakyti, kad dzhipo vairuotojs ir keleiviai irgi zhenkliai prisidejo prie auku skaiciaus ir prie bausmes dydzhio tam chroniui.
  • 0
© J. Erlickas

#296 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • posts 2,377
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Posted 2009 February 24 - 11:44

Na tai ash ir kalbu apie MAX ka numato BK. Tai ir yra 10 metu. Jokiu pateisinimu ir lengvinantchiu aplinkybiu neizhvelgiu ir neieshkau. Manau tai afigienai daug, ivertinant, kad tai vistik ne tytchinis nusikaltimas, nors aishku iki jo samoningai eita.

O aš manyčiau kad net ir už vieną auką jeigu buvo pažeistos KET dešimt metų yra per mažai. Čia tik mano tokia pozicija bendrąja prasme, netaikant šiam įvykiui.
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#297 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2009 February 24 - 11:58

O aš manyčiau kad net ir už vieną auką jeigu buvo pažeistos KET dešimt metų yra per mažai. Čia tik mano tokia pozicija bendrąja prasme, netaikant šiam įvykiui.

Pagal tokia logika ir dzhipo vairuotojui, kai pasveiks reikia byla kelti ir 10 metu taikyti. Nes bent jau del 3 auku jis tiesiogiai kaltas. KET pazheide!
  • 0
© J. Erlickas

#298 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2009 February 24 - 12:19

Pagal tokia logika ir dzhipo vairuotojui, kai pasveiks reikia byla kelti ir 10 metu taikyti. Nes bent jau del 3 auku jis tiesiogiai kaltas. KET pazheide!

Tu neteisus Maestro. Vairuotojas kaltas tik tiek, kad kėlė pavojų eismo dalyviam. Čia lygiai tas pats, kas lėktum 150km/h greičiu, bet blaivas ir savo juosta, o koks girtas tau įvairuotų. Kitaip sakant, kelti pavojų ir sukelti realią grėsmę yra truputį skirtingi dalykai.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#299 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2009 February 24 - 12:28

Tu neteisus Maestro. Vairuotojas kaltas tik tiek, kad kėlė pavojų eismo dalyviam. Čia lygiai tas pats, kas lėktum 150km/h greičiu, bet blaivas ir savo juosta, o koks girtas tau įvairuotų. Kitaip sakant, kelti pavojų ir sukelti realią grėsmę yra truputį skirtingi dalykai.

Aishku, kad neteisus. Tik shiaip pasamprotavimas apie KET laikymasi.
  • 0
© J. Erlickas

#300 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • posts 1,111
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:f48 verso s

Posted 2009 February 24 - 12:31

bendrąja prasme, netaikant šiam įvykiui
"po to" 2, 5, 10... metu jokio skirtumo... tik dar daugiau bėdos,... tuo labiau, kad kiekvienam TAI gali nutikti...

aš čia ne apie konkretų įvykį, o apie avarijas su aukomis :blush:
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users