nu durniai...Incidentas Vilniuje
Ir kur ritasi zmonija...
Turejo zoles, o sugalvojo prisigerti

Posted 2009 September 27 - 19:11
Posted 2009 September 27 - 20:48
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Posted 2009 September 27 - 22:51
pataisysiu,Totalūs narkomanai..
Posted 2009 October 09 - 15:46
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Posted 2009 October 09 - 16:17
Posted 2009 October 09 - 18:02
Esme ne sviesaforsas,o nepagarba kitam vairuotojui.Manau toyota vairuotoja teisetai uzsidirboNa būna pliekiasi dėl vyrų, dėl dar ko nors... Nu bet dėl šviesoforo...
Edited by sizus, 2009 October 09 - 18:03.
Posted 2009 October 09 - 18:16
nesupratau apie ka jusEsme ne sviesaforsas,o nepagarba kitam vairuotojui.Manau toyota vairuotoja teisetai uzsidirbo
P.S eilini karta nevykusi delfi zurnaliugos antraste.
Posted 2009 October 09 - 18:22
Posted 2009 October 09 - 18:26
Manau ne taip mane supratai.Viskas ten "teisingai" ivyko.Uzsidirbo toyota vairuotoja antausi-gal kita karta jau atsargiau pypsins.nesupratau apie ka jusEsme ne sviesaforsas,o nepagarba kitam vairuotojui.Manau toyota vairuotoja teisetai uzsidirbo
P.S eilini karta nevykusi delfi zurnaliugos antraste., pateisini nagla tojotos vairuotojos elgesi? ar sunkiai supranti kas sovejo, ir kas pypsejo?
Posted 2009 October 09 - 18:33
..........„Toyota“ vairuotoja toliau signalizavo. Maždaug 40 metų moteris netrukus iššoko iš automobilio ir pribėgusi prie „Ford Focus“ pro atvirą langą smogė jo vairuotojai į veidą ir ėmė draskyti nagais. Ši bandė gintis.Manau ne taip mane supratai.Viskas ten "teisingai" ivyko.Uzsidirbo toyota vairuotoja antausi-gal kita karta jau atsargiau pypsins.
nesupratau apie ka jusEsme ne sviesaforsas,o nepagarba kitam vairuotojui.Manau toyota vairuotoja teisetai uzsidirbo
P.S eilini karta nevykusi delfi zurnaliugos antraste., pateisini nagla tojotos vairuotojos elgesi? ar sunkiai supranti kas sovejo, ir kas pypsejo?
![]()
Posted 2009 October 09 - 18:48
Posted 2009 October 09 - 20:16
kai reikes galutinai 106 pribaigti zinosiu i koki miesta vaziuoti ir kur stabdzius gerai panaudotiGal man taip tik atrodo, bet paskutiniu metu vilniuje lakstymas per raudona jau tampa problema.
Posted 2009 October 11 - 20:19
kai buvo senieji sviesaforai- tai visiems vienu metu uzsidegdavo geltonas po to vieniems zalias, kitiems raudonas. todel vairuotojai zinodami situacija bijodavo lekt per geltona. Tuo tarpu dabar sviesaforai pereina zymiai leciau- vieniems uzsidega raudonas ir tik tada po keliu sekundziu kitiems uzsidega geltonas ir zalias. Kadangi zmones greitai mokosi tai jau zino kad kitiems dar dega raudonas ir drasiai minaGal man taip tik atrodo, bet paskutiniu metu vilniuje lakstymas per raudona jau tampa problema. Dar pries pora metu vienas kitas per geltona pralekdavo. Dabar gi praleki per geltona, o is paskos dar penki automobiliai... Pora kartu pats vos negavau i sona, kai startavau o kitam dar dege "tamsiai geltona".
Kaip tik pries gera savaite pagavau save lekianti su mintimi, kad px prasoksiu. Nu negerai taip. Po truputi bandau si iproti issimusti ir mirksint sviesaforui stabdau, o ne didinu greiti. Kol kas p**dy dar negavau
Posted 2009 October 16 - 10:29
Posted 2009 October 16 - 10:52
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Posted 2009 October 16 - 20:42
"Sunkvežimio keleivio vietoje sėdinčią moterį, patyrusią sunkių sužalojimų, medikai išvežė į Kauno medicinos universiteto klinikas"- ta moteris mano bendradarbe... Vyras ja veze i darba... Dabar reanimacijoj...Žiauru..
Edited by EvX, 2009 October 16 - 20:42.
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Posted 2009 October 16 - 21:13
o tai kaip ten is tikro buvo? Kiek girdejau per zinias, kad lengvojo automobilio vairuotojas kaktomusa atsitrenke i fura! Bet ten praktiskai 5 juostos gaunasi kelio plotis, kelias neslidus buvo, greitis ribojamas iki 70 km/h + Ramuciu sankryzoj sveisaforas pries 50 m. nuo ivykio vietos stovi! Uzmigti irgi negalejo! Blyn arba savizudis arba kazkas su tuo senu passatu nutikti turejo..."Sunkvežimio keleivio vietoje sėdinčią moterį, patyrusią sunkių sužalojimų, medikai išvežė į Kauno medicinos universiteto klinikas"- ta moteris mano bendradarbe... Vyras ja veze i darba... Dabar reanimacijoj...
Posted 2009 October 26 - 10:39
0 members, 1 guests, 0 anonymous users