Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Karas keliuose

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 662

#141 imperial_wombat

imperial_wombat
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 406 coupe, 2.2 HDI

Parašyta 2008 vasario 13 - 22:16

Nzn. Man nepatinka kai pradea sneket apskritai apie "visa" jaunima. Gavau pries 2 metus teises. Nors ir nepasakysiu kad pas mene buvo super-duper BMW M serijos koks nors ( o buvo opel astra 95 metu ) tuos 2 metus atvaziavau saziningai. Visi mano KET pazeidimai : 1 - (vieninteli ..viena ir paskutini) karta gyvenime vairavau girtas, per Naujuosius metus . Uz miesto, kur tikrai nera masinu, labai letai ir laaabai atsargiai ( cia mazdaug bandau pasiteisint ) kai davaziavau iki gatves kur teorishkai gali buti mashinos - apisukau, net ne rizikuodamas tam isvaziuot i skersgatvi. Ta darydamas ir buvau priciuptas policijos. Aciu dievui susitariau. 2 - Retkarciais greicio virsijimai iki 10-15 km , kai laisvas kelias ir labai maza rizika sukelti koia nors avarija ir t.t. Viena karta buvau priciuptas vilniuj prie ledo arenos 7 ryta tusciam beveik kelyje, atkarpoj kur "40" - vaziuodamas 65... LEnkiau zmogu - taip vaziavau apie 55. 3 - po metu-pusantru uzmirsau detis i masina prie uzpakalinio lango "M" raide. Daugmaz visi per 2 metus vairavimo stazo - mano nusizengimai KET. NEmanau kad taip jau ir baisu. P.s. Kad 1 punktas baisus sutikciau - jai reikalas butu ne per n.m. / uz miesto ribos / kur tikrai nera masinu / man vaziojant lb atsargiai apie 20 km/h. , nors vistiek iki siol kraupu...
  • 0

#142 christopher

christopher
  • Senbuviai
  • Vieta:Siauliai, Mazeikiai, Ireland
  • Automobilis:Peugeot 407, Bmw M3

Parašyta 2008 vasario 13 - 22:23

nu jei visi pradejom vardint pazeidimus :D tai baustas du kart uz tamsintus priekinius stiklus :ph34r: topo supratau kad tokiais pinigais nesisvaidau tai gavau nusiplest :rolleyes: :> o daugiau kaip ir svarus :beer:
  • 0
ex Peugeot 406coupe
...nebeiskente pezas ant 90 vaziuot...

#143 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2008 vasario 14 - 01:15

Nzn.
Man nepatinka kai pradea sneket apskritai apie "visa" jaunima.
Gavau pries 2 metus teises. Nors ir nepasakysiu kad pas mene buvo super-duper BMW M serijos koks nors ( o buvo opel astra 95 metu ) tuos 2 metus atvaziavau saziningai.

Visi mano KET pazeidimai :

1 - (vieninteli ..viena ir paskutini) karta gyvenime vairavau girtas, per Naujuosius metus . Uz miesto, kur tikrai nera masinu, labai letai ir laaabai atsargiai ( cia mazdaug bandau pasiteisint )  kai davaziavau iki gatves kur teorishkai gali buti mashinos - apisukau, net ne rizikuodamas tam isvaziuot i skersgatvi. Ta darydamas ir buvau priciuptas policijos. Aciu dievui susitariau.

2 - Retkarciais greicio virsijimai iki 10-15 km , kai laisvas kelias ir labai maza rizika sukelti koia nors avarija ir t.t. Viena karta buvau priciuptas vilniuj prie ledo arenos 7 ryta tusciam beveik kelyje, atkarpoj kur "40" - vaziuodamas 65... LEnkiau zmogu - taip vaziavau apie 55.

3 - po metu-pusantru uzmirsau detis i masina prie uzpakalinio lango "M" raide.

Daugmaz visi per 2 metus vairavimo stazo - mano nusizengimai KET.

NEmanau kad taip jau ir baisu.

P.s.

Kad 1 punktas baisus sutikciau - jai reikalas butu ne per n.m. / uz miesto ribos / kur tikrai nera masinu / man vaziojant lb atsargiai apie 20 km/h. , nors vistiek iki siol kraupu...

Zmones tiek ir per desimt metu nepadaro. Keisti pasiteisinimai, kad nera masinu, kad tuscios gatves. Iki nelaimes reikia labai nedaug... Jei jau viena karta girtas vaziavai tai turtum prisesi ir pamastyti kas negerai. Nejau nedaeina, kad cia viena populeresniu savizudybes formu? Vienas kartas gali buti lemiamas ir paskutinis... Px ar nauji metai ar sekmines. Nieko nekeicia. Ar kasnors jega pila i gerkle gruodzio 31?
As per 3 metus esu baustas daugiau kaip 20 kartu. Uz greiti, uz dirzus, uz per daug keleiviu, uz numerio apsvietima, uz stovejima po zenklu, zenklo 70 nebuvima, uz vairavima be teisiu, uz avarija be teisiu.. kiekviena situacija skirtinga, bet esme, kad daugiau ar maziau kaltas buvau. Nors laiko reikia tai suvokti.
O kaip su matematika? 50 yra 50 o ne 65... As pats metus laiko uz greiti teisiu neturejau. Bet nepriemiau to kaip normos. As dariau pazeidima, samoningai virsijau zinodamas kas uz tai gresia ir kokia tai rizika. Prisilaksciau. Bet teises atgavau. Spek antra sansa gauna tie kurie prisiskraido?

P.S. bijai, kad daktarai numarins, bet pats uzmerktom akim po minu lauka vaikstai :lol:

Šį pranešimą redagavo STOPforce: 2008 vasario 14 - 01:31

• 0
kažkaip.....

#144 Svečias_Mazulis_*

Svečias_Mazulis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 vasario 14 - 10:29

kiek teko skaityti cia komentaru tai matau kad daugelis nusistate pries bmw. nemanau kad zmones yra kalti kad nusiperka tokios markes auto ir padaro avarija. pirmiausia reiktu paziureti kokio amziaus zmones vairuoja auto ir apskritai kokios stadijos. va tokie pridaro daug zalos.

cia nusistate ne pries BMW. BMW geri auto, niekas nepagincys, bet tuo paciu galiniais varomais ratais, senesni nebrangus ir gerai traukia (labai patinka svieziai iskeptiems vairuotojomas, saule isplest galima ir pi***pala prailgina). Kalti tie kurie seda uz vairo ir jaucia keliu valdovais, nes pas juo kruta tacke... tik kad gaila vis dazniau paskui kazkas del to labai verkia..
  • 0

#145 imperial_wombat

imperial_wombat
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 406 coupe, 2.2 HDI

Parašyta 2008 vasario 14 - 20:09

2 STOPFORCE

Sutinku , ziauru.

zn kad greiciausia savizudybes forma. Pats zinojau ka dariau. Ir nieko nekaltinu - pats durnas buvau ka dar pridet?
Tiesiog ir iki to incidento ir po jo , nesedu uz vairo uzsipyles i sistema bet kiek alkogolio ( isgeriu 50 gr simvolines kai per kokias sventes vairuoju , po 3-4 val pavalgius - nedristu uz vairo sest, o stengiuosi ir isvis jai reikia vairuot -nenaudot alkoholio)

Ir daugmaz vairuoju atsakingai,stengiuosi vazinet pagal ket. O del to epizodo. Na, tiesiog pamoka man buvo kaip jaunam vairuotojui, aciu dievui labai neskausminga.

Del to kad tiek per 10 metus nepadaro - nepritariu, jus tuo esate su savo 20 baudu kaip patys saket - irodymas. Kiek paziuriu net i pazystamus - daug "ereliu".

P.s.

Po minu lauka uzmerktom akim nelakstau. Viena karta ant krasto to lauko prisedau , ir ne darau is to sistemos, kaip tik atvirksciai apeinu tolimais keliais. Ir daktarai ce ne prie ko ;)

Šį pranešimą redagavo imperial_wombat: 2008 vasario 14 - 20:15

• 0

#146 Svečias_palee_*

Svečias_palee_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 vasario 14 - 20:15

eismo taisykles sugriestino dabar tegu valdzia palengvina vairuotoju dale. lietuvoje pesciuju perejos apsvietimas 0 . gatviu apsvietimas 0 sviestuvai tik save apsisviecia . o keliai ner ka sneketi isvaziuoji kaip i poligono ruoza vien duobes ir provezos kur valdzia?kas i tai atsivelgs?
  • 0

#147 wycka_uno

wycka_uno
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipeda, Zemaiteja
  • Automobilis:Peugeot 406

Parašyta 2008 vasario 20 - 16:23

Visa laik sakiau, kad geros grieztos taisykles yra gerai, bet reikia salygu, kad butu galima pagal jas vazineti. Gerai sakai Palee, kad reik ne tik ziuret, kad nusizengusius nubaust, bet ir is tu baudu gerais vairuotojais pasirupint ;] nes dabar kur tie piningai uz baudas nuein (aisku cuia ta dalis kuria sumoka) ogi i visokias institucijas kurios tuos sugrieztinimus kontroliuoja. O reiktu, kad tie piningai butu paskirstomi taip, kad butu daromi veiksmai, kad apsaugoti kitus vairuotojus, pvz: autostrados atitvarams statyti ar jos apsvietimui, sunleliu sutvarkymui ar skyliu uzlopymui. Ka klubieciai masto apie tai?
  • 0

#148 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2008 vasario 20 - 21:12

... nes dabar kur tie piningai uz baudas nuein (aisku cuia ta dalis kuria sumoka) ogi i visokias institucijas kurios tuos sugrieztinimus kontroliuoja. O reiktu, kad tie piningai butu paskirstomi taip, kad butu daromi veiksmai, kad apsaugoti kitus...

Visos baudos eina į biudžetą, o ne į policijos ar kelininkų kažkokius fondus. Kiek jau vyriausybė susimylės, tiek atsegs...
  • 0
... labai piktas diedas...

#149 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 vasario 20 - 22:04

per dėžę suka tokį klipą kur "įstatymas irgi pasiruošęs" nu čia irgi į temą :D
  • 0

#150 Bildas

Bildas
  • Senbuviai
  • Automobilis:P406 2.2 HDi universalas

Parašyta 2008 vasario 26 - 22:37

Ziaurios pamokos, tiems kas megsta greiti...

Cia keletas filmuku, net neperziurejau visu: ne mano nervams tokie kraupus vaizdai.

Linkas: Cia

Šį pranešimą redagavo Bildas: 2008 vasario 26 - 22:38

• 0

#151 dariuska

dariuska
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:London Essex
  • Automobilis:qashqai, mazda 6 new,...

Parašyta 2008 vasario 26 - 23:19

jooo plem baisu :o
  • 0

#152 donis307

donis307
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307 HDI

Parašyta 2008 vasario 26 - 23:36

nu jo, ziauru, bet ziauriausias man buvo su tuo verkanciu kudikiu.... -_-
  • 0

#153 Laucius

Laucius
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 106 1.4 Equinoxe

Parašyta 2008 vasario 26 - 23:42

man tai tas paskutinis istrigo labai... :huh:
  • 0
VAULT Crew

#154 zux

zux
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 GTI '02

Parašyta 2008 vasario 26 - 23:59

geras dalykas. tik pas mumi galetu dazniau keist plakatus prie kelio (priprantama) ir pvz. per kokias krepsinio rungtyniu reklamines pertraukeles tokia "reklama" rodytu kartais, kad kuo daugiau zmoniu matytu. nes tiems, kas zemai skrenda, internete ir ant kelio nlb idomus tokie dalykai.
  • 0

#155 marazmas

marazmas
  • Senbuviai
  • Vieta:Miami
  • Automobilis:Peugeot 206 1.4hdi

Parašyta 2008 vasario 27 - 00:02

neblogi tokie visi...
  • 0

#156 Roccas

Roccas
  • Senbuviai
  • Vieta:Far away
  • Automobilis:"Skateboard"

Parašyta 2008 vasario 27 - 00:12

Pamokantys...Pas mus ju truksta.Gal bent elgesio kultura pageretu.Bet kalbant apie Kauna ji jau taisosi i geraja puse ;)
  • 0
P406 2.0 16v XU10J4R.The fastest one after full engine rebuilt...Rides on bioethanol E85

#157 Sfinxas

Sfinxas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas-Vilnius
  • Automobilis:Ex Peugeot 406 coupe, vert lugano

Parašyta 2008 vasario 27 - 00:14

jo privercia susimastyti :blink: :ph34r:
  • 0
Nuotrauka
Visos filmavimo - fotografavimo paslaugos, visoms šventėms.
www.silverpicture.lt
Tel.:+37067007152
El. pastas: [email protected]

#158 Svečias_exodusss_*

Svečias_exodusss_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 vasario 27 - 12:30

po pagrieztintu baudu, jau daug kas vazineja pagal taisykles, liko tik uzkieteje greicio megejai;)
  • 0

#159 Svečias_mmx_*

Svečias_mmx_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 vasario 27 - 23:47

bet juk ne greityje esme.. o tas karas keliuose tai cia kaip? kas pries ka kariauja? aaa mes pries mentus?? :]] gal ir nieko, gal kas tanka turit registruota regitroj? o seip kas liecia del to greicio ir tu zioplu kraupiu avariju, tai galiu pasakyti tik viena, ne greitis esmei. o smegenys sedincios uz vairo. jeigu molis* spausdamas pedala nesupranta jog su kekviena spidiko* skale keiciasi masinos valdymo ypatumai, tai tokiem marozam* niekas nepades, tik kaip duobe pusinely. sendiena iveikiau marshruta Vilnius - Paberze - Utena - Zarasai - Utena - Sirvintos - Vilnius ;) per 4,5valandos.. kam idomu pasiziurekit zemelapy marshruta, ir pabandykit prigaut koks vidutinis greitis buvo. ;) transportas buvo VW T4 2.4TDi :) buda, krauta. ir jokio streso nei aplinkai, nei pareigunam, nei statistikai..:)ir cia netodel kad man tiesiog pasiseke.. ir dar geras sendiena buvo:)) vaziuoja audi bulka* nuo gariunu kalno antra juosta.. vaziuoja vaziuoja ta bulka*... vaziuoja... ir tos bulkos* vairuotojas bulkius* juk tikrai zinojo kur vaziuoja??? :]] bet ne... bulkius* vistiek vaziuoja antra juosta.. ir staiga jau netoli degalines 1,2,3, bulkius* su bulka* nusprende persirikiuoti i pirma juosta.. nes ans i lasdynus vaziavo:)) jis juk zinojo... tai va paspaude jis stop pedala kad nepravaziuot issisakojimo .. ir gavo jis i subine taip kad maza nepasirode:) aisku lopinys* tas kuris skyne bulkai* subinen, bet juk tikrasis marozas* tai tas kas paspaude netiketai stop?:) ar as cia marozas*??:) todel manau statistika bus grazesne lietuvoje tik tada, kai visi marozai* sedintys uz vairo ismoks netik baranke sukinet, bet dar ir mastyt:) o skaudus vaisdas keliuose dar ir todel, kad lietuva yra juk sovietine valstybe kaip bebutu:) cia dauguma zmoniu, vairuotoju, gyvena rusisku standartu, galu gale musu keliai dar tokie kaip kaliningrade:) tai ko noret kad tiek kvailu ir skaudziu avariju kyla?? masinos nerusiskos... o keliai rusiski.. :) taigi nesuderinama.. aisku kai avarijos atsitinka del neblaiviu marozu. cia ir as net neturiu ka komentuot.. p.s. tika paziurejau tas video... nu ka nu ten graziai parodytos situacijos:) bet tai ten realybes 50% :) kad NEVALDOMA auto gali uzmust. taip cia nesigincysime.. bet kad ten vairuotojaij visose be isimties situacijose marozai* tik uzsenietiski:) vienas uzsisvajojes ziuri i merga sale sedincia.. kitas velnei zino ka daro uz vairo o poto sugalvoja lenkt buda bet pervelai:) cia socialines reklamos. cia sudas. ten nieko ziauraus. ir nieko pamokancio. apart to kad NEZIOPSOK uz vairo. o jeigu virshyji greiti NEZIOPSOK DVIGUBAI. o jeigu nors vienoje situacijoje atpazini save.. nebesesk uz vairo :beer: * marozai, bulkos, lopai ir kiti zodziai su zvaigzdute, tarptautiniai zodziai kuriu reiksme galime atrasti www.google.lt :) PEACE!!!

Šį pranešimą redagavo mmx: 2008 vasario 28 - 00:31

• 0

#160 rgz

rgz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 206

Parašyta 2008 vasario 28 - 09:42

Is dalies sutinku. Bet tas toks kvailas stumimas ant bulku arba bemewe tai naciort... Zioplys uz bemewe wairo bus tas pac zioplys jei acises uz bulkos vairo, uz golpo vairo, kitos masinos irgi ne ismitis. Beje teisiu atemimas tikrai geras skiepas :) Man pvz jau praejo noras lakstyt :D
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0