Karas keliuose
Parašyta 2008 vasario 13 - 22:16
Parašyta 2008 vasario 13 - 22:23

...nebeiskente pezas ant 90 vaziuot...
Parašyta 2008 vasario 14 - 01:15
Nzn.
Man nepatinka kai pradea sneket apskritai apie "visa" jaunima.
Gavau pries 2 metus teises. Nors ir nepasakysiu kad pas mene buvo super-duper BMW M serijos koks nors ( o buvo opel astra 95 metu ) tuos 2 metus atvaziavau saziningai.
Visi mano KET pazeidimai :
1 - (vieninteli ..viena ir paskutini) karta gyvenime vairavau girtas, per Naujuosius metus . Uz miesto, kur tikrai nera masinu, labai letai ir laaabai atsargiai ( cia mazdaug bandau pasiteisint ) kai davaziavau iki gatves kur teorishkai gali buti mashinos - apisukau, net ne rizikuodamas tam isvaziuot i skersgatvi. Ta darydamas ir buvau priciuptas policijos. Aciu dievui susitariau.
2 - Retkarciais greicio virsijimai iki 10-15 km , kai laisvas kelias ir labai maza rizika sukelti koia nors avarija ir t.t. Viena karta buvau priciuptas vilniuj prie ledo arenos 7 ryta tusciam beveik kelyje, atkarpoj kur "40" - vaziuodamas 65... LEnkiau zmogu - taip vaziavau apie 55.
3 - po metu-pusantru uzmirsau detis i masina prie uzpakalinio lango "M" raide.
Daugmaz visi per 2 metus vairavimo stazo - mano nusizengimai KET.
NEmanau kad taip jau ir baisu.
P.s.
Kad 1 punktas baisus sutikciau - jai reikalas butu ne per n.m. / uz miesto ribos / kur tikrai nera masinu / man vaziojant lb atsargiai apie 20 km/h. , nors vistiek iki siol kraupu...
Zmones tiek ir per desimt metu nepadaro. Keisti pasiteisinimai, kad nera masinu, kad tuscios gatves. Iki nelaimes reikia labai nedaug... Jei jau viena karta girtas vaziavai tai turtum prisesi ir pamastyti kas negerai. Nejau nedaeina, kad cia viena populeresniu savizudybes formu? Vienas kartas gali buti lemiamas ir paskutinis... Px ar nauji metai ar sekmines. Nieko nekeicia. Ar kasnors jega pila i gerkle gruodzio 31?
As per 3 metus esu baustas daugiau kaip 20 kartu. Uz greiti, uz dirzus, uz per daug keleiviu, uz numerio apsvietima, uz stovejima po zenklu, zenklo 70 nebuvima, uz vairavima be teisiu, uz avarija be teisiu.. kiekviena situacija skirtinga, bet esme, kad daugiau ar maziau kaltas buvau. Nors laiko reikia tai suvokti.
O kaip su matematika? 50 yra 50 o ne 65... As pats metus laiko uz greiti teisiu neturejau. Bet nepriemiau to kaip normos. As dariau pazeidima, samoningai virsijau zinodamas kas uz tai gresia ir kokia tai rizika. Prisilaksciau. Bet teises atgavau. Spek antra sansa gauna tie kurie prisiskraido?
P.S. bijai, kad daktarai numarins, bet pats uzmerktom akim po minu lauka vaikstai

Šį pranešimą redagavo STOPforce: 2008 vasario 14 - 01:31
Svečias_Mazulis_*
Parašyta 2008 vasario 14 - 10:29
cia nusistate ne pries BMW. BMW geri auto, niekas nepagincys, bet tuo paciu galiniais varomais ratais, senesni nebrangus ir gerai traukia (labai patinka svieziai iskeptiems vairuotojomas, saule isplest galima ir pi***pala prailgina). Kalti tie kurie seda uz vairo ir jaucia keliu valdovais, nes pas juo kruta tacke... tik kad gaila vis dazniau paskui kazkas del to labai verkia..kiek teko skaityti cia komentaru tai matau kad daugelis nusistate pries bmw. nemanau kad zmones yra kalti kad nusiperka tokios markes auto ir padaro avarija. pirmiausia reiktu paziureti kokio amziaus zmones vairuoja auto ir apskritai kokios stadijos. va tokie pridaro daug zalos.
Parašyta 2008 vasario 14 - 20:09
Sutinku , ziauru.
zn kad greiciausia savizudybes forma. Pats zinojau ka dariau. Ir nieko nekaltinu - pats durnas buvau ka dar pridet?
Tiesiog ir iki to incidento ir po jo , nesedu uz vairo uzsipyles i sistema bet kiek alkogolio ( isgeriu 50 gr simvolines kai per kokias sventes vairuoju , po 3-4 val pavalgius - nedristu uz vairo sest, o stengiuosi ir isvis jai reikia vairuot -nenaudot alkoholio)
Ir daugmaz vairuoju atsakingai,stengiuosi vazinet pagal ket. O del to epizodo. Na, tiesiog pamoka man buvo kaip jaunam vairuotojui, aciu dievui labai neskausminga.
Del to kad tiek per 10 metus nepadaro - nepritariu, jus tuo esate su savo 20 baudu kaip patys saket - irodymas. Kiek paziuriu net i pazystamus - daug "ereliu".
P.s.
Po minu lauka uzmerktom akim nelakstau. Viena karta ant krasto to lauko prisedau , ir ne darau is to sistemos, kaip tik atvirksciai apeinu tolimais keliais. Ir daktarai ce ne prie ko ;)
Šį pranešimą redagavo imperial_wombat: 2008 vasario 14 - 20:15
Svečias_palee_*
Parašyta 2008 vasario 14 - 20:15
Parašyta 2008 vasario 20 - 16:23
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Parašyta 2008 vasario 20 - 21:12
Visos baudos eina į biudžetą, o ne į policijos ar kelininkų kažkokius fondus. Kiek jau vyriausybė susimylės, tiek atsegs...... nes dabar kur tie piningai uz baudas nuein (aisku cuia ta dalis kuria sumoka) ogi i visokias institucijas kurios tuos sugrieztinimus kontroliuoja. O reiktu, kad tie piningai butu paskirstomi taip, kad butu daromi veiksmai, kad apsaugoti kitus...
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2008 vasario 20 - 22:04

Parašyta 2008 vasario 26 - 23:36

Parašyta 2008 vasario 26 - 23:42

Parašyta 2008 vasario 26 - 23:59
Parašyta 2008 vasario 27 - 00:02
Parašyta 2008 vasario 27 - 00:12
Parašyta 2008 vasario 27 - 00:14

Visos filmavimo - fotografavimo paslaugos, visoms šventėms.
www.silverpicture.lt
Tel.:+37067007152
El. pastas: [email protected]
Svečias_exodusss_*
Parašyta 2008 vasario 27 - 12:30
Svečias_mmx_*
Parašyta 2008 vasario 27 - 23:47

Šį pranešimą redagavo mmx: 2008 vasario 28 - 00:31
Parašyta 2008 vasario 28 - 09:42

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0