Jump to content

Photo

Karas keliuose

• Please log in to reply
662 replies to this topic

#161 Svečias_mmx_*

Svečias_mmx_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 29 - 01:26

Is dalies sutinku. Bet tas toks kvailas stumimas ant bulku arba bemewe tai naciort... Zioplys uz bemewe wairo bus tas pac zioplys jei acises uz bulkos vairo, uz golpo vairo, kitos masinos irgi ne ismitis. Beje teisiu atemimas tikrai geras skiepas :) Man pvz jau praejo noras lakstyt :D

nu taip jau pasenes prikolas bulkos ir golfai.. sutinku :rolleyes:
  • 0

#162 marazmas

marazmas
  • Senbuviai
  • posts 391
  • Vieta:Miami
  • Automobilis:Peugeot 206 1.4hdi

Posted 2008 February 29 - 01:37

snd 2 kartus vos neikaliau pirkas asilas suka is salutinio kelio i kaire neziuredamas vapse antras panasus vaziuojant kalvariju prie kunigu seminarijos link santariskiu antra juosta is kaires kazkoks sugalvojo sukti neziurejas irgi nesuprantu ar ju akys siknoj... :wacko: ir tokiu pilna as kazkaip kai pamatau toki golfista arba bulkis bmvista stengiuos aplenkti ir kuo toliau nuo tokio

Edited by marazmas, 2008 February 29 - 01:40.

• 0

#163 wycka_uno

wycka_uno
  • Senbuviai
  • posts 82
  • Vieta:Klaipeda, Zemaiteja
  • Automobilis:Peugeot 406

Posted 2008 February 29 - 11:12

Jo geri ypac aktualus turetu but su tel ir mocu. Nes atrodo, kad kas nutiks juk tik i tel zvilgtelsiu? Ir stai....... Ar kiek reikia zvalgytis, kad dviracio ar moco nepastebet? Vienareiksmiskai ZJB filmukai reikia det i Lt televizijas
  • 0

#164 Bildas

Bildas
  • Senbuviai
  • posts 295
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 2.2 HDi universalas

Posted 2008 February 29 - 14:47

bet juk ne greityje esme..

Permasciau, kodel turetu buti ne greityje esme: gali vaziuoti greitai (virsyti leistina greiti) ir nebuti avarijos kaltininku, bet jei nukentetu zmones - tai kaltas butent butum tu, nes jei nebutum skrides, tai tik gelezys kentetu...

Pvz.: kazkuria apniukusia diena isukinejau i gatvele miegamajame rajone is kiemo: paziurejau i kaire, desine ir pamazu pradedu judeti sukdamas i kaire, eismo nulis... ir staiga minimum 80Kmh is desines praskrenda pusmetrio atstumu nuo mano priekio tamsiai pilkas alfa romeo... per nugara saltis tik nuejo :wacko:
Pastovejau as toj "sankryzoj" keleta sekundziu, paziurejau kaip jis nutolsta, vel isijungiau pirma pavara ir isukau i ta gatvele. Sy ivyki daygybe kartu bandziau mintimis pergyventi: as ji gal ir maciau, taciau pasamoningai nesureagavau kad galiu jam maisyti, kai auto taip toli.

Edited by Bildas, 2008 February 29 - 14:48.

• 0

#165 Svečias_mmx_*

Svečias_mmx_*
  • Svečiai

Posted 2008 March 01 - 11:20

Permasciau, kodel turetu buti ne greityje esme: gali vaziuoti greitai (virsyti leistina greiti) ir nebuti avarijos kaltininku, bet jei nukentetu zmones - tai kaltas butent butum tu, nes jei nebutum skrides, tai tik gelezys kentetu...

Pvz.: kazkuria apniukusia diena isukinejau i gatvele miegamajame rajone is kiemo: paziurejau i kaire, desine ir pamazu pradedu judeti sukdamas i kaire, eismo nulis... ir staiga minimum 80Kmh is desines praskrenda pusmetrio atstumu nuo mano priekio tamsiai pilkas alfa romeo... per nugara saltis tik nuejo :wacko:
Pastovejau as toj "sankryzoj" keleta sekundziu, paziurejau kaip jis nutolsta, vel isijungiau pirma pavara ir isukau i ta gatvele. Sy ivyki daygybe kartu bandziau mintimis pergyventi: as ji gal ir maciau, taciau pasamoningai nesureagavau kad galiu jam maisyti, kai auto taip toli.

nu jo tai cia marozas.. zonoje 40km/h skraido.. :ph34r: todel reikia tik paciam mastyt, o nepasitiket mirtina tyla rytine:)

manau pas visus vairuotojus maziau ar daugiau buvo extrimaliai kurijozisku situaciju, kaip vos vos nenuskyne. ir t.t. :)

bet vistiek tuose video tiesios nera. ten tik parodyta kas butu jeigu butu taip kaip butu;)

svarbiausia nesinervuokim uz baranku:) ir ziurekim VOBA :) :beer: :beer: ir alkoholiaus uzu vairo nevartokim:)
  • 0

#166 Svečias_legalus406_*

Svečias_legalus406_*
  • Svečiai

Posted 2008 July 20 - 16:42

Jau virsijaj 20 km greity ir jau didelis nusizengelis esi. Tegu ta greity padaro bent jau 100 kely paprastam. Arba sureguliuoja atkarpas kur padidint-daug vietu yra kur galetu greity pakoreguoti-matomumas geras, danga lygi o velkies 90 :wacko: jau tikrai ne 110 km/h vaziuodami ishsitashko o min nuo 150km/h. Visom keturiom esu uz sviesas yjungtas, uz saugos dirzus, o greicio ribojimui iki 90 km/h tikrai prioriteto neskiriu. Kaip tik savo atzvilgiu pastebedavau-kai neturejau 2 metu tai vaziuodamas 110-120 km/h jau rizikuoji prarast teises tai koks tada skirtumas-ar 120-ar 170 km/h vistiek nuobauda ta pati. Cia bent jau man taip seniau budavo, apie kitus neshneku.
  • 0

#167 memfisss

memfisss
  • Senbuviai
  • posts 152
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:406 2.0 hdi

Posted 2008 July 21 - 16:06

mano nuomone, reiktų suskaldyti greičio viršijimą į dvi kategorijas - gyvenvietėje ir ne gyvenvietėje. tiesiog absurdiška situacija, tarkim aš važiuosiu 120 Km/h užmiestyje kur leidžiama 90 Km/h, o Petras važiuos 80 Km/h mieste, kur galima 50 Km/h :blink: rizikos skirtumas akivaizdus, bet teisiškai nėra išskirta :unsure: :(
  • 0

#168 Svečias_legalus406_*

Svečias_legalus406_*
  • Svečiai

Posted 2008 July 21 - 19:47

Puikus pavyzdys Vokietija. Greičiai ten didesni nei lietuvoj, promiliu keturgubai daugiau galima įpūsti, o avariju ir žuvusių sk. daug mažesnis. Cia kaip su mazais vaikais, juo labiau drausi tuo labiau noresis bent jau retkarčiais nusižengt :) as su savo 406 vaziuoju 120 uzmiesty ir tas greitis kai tvarkinga mašina pats tas, įsivaizduoju koks apsurdas su 607 ant 90 lygiam kely važiuoti. :blink:
  • 0

#169 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2008 July 21 - 21:13

Puikus pavyzdys Vokietija... promiliu keturgubai daugiau galima įpūsti...

Nepersistengei arabus pūsdamas? <_<
  • 0
... labai piktas diedas...

#170 Svečias_as.minde_*

Svečias_as.minde_*
  • Svečiai

Posted 2008 July 21 - 21:13

mano nuomone, reiktų suskaldyti greičio viršijimą į dvi kategorijas - gyvenvietėje ir ne gyvenvietėje. tiesiog absurdiška situacija, tarkim aš važiuosiu 120 Km/h užmiestyje kur leidžiama 90 Km/h, o Petras važiuos 80 Km/h mieste, kur galima 50 Km/h :blink: rizikos skirtumas akivaizdus, bet teisiškai nėra išskirta :unsure: :(

visu simtu procentu sutinku..mintis skaitai mano ;)
  • 0

#171 memfisss

memfisss
  • Senbuviai
  • posts 152

Posted 2008 July 21 - 22:24

visu simtu procentu sutinku..mintis skaitai mano  ;)

ne veltui ir aš Mindaugas esu :D

o dėl promilių tai jei neklystu, pas vokietukus iki 0,8 bet nelabai keturgubai gaunas, nebent lyginama su vairuotojais be 2 metų stažo <_<

Edited by memfisss, 2008 July 21 - 22:25.

• 0

#172 pug605

pug605
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 213
  • Automobilis:Peugeot 605

Posted 2008 July 21 - 22:54

Saunu, kad "zaliems" vairuotojams lietuoje galima pribusti tik 0,00 promiles :)
  • 0

#173 engage

engage
  • Senbuviai
  • posts 355
  • Vieta:Telšē - Žemaitėjės suostėnė
  • Automobilis:Ford Focus 2.0 TDCi 100kw 2007

Posted 2008 July 21 - 23:41

Saunu, kad "zaliems" vairuotojams lietuoje galima pribusti tik 0,00 promiles :)

tik va kartais gali ir negeres tu promiliu 0.0x pripust. butu abydna jei uz tai dar ir nubaustu :huh:
  • 0
Jeigu atsirado noras dirbti - palauk, praeis...

#174 Svečias_legalus406_*

Svečias_legalus406_*
  • Svečiai

Posted 2008 July 22 - 00:08

Nepersistengei arabus pūsdamas? 

Kiek girdejau, kad dabar 0,2 galima įpūsti, jei klaidinga informacija-sory-100 prc negarantuoju. anyway-tiem kas neturi 2 metu stazo geriausiu atveju 0.2 prml. tai ir skaiciuojam 0.2 x 4 = 0.8 keturis kartus daugiau (keturgubai)
  • 0

#175 Ramus

Ramus
  • Senbuviai
  • posts 2,577
  • Automobilis:Peugeot

Posted 2008 July 22 - 12:42

Rusijoj jau seniai 0.00 promiles alkocholio,Vokietijoj pries 4met buvo leistinas 0.8 promiles,dabar gal pasikeite :wacko:
  • 0

Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas  ne remontas

#176 Dziao

Dziao
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 375
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:Honda prelude 2.0 16v

Posted 2008 July 22 - 12:59

Na jei visi savo nuodemes issako tai prisidesiu :) Na as viena karta vairavau isgeres taip jau "gerai"... dar keleta kartu truputeli, klausimas butu tik ipusciau ar ne .... Kokius 3 kartus pagautas virsijant 30-40km/h leistina greiti. Belekiek kartu uz mazesnius greicius... Pora kart pagautas apsisukant per dviguba ar istisine linija. Uz neijungtas sviesas, uz nesustojima o tik pristabdyma gelezinkelio pervazoje, uz stovejima po zenklu, uz isisukima kur negalima suktis ir pan. ir t.t. Pasiskaicius baisu ar ne ? Aciu dievui avarijos nepadariau nei vienos, stazas apie 10 metu, o jei policija atsiverstu mano byla, rastu tik viena irasa greicio virsijimas 13 km/h
  • 0
Kai visi koziriai tavo rankose - gyvenimas pasiūlo žaisti šachmatais..

Honde prelude 2.0 16v 98kw ===Klaipeda===

#177 Svečias_legalus406_*

Svečias_legalus406_*
  • Svečiai

Posted 2008 July 22 - 17:00

vyriausybė gavo iš taves apie 50 lt, o galejo gaut X >10000 lt :D sekas, kad ant sukalbamų pataikai visą laiką
  • 0

#178 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2008 July 22 - 19:26

Kiek girdejau, kad dabar 0,2 galima įpūsti...

Jei neturi dviejų metų stažo, arba vairuoji autobusą (ir lygtai furistus liečia). Kitiems - 0,4. Taigi, doičlende gali tik dvigubai.
Bet ten vairavimo kultūra kita. Mūsų debilams leisk įkalt iki 0,8 , tai užuolaidas užsitraukčiau ir iš namų niekur neičiau...
  • 0
... labai piktas diedas...

#179 memfisss

memfisss
  • Senbuviai
  • posts 152

Posted 2008 July 22 - 19:58

ko čia spėliojat, kiek galima :) pažiūrėkit nuobaudas už KET pažeidimus ir bus viskas aišku.... :)
  • 0

#180 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 706
  • Vieta:Kazkur cia
  • Automobilis:Valdiskas

Posted 2008 July 22 - 20:04

Jei neturi dviejų metų stažo, arba vairuoji autobusą (ir lygtai furistus liečia). Kitiems - 0,4. Taigi, doičlende gali tik dvigubai.
Bet ten vairavimo kultūra kita. Mūsų debilams leisk įkalt iki 0,8 , tai užuolaidas užsitraukčiau ir iš namų niekur neičiau...

Kazin kiek miligramu reiketu alaus izgerti kad ipustum 0.4 promiles, nes kai paziuri i TV tai baisu darosi zmogus tik alaus buteli isgeres o ipucia 2.5 kaip minimum :D
  • 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users