"smukles lyga" where amazing happensNedaznai pamatysi toki emocinga krepsinio treneri.
O cia kas vietinese Vilniaus lygose dedasi:
Vilniaus miesto pirmenybių "Smuklės lygos" čempionate užfiksuotas neoficialus pasaulio rezultatyvumo rekordas. SPORT1 informacinės laidos "Sportas šiandien" pateiktame reportaže teigiama, jog 31 metų 195 cm ūgio puolėjas Dainius Navickas per rungtynes pelnė net 152 taškus.
"Po pirmojo kėlinio jau pirmavome dideliu taškų skirtumu ir, kaip sako krepšininkai, buvo mano gimimo diena. Kadangi viskas krito, komanda nusprendė man sudaryti galimybes pelnyti kuo daugiau taškų. Pusę darbo atliko komanda", - SPORT1 televizijai teigė D.Navickas.
Rekordinėse rungtynėse "Astrum Medicum" komandai atstovaujantis puolėjas pataikė 41 iš 62 dvitaškių, 14 iš 29 tritaškių bei 28 iš 33 baudų. D.Navickas taip pat atkovojo 11 kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 5 kamuolius.
"Astrum Medicum" klubas laimėjo rungtynes rezultatu 185:74.
"Šis sezonas man išvis yra neblogas, visur žaidžiu rezultatyviai", - tikino krepšininkas, kuris šį sezoną atstovauja penkioms mėgėjų lygos komandoms.
O cia Sport1 reportazas apie tai.
Teko su situ zaideju tritaskius pametyt, tikrai taikliai meto..
Anekdotai, linksmi klipukai, bajeriai...
Posted 2010 March 06 - 17:32
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Posted 2010 March 06 - 17:54
Su tuo Bambuku teko ir pazaist ir pabaliavot. Maladiec bicas. O siaip pamascius jei duona is to valgo tai taip ir turi lostNedaznai pamatysi toki emocinga krepsinio treneri.
O cia kas vietinese Vilniaus lygose dedasi:
Vilniaus miesto pirmenybių "Smuklės lygos" čempionate užfiksuotas neoficialus pasaulio rezultatyvumo rekordas. SPORT1 informacinės laidos "Sportas šiandien" pateiktame reportaže teigiama, jog 31 metų 195 cm ūgio puolėjas Dainius Navickas per rungtynes pelnė net 152 taškus.
"Po pirmojo kėlinio jau pirmavome dideliu taškų skirtumu ir, kaip sako krepšininkai, buvo mano gimimo diena. Kadangi viskas krito, komanda nusprendė man sudaryti galimybes pelnyti kuo daugiau taškų. Pusę darbo atliko komanda", - SPORT1 televizijai teigė D.Navickas.
Rekordinėse rungtynėse "Astrum Medicum" komandai atstovaujantis puolėjas pataikė 41 iš 62 dvitaškių, 14 iš 29 tritaškių bei 28 iš 33 baudų. D.Navickas taip pat atkovojo 11 kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 5 kamuolius.
"Astrum Medicum" klubas laimėjo rungtynes rezultatu 185:74.
"Šis sezonas man išvis yra neblogas, visur žaidžiu rezultatyviai", - tikino krepšininkas, kuris šį sezoną atstovauja penkioms mėgėjų lygos komandoms.
O cia Sport1 reportazas apie tai.
Teko su situ zaideju tritaskius pametyt, tikrai taikliai meto..
Posted 2010 March 06 - 22:19
idomus tiem, kas megsta daryt pats, yra daug video medziagos, kaip ka pasigamint, pvz SPY MIC
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Posted 2010 March 07 - 13:52
nu palauk... As siandien po vakarykscio geriau i situacija isijausiu81m
ple nelabai, nelabai
Posted 2010 March 08 - 15:41
Posted 2010 March 08 - 23:46
sita išsisaugojauvideojug.com
idomus tiem, kas megsta daryt pats, yra daug video medziagos, kaip ka pasigamint, pvz SPY MIC
Posted 2010 March 09 - 14:40
© J. Erlickas
Posted 2010 March 10 - 11:10

vakar dienos liuto logo interpretacija, stumiant 407 i garaza
Posted 2010 March 10 - 11:11
Posted 2010 March 10 - 12:06
Posted 2010 March 10 - 12:48
Posted 2010 March 10 - 16:46
- Daugiau aliejaus! Aliejaus, sakau, pridegs! Apversk, apversk, sakau! Ar išprotėjai? Kurioj rankoj šaukštą laikai! Druskos, druskos…O, Dieve brangus! Kur svogūnai?!
Žmona baisiai susinervijo:
- Negi manai, kad aš nemoku kepti kiaušinie...nės?
Vyras:
- Aš tik noriu, kad suprastum, kaip man reikia vairuoti, kai tu sėdi šalia…
Posted 2010 March 11 - 16:50
"Chuckas Norrisas niekada neina pas dantistą, nes jo dantys nesugadinami. Jo priešai irgi niekada neina pas dantistą – jie neturi dantų."
Edited by dainiusaz, 2010 March 11 - 16:51.
Posted 2010 March 11 - 17:21
is komentaru:chuck'ui 70
![]()
"Chuckas Norrisas niekada neina pas dantistą, nes jo dantys nesugadinami. Jo priešai irgi niekada neina pas dantistą – jie neturi dantų."
sedi mirtis savo kambarelyje,planuoja rydienos darbus...beldimas i duris mirtis klausia kas ten??? balsas uz duru cia as chiukas norrisas, mirtis sako nu ir kas ,chiukas atsako nu ir viskas...
Posted 2010 March 11 - 20:52
Talantas...
Posted 2010 March 11 - 21:32
dar is komentaru :is komentaru:chuck'ui 70
![]()
sedi mirtis savo kambarelyje,planuoja rydienos darbus...beldimas i duris mirtis klausia kas ten??? balsas uz duru cia as chiukas norrisas, mirtis sako nu ir kas ,chiukas atsako nu ir viskas...
"chuckas norrisas jau yra senai mires , bet mirtis jam bijo ta pasakyti
Filmo scena, kurioje Chuck'as Norris'as turejo pralaimeti pries Briusa Ly, yra brangiausiai kainaves specialusis efektas kino istorijoje"
pabaigai dar vienas : The original title for Alien vs. Predator was Alien and Predator vs Chuck Norris.
Edited by dainiusaz, 2010 March 11 - 21:41.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users