Peršokti prie turinio

P 406 originali garso sistema

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 427

#201 christopher

christopher
  • Senbuviai
  • Vieta:Siauliai, Mazeikiai, Ireland
  • Automobilis:Peugeot 407, Bmw M3

Parašyta 2008 vasario 29 - 23:22

Clarion cendzeris
  • 0
ex Peugeot 406coupe
...nebeiskente pezas ant 90 vaziuot...

#202 Marius406

Marius406
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas,London
  • Automobilis:Peugeot 407SW HDI executive ;BMW 320d

Parašyta 2008 vasario 29 - 23:34

nenoriu bjaurot savo pezuko ir kazka perdarinet. noriu suzinot ar jungiasi ceindzeris prie orginalaus philipso?

Prie Philipso mago klause :rolleyes: ir mago valdymo rankenele irgi skiriasi
  • 0

#203 christopher

christopher
  • Senbuviai
  • Vieta:Siauliai, Mazeikiai, Ireland
  • Automobilis:Peugeot 407, Bmw M3

Parašyta 2008 kovo 01 - 09:33

Prie Philipso mago klause :rolleyes: ir mago valdymo rankenele irgi skiriasi

ai nepastebejau galvojau kad apie mano klausi :D
  • 0
ex Peugeot 406coupe
...nebeiskente pezas ant 90 vaziuot...

#204 Linukas

Linukas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Taurage
  • Automobilis:406 Coupe T3 turbo

Parašyta 2008 kovo 01 - 13:00

sveiki yra pas manes toks klausimas. nenoriu bjaurot savo pezuko ir kazka perdarinet. noriu suzinot ar jungiasi ceindzeris prie orginalaus philipso? nes viens su MC irgi negerai

siaip man atrodo zmogus zino, kad pas ji nera changer'io, bet del viso pikto atsidaryk bagazine ir kairej pusej yra tokia kisene (bent pas manes buvo) ir ten turetu but jbl stiprintuvas ir changer'is. na jei nera tada perversk autopliusa. jei stiprintuvo reikia sakyk, pas mane kazkur garaze metosi
  • 0

#205 Svečias_Tomielis_*

Svečias_Tomielis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 01 - 15:38

pas manes nera nei stiprintuvo nei ceindzerio. reiks nusipirkt. gal kas turit pasiulyt?
  • 0

#206 Linukas

Linukas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Taurage
  • Automobilis:406 Coupe T3 turbo

Parašyta 2008 kovo 01 - 16:06

pas manes nera nei stiprintuvo nei ceindzerio. reiks nusipirkt. gal kas turit pasiulyt?

stiprintuva galiu pasiulyt, pristatyciau ir i klp.
  • 0

#207 Svečias_Tomielis_*

Svečias_Tomielis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 01 - 16:21

kiek lietuvisku? man pagrinde reiketu ceindzerio. bet jai kaina nesikandzioja ir ta prigriebciau
  • 0

#208 Svečias_undying_*

Svečias_undying_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 13 - 17:27

jei kam reik kaune PIRAS, radvilenu g. 6, internete sunku rast ta adresiuka.
  • 0

#209 Svečias_Andrius307_*

Svečias_Andrius307_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 27 - 18:52

Gamyklinis clarion su cd irasytu audio cd neskaite(mp3 netinka jam),galvoju kas cia per s.. originala cd paima is karto ir groja :mellow: pasirodo irasinejant su nero as ant max greicio rasiau,perstacius ant x8 viskas ok ;) P.S. taskamt zemus(normaliu garsu) girdisi tarskejimas per tuos kolonkiu dangtelius,negi nuiminet apdaila dabar reiks? paziurejau taip ant greicio tai neradau nei kur nei nuo ko pradet ja nuimt.. :blink:
  • 0

#210 jawasaki

jawasaki
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:406 3.0

Parašyta 2008 balandžio 12 - 15:44

sveiki, turbut paliesiu ikiria tema :) bet tik baigiau skaityt visa komforto irangos tema, ieskodamas info apie magus, bet visos info neradau. Noriu ideti originalu maga, dabar stovi neoriginalus per remeli. Taigi nusipirkes kasetnika labai bedu neturesiu, tik neaisku: a) ar ner skirtumo tarp philips ir clarion? B) prie kurio ir koki galesiu pajungt cendzeri? c) ir jei pirksiu maga ir jis prasys kodo (daugelis tik tokiu ir parsiduoda), tai uzteks atkoduot, ar dar reiks "pririst" prie masinos? d) tada kur tai geriau daryt (atkoduot, pririst) ir kas tai gali? e) kiek normalu palikt uz toki maga ir cendzeri? Taip pat labai butu idomu suzinot ar galeciau kaip nors :) pritaikyt ikirestailinginiam 406 pezui porestailinginio originalu maga su CD? dekoju uz atsakymus!

Šį pranešimą redagavo jawasaki: 2008 balandžio 12 - 15:46

• 0

#211 jawasaki

jawasaki
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 balandžio 13 - 11:39

maga paemiau turge uz 100 lt. 22DC722/65X, praso kodo, kazi reiks jam suvest auto VIN ar uzteks tik kodo ?:)
  • 0

#212 jawasaki

jawasaki
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 balandžio 13 - 13:29

tesiu monologa :) turge sake reik suvest VIN - kainuos 100-200 lt. ir uztruks 20min., o zibinte tai gali atlikt uz zymiai pigiau!!! tik, kad man greiciausiai reikia nulauzt magei koda arba ji gaut, tai jau rasineju i forumus, kur buna sugeneruoja... bet va GSM-forum'e, kur narys antanukas gaudavo nelabai noriai dalina... na bus matyt :) reiks vezt turbut i kokia taisykla, kad nulauzta pilipa :)

Šį pranešimą redagavo jawasaki: 2008 balandžio 13 - 13:31

• 0

#213 Svečias_xninox_*

Svečias_xninox_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 balandžio 13 - 14:56

matau cia vienas sau sneki tai prisidesiu ir as :) tu su magem reikalu turi, tai noriu paklausti: Ar ikirestailinginiui 406 pezui, originalus CD grotuvai (clarion, philips) buna su ekraneliu ar ne? galvojau gal isimest originalu cd mage, bet kad interne maciau foto kur clarion cd mage be ekranelio. mano pezas pats paprasciausias, jokiu borto kompu, klimu ir pan.. zodziu kaip tada ta mage valdyt? kaip matyt kuri daina groja, radio textas.....?
  • 0

#214 jawasaki

jawasaki
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 balandžio 13 - 15:16

swx,
na tokie ten ir reiklai su magais-vargas ant mano galvos :) manasis neturi ekranelio kur siandie nupirkau, bet va sitas http://ice.dndservic...ecode_index.php kitas modelis turi, o CD originalas ikirestailingui greiciausiai nebuna, nebent cendzeri jungt tada. As noriu originala isidet, nes yra svirtele prie vairo, visvien tik radijos klausaus ir isiminet nereiks manau del vagiu, dar be to dabartinis pradejo nekontaktuot-issijunginet, matyt nuo tu traukinejimu, tai ir susisgribau kad desiu originala :)
  • 0

#215 thunder

thunder
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Toyota Avensis

Parašyta 2008 balandžio 13 - 15:23

jei zinotum vin is kokios masinos isluptas buvo tai problemu kodui surast lyg nebutu nes tikrai mates cia forume lyg aprasyma kaip ten ka padaryt ir t.t. bet ten lyg reik zinot masinos vin
  • 0
Peugeot 406 Nuotrauka Toyota Avensis Nuotrauka

#216 jawasaki

jawasaki
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 balandžio 13 - 15:58

sita as zinau kur pridet 1234 ir -6666, bet ir tai ten ar ne su serial number nuo mago, o siaip vienam forume jau atrase kad duoda tik nariam, o as jau prisiregistrinau :)
  • 0

#217 jawasaki

jawasaki
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 balandžio 15 - 10:22

na va vienam uzsienio forume gavau koda ir jis veikia!!! :) bet gal gi gerieji zmones pades man su cendzeriu? kokie tinka prie to magelio PHILIPS 22DC722/65X ? Be euro fiskes ir valdymui nuo vairo liko paciam virsuj dar viena, tai ji turbut cendzeriui? gal klausimai ir kvailoki, bet cendzerio niekad neturejau ir nejungiau... :huh:
  • 0

#218 Svečias_PETRAITIS_*

Svečias_PETRAITIS_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 balandžio 15 - 11:01

Pas mane PHILIPS RC 026 , 6cd.
  • 0

#219 zgm

zgm
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Vilnius - Jonava
  • Automobilis:Peugeot 406 1998cm3 97 kw

Parašyta 2008 balandžio 15 - 12:29

swx,
na tokie ten ir reiklai su magais-vargas ant mano galvos :) manasis neturi ekranelio kur siandie nupirkau, bet va sitas http://ice.dndservic...ecode_index.php kitas modelis turi, o CD originalas ikirestailingui greiciausiai nebuna, nebent cendzeri jungt tada. As noriu originala isidet, nes yra svirtele prie vairo, visvien tik radijos klausaus ir isiminet nereiks manau del vagiu, dar be to dabartinis pradejo nekontaktuot-issijunginet, matyt nuo tu traukinejimu, tai ir susisgribau kad desiu originala :)

tau reikia nusipirkti ekraneli(tinka ir is anglisko), fiske pas tave turi jau buti, pajungsi maga be ekrano, pasijungsi ekrana, ir viskas veiks ;)

tie magai kur su ekranais neturi isejimo cd changeriui
  • 0
Peugeot 406 `98 2.0 16v

#220 zgm

zgm
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Vilnius - Jonava
  • Automobilis:Peugeot 406 1998cm3 97 kw

Parašyta 2008 balandžio 15 - 12:31

bet gal gi gerieji zmones pades man su cendzeriu? kokie tinka prie to magelio PHILIPS 22DC722/65X ? Be euro fiskes ir valdymui nuo vairo liko paciam virsuj dar viena, tai ji turbut cendzeriui?

taip, ta pati virsutine yra changeriui.
changeriai turetu visi tikti, kurie ejo su philipsais i 406`us.
jei nepamirsiu, paziuresiu koks pas mane modelis snd ;)
  • 0
Peugeot 406 `98 2.0 16v

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0