Peršokti prie turinio

P 406 originali garso sistema

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 427

#241 Gedis123

Gedis123
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Taurage
  • Automobilis:Peugeot 406 HDI 80kw

Parašyta 2008 gegužės 21 - 16:14

tai va katik buvau issiemes maga ir pamaciau kad nesisuka kompaktas kai idedi (nes ten per tarpus jis matosi) tai dabar kas galit pasakyt kas ten suka ta cd, ir kiek kainuotu sutvrakyt arba ji pakeist? :beer:
  • 0
Šeši iš dešimties lietuvių gyvena depresijoje, likę keturi Londone…

#242 Svečias_vainius_*

Svečias_vainius_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 gegužės 21 - 21:41

sveiki uzblokavau peugeot 406 orginalu maga,kaip ji atblokuoti kas gali padeti?
  • 0

#243 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2008 gegužės 21 - 22:25

Išimi, veži pas radiomeistrus, anie pabūrę atkasa kodą, sumoki 15 - 40 lt, įsidedi, įvedi kodą... toliau tęst?
  • 0
... labai piktas diedas...

#244 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius, Palanga, Klaipeda
  • Automobilis:ex. Peugeot 406 Coupe; Peugeot 307 SW

Parašyta 2008 gegužės 22 - 07:41

Na, o jei žinai kodą, tai niekur nereikia vežti. Yra kur kas paprastesnis receptas.

Šį pranešimą redagavo fajnaj: 2008 gegužės 22 - 07:42

• 0

#245 sukle

sukle
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P308 '08 1.6 16V

Parašyta 2008 gegužės 22 - 14:38

Sveiki, pastebėjau tokį keistą originalaus P406 ('01 metų gamybos) Clarion CD grotuvo durniavimą. Kartais, kai išjungiu variklį ir ištraukiu raktelį, magas groja sau toliau lyg niekur nieko. Displėjus šviečia, bet nerodo jokios mago info, tik borto kompo duomenis. Audio rankenėlė prie vairo nereaguoja į jokius judinimus, mago visi mygtukai neveikia, tik garso ratuką sukiojant garsas didėja ir mažėja, bet garso lygio indikacija nerodoma displėjuje. Taip magas gali groti iki kol iškraus akumą. Taip viskas tęsiasi, kol nepaimu ir trumpam neatjungiu mago maitinimo. Tada vėl prijungus magas veikia be problemų. Tokio durniavimo intervalai įvairūs, gali pasikartoti kartą per mėnesį, arba kelis kartus per savaitę. Gal kam teko susidurti? Dėkui už info.
  • 0

#246 Svečias_Andrius307_*

Svečias_Andrius307_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 gegužės 24 - 15:43

Mano 307`ame oroginalus clarion su cd keitikliu,neskaitydavo kai kuriu cd,o jei vaziuojant idedi tai be sansu,po keliu sek isspjauna.Pazystamas meistriukas iseme maga,nueme virsutine skardele ir eme purkst kazkokiu (spray) per lazeri,paskui su skysciu patepes ant sepetuko dar ranka pavale,sake labai apnestas buvo.Idejom clarion`a atgal ir visos bedos dingo.Dek koki nori cd (isskyrus mp3 irasus)ir ar vaziuojant ar stovint visad skaito ;)
  • 0

#247 archia

archia
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Šiauliai
  • Automobilis:Peugeot 406 Break, 2,0 HDI, 66 Kw, 2001 m.

Parašyta 2008 gegužės 26 - 06:59

Sutariau pas kitą meistrą, tas daugiau bėdų pavardino kas gali būt (lazeris, mechanika...), prieš tai kur buvau padavęs tai apart lazerio pravalymo, daugiau nieko nesumastė. Tik va meistrams kujovai, nes mago displėjus tai juk atskirai įmontuotas, tai reiks ir mašiną duot kartu :rolleyes:
  • 0
Peugeot 406 Break, 2001 m., 2,0 HDI, 66 kw

#248 Gedis123

Gedis123
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 gegužės 26 - 07:24

Dar vienas variantas kas gali but, tai vienas tevo pazystamas sake jau mates koki 10 peugeot'u su ta pacia liga tai nutruke, arba nusimove dirzeliai kur suka CD, ar tai tiesa nzn reikes veizet :D
  • 0

#249 Svečias_wytcka_*

Svečias_wytcka_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 gegužės 26 - 11:56

Dar vienas variantas kas gali but, tai vienas tevo pazystamas sake jau mates koki 10 peugeot'u su ta pacia liga tai nutruke, arba nusimove dirzeliai kur suka CD, ar tai tiesa nzn reikes veizet :D

cd suka galvute kuri tiesiogiai uzmauta ant varikliuko, nera ten jokiu dirziuku :rolleyes:
  • 0

#250 ramchik

ramchik
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:peugeot 406 2,0 hdi

Parašyta 2008 gegužės 27 - 13:53

Kazkada esu girdejes,kad organalus magai neturi linijinio isejimo,tai ir neapsimoka jungti subo su stipriaku,mat sis gali eprdegt ant paprastu laidu. O siandien man pasake,kad kazkaip galima pajungti nuo galiniu koloneliu. Taigi,butu idomu suzinoti,ka kiti gali apie tai pasakyti. aciu
  • 0
Nuotrauka

NE PINIGUOSE LAIME
LAIME JU KIEKYJE kuo maziau ,tuo sveikiau

P406

#251 montepaso

montepaso
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:2 x Peugeot 206 2,0 hdi

Parašyta 2008 gegužės 27 - 14:15

Svarbu ant sipro kad butu isejimai. O ijejimas stiprui nesvarbu is kur, ar is mago ar is mp3, ar is dar kur nori tik, kad nebutu per daug - priklauso nuo stipro max 3V. jei jungsi nuo koloneliu tai manau reiketu varzos, nors tiksliai nzn kaip ten tiksliai daroma, kad neperdegtu. pasidomek elektronika.lt O siaip viskas priklauso nuo pacio stiprintuvo ka jis turi, ka su juo galima padaryti ir ka kaip pajungti.

Šį pranešimą redagavo montepaso: 2008 gegužės 27 - 14:18

• 0
®

#252 ramchik

ramchik
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 gegužės 27 - 15:36

Svarbu ant sipro kad butu isejimai. O ijejimas stiprui nesvarbu is kur, ar is mago ar is mp3, ar is dar kur nori tik, kad nebutu per daug - priklauso nuo stipro max 3V.

jei jungsi nuo koloneliu tai manau reiketu varzos, nors tiksliai nzn kaip ten tiksliai daroma, kad neperdegtu. pasidomek elektronika.lt O siaip viskas priklauso nuo pacio stiprintuvo ka jis turi, ka su juo galima padaryti ir ka kaip pajungti.

dekoju :beer: reikes i nuvaziuot ten,kur deda visoskius subus,pasiklausiu :)
  • 0
Nuotrauka

NE PINIGUOSE LAIME

P406

#253 Svečias_Insanity_*

Svečias_Insanity_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 gegužės 28 - 11:20

Kazkada esu girdejes,kad organalus magai neturi linijinio isejimo,tai ir neapsimoka jungti subo su stipriaku,mat sis gali eprdegt ant paprastu laidu. O siandien man pasake,kad kazkaip galima pajungti nuo galiniu koloneliu. Taigi,butu idomu suzinoti,ka kiti gali apie tai pasakyti. aciu

Pas mane taip pajungta. Gana paprasta, reikia tik adapterio, kuris atrodo va taip:
http://87.247.64.65/...l... &id_is=02

Prie jo jungiasi galiniu koloneliu pliusai/minusai ir izeminimas prisukamas kurnors prie kebulo. Lineikos is stipruntuvo jungiasi prie sito daikto. Ir viskas. Gana nesunku netgi paciam, sunkiausia prieiti prie galiniu koloneliu ;)
  • 0

#254 ramchik

ramchik
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 gegužės 28 - 13:56

Pas mane taip pajungta. Gana paprasta, reikia tik adapterio, kuris atrodo va taip:
http://87.247.64.65/...l... &id_is=02

Prie jo jungiasi galiniu koloneliu pliusai/minusai ir izeminimas prisukamas kurnors prie kebulo. Lineikos is stipruntuvo jungiasi prie sito daikto. Ir viskas. Gana nesunku netgi paciam, sunkiausia prieiti prie galiniu koloneliu ;)

va tai tau,nerodo tos nuotraukos,bet aciu uz pagalba,man tereikejo suzinoti ar jungiasi,atsakyma gavau,labai dekoju :) :beer:
  • 0
Nuotrauka

NE PINIGUOSE LAIME

P406

#255 archia

archia
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 gegužės 30 - 07:19

Nu aš jau prikėliau saviškį Clarioną :) Stebėjau visą remonto procesą (nes reikėjo mašinos, kadangi meistram pas save ant stalo pasijungt neišeina, nėra displėjaus ir t.t.) Taigi nusprogęs lazeris buvo ir man paprasčiausiai nuskilo, kad iš antro karto pavyko pritaikyt nuo kito modelio seno Clariono, irgi išimto iš Peugeoto. Gedi123, tu atrodo rašei, kad nesuka kompakto, tai čia gali būt kaip pas mane - ne mechanikos problema, nes kai lazeris nuskaito informaciją, tada duoda komandą CD sukimui, tai va elektronika klaidina...jei lazeris gatavas, tai ir nesuka. Didžiausia problema tai iš kur tą lazerį paimt - bent jau pas maniškį nebuvo jokių kodų, tai naujo užsakyt be šansų, nes neaišku pagal ką rinktis. Belieka burtai - ardyt senus ir taikyt :rolleyes:

Šį pranešimą redagavo archia: 2008 gegužės 30 - 07:21

• 0

#256 Gedis123

Gedis123
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 gegužės 30 - 10:07

gali but tas pats tai idomu kiek paklojai uz lazeriuka? :D
  • 0

#257 archia

archia
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 gegužės 30 - 14:29

gali but tas pats tai idomu kiek paklojai uz lazeriuka? :D

70 lt už remontą - darbą įvertino 30, lazeriuką - 40.
  • 0

#258 Artse

Artse
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Anapus
  • Automobilis:Peugeot 407 Executive

Parašyta 2008 gegužės 31 - 13:33

Sveiki, kur galima būtų gauti magnetolos rėmelį, nes originali kasetinė magnetola labai plati. Viename Peugeot mačiau tokia įdėta... Ir dar domina kokia jungtis ten, ar Euro ar kaikokia gamiklinė?? Dar nebuvau išėmęs...
  • 0
vrum vrum...
---
Geriau stumsiu pežą, nei vairuosiu bemsą!
---
Spustelk čia :)

#259 mixed

mixed
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:206 1.9D

Parašyta 2008 gegužės 31 - 16:26

www.lemona.lt www.spikare.lt yra euro fiske
  • 0

#260 dariuska

dariuska
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:London Essex
  • Automobilis:qashqai, mazda 6 new,...

Parašyta 2008 birželio 01 - 20:56

Sveiki,
kur galima būtų gauti magnetolos rėmelį, nes originali kasetinė magnetola labai plati. Viename Peugeot mačiau tokia įdėta...
Ir dar domina kokia jungtis ten, ar Euro ar kaikokia gamiklinė?? Dar nebuvau išėmęs...

atlek pas Shiauliecius i meeta parodysiu kaip atrodo, pas mane toks uzdetas. Sek šiaulieių puslapėlį, prisijunk prie mūsų bus linksmiau :beer: :beer:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0