Darau tokį:

Edited by Mantas_PNV, 2008 May 06 - 18:15.

Posted 2008 May 06 - 18:02

Edited by Mantas_PNV, 2008 May 06 - 18:15.
 Svečias_Valdemaras_*

Svečias_Valdemaras_*

Posted 2008 May 06 - 18:42
 ir man idomu ar pjaustysi bamperi ir klijuosi prie senojo ar desi nuo 407 iskart, zinoma reikes papjaustit ir panasiai... kiek ziurejau tvirtinimas ten kaip nuo 406 1:1
 ir man idomu ar pjaustysi bamperi ir klijuosi prie senojo ar desi nuo 407 iskart, zinoma reikes papjaustit ir panasiai... kiek ziurejau tvirtinimas ten kaip nuo 406 1:1  taigi lauksim foto, manau isklaidysi visas mano abejones
 taigi lauksim foto, manau isklaidysi visas mano abejones  p.s jei turi daugiau foto PM, esu be galo susidomejas

p.s jei turi daugiau foto PM, esu be galo susidomejas

Posted 2008 May 06 - 19:38
 Dabar nuimtas galinis buferis, ir nuo durelių visos juodos plastmasės"moldingai", šveisti, gruntuoti, galinis buferis buvo keliose vietose suskyles tai suvyrinta ir paruošta dažymui. Susidūriau su viena problema tikuosi ji neprailks, dažų parinkimas. Pirmą karta dažus darė pagal automobilio dažų kodą, kuris randasi po kapotu, bet atspalvis gavosi netoks kaip viso automobilio, tad vežiau keisti, pagal benzino dangtelio spalvą, tikiuosi dabar bus geresnė spalva.  Taigi viskas paruošta dažymui. Dar neprisiruošiu nuvažiuoti plėvelės tamsinimui nusipirkti, nors dar dvejoju ar tamsinti išvis. Esu nusižiųrėjas, pusiau veidrodine plėvele tamsinti,amerikietiška. Gaunasi tokia i žalsvuma, na nemoku paaiškinti
   Dabar nuimtas galinis buferis, ir nuo durelių visos juodos plastmasės"moldingai", šveisti, gruntuoti, galinis buferis buvo keliose vietose suskyles tai suvyrinta ir paruošta dažymui. Susidūriau su viena problema tikuosi ji neprailks, dažų parinkimas. Pirmą karta dažus darė pagal automobilio dažų kodą, kuris randasi po kapotu, bet atspalvis gavosi netoks kaip viso automobilio, tad vežiau keisti, pagal benzino dangtelio spalvą, tikiuosi dabar bus geresnė spalva.  Taigi viskas paruošta dažymui. Dar neprisiruošiu nuvažiuoti plėvelės tamsinimui nusipirkti, nors dar dvejoju ar tamsinti išvis. Esu nusižiųrėjas, pusiau veidrodine plėvele tamsinti,amerikietiška. Gaunasi tokia i žalsvuma, na nemoku paaiškinti  Ratai: ratus turiu orginalius Peugeot r16, ir susidūriau vėl su problėma, jie man liečia posparnius,kai susuku vairą, taigi galvoju dėti ratų išnešėjus( nežinau kaip tiksliai vadinasi). 
Priekinis buferis, ieškojau kainos 400-500lt. Manau sidabrinės spalvos nelabai rasiu pirkti, tad teks dažyti  + 50lt.   Dar planuose yra numatyta dėti LCD vietoj orginalaus mago. Na kaip ir viskas. Imesiu foto, manau rytoi.
   Ratai: ratus turiu orginalius Peugeot r16, ir susidūriau vėl su problėma, jie man liečia posparnius,kai susuku vairą, taigi galvoju dėti ratų išnešėjus( nežinau kaip tiksliai vadinasi). 
Priekinis buferis, ieškojau kainos 400-500lt. Manau sidabrinės spalvos nelabai rasiu pirkti, tad teks dažyti  + 50lt.   Dar planuose yra numatyta dėti LCD vietoj orginalaus mago. Na kaip ir viskas. Imesiu foto, manau rytoi.

Svečias_Valdemaras_*

Svečias_Valdemaras_*

Posted 2008 May 06 - 20:01
 o beje gali pabandyt ir pasimatuot 407 moldingus... manau nice butu
  o beje gali pabandyt ir pasimatuot 407 moldingus... manau nice butu  

Posted 2008 May 07 - 10:53

Posted 2008 May 07 - 16:20

Posted 2008 May 07 - 19:51

Posted 2008 May 07 - 21:45
Ką reiškia originaliai? Iš gamyklos gi jie nevažiavo su dujom.Visose peugeotuose šitoje vietoje yraorginaliai imontuoti duju ipilimo bakai.

Posted 2008 May 08 - 06:19

Posted 2008 May 08 - 06:23
Buferiai atskira automobilio dalis,jas galiu perdažynėti. Bet nenoriu perdažynėti pačios mašinos.tai jau jau tiek realiai darais su buferiais tai ten vienas paildomas sparnas kaip ir nieko nepakeistu
 Svečias_Povilas_*

Svečias_Povilas_*

Posted 2008 May 08 - 11:02
 Svečias_Sapro_*

Svečias_Sapro_*

Posted 2008 May 08 - 15:59

Posted 2008 May 08 - 16:04
Edited by Mantas_PNV, 2008 May 08 - 16:04.

Posted 2008 May 10 - 09:25

![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif) 

Posted 2008 May 10 - 11:15
piktasmaciau as 406 karta su 407 arba 607 buferiais tiksliai nepasakysiu..bet atrode kaip sitas

Svečias_legalus406_*

Svečias_legalus406_*

Posted 2008 May 11 - 11:36

Posted 2008 May 11 - 20:02
0 members, 1 guests, 0 anonymous users