Jump to content

Photo

206 mago schema

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 montepaso

montepaso
  • Senbuviai
  • posts 137
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:2 x Peugeot 206 2,0 hdi

Posted 2008 May 07 - 15:51

Sveiki,

pas mane puge yra originalus kasetinis magas, kuris praktiskai moraliai pasenes, bet bentjau radija gerai traukia. Tai vat, kadangi CD klausyti neina o kasetemis jau seniai neikas nesinaudoja uzsinorejau pasijungti mp3'ioske. Galvojau pirkti mp3 moduliatoriu bet pasiskaiciau atsiliepimus - praejo noras. Yra varijanta pajungti per specialia kasete bet tada negraziai atrodys ir kainuoja ~40lt. Bendradarbis pasijunge ant savo kasetinio mago mp3'ioske atjunges laidus nuo mago galvutes ir pagal shema surades kur eina kontaktai nuo galvutes pries paduodant i stiprintuva, pajunge mp3'ioske. Ir viskas super puper viekia. Beda ta kad as niekaip nerandu pugo mages shemos. Gal kas turit, pasidalinkit.

mage atrodo taip: http://freespace.vir...odall/PTlow.jpg

Blaupunkt-Peugeot T1 Niv2 7648146392
  • 0
®

#2 Svečias_JAZVA_*

Svečias_JAZVA_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 07 - 21:40

Schemos neturiu, bet As pas save pasijungiau fm transmitteri ir klausau per ji (~35 lt jungiasi i prikurkia). Nesu melomanas, man pakako ir kokybes ir visko.

Edited by JAZVA, 2008 May 07 - 21:43.

• 0

#3 rgz

rgz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 165
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 206

Posted 2008 May 07 - 22:14

Taigi juk yra tu kaseciu spec pirkti. Ikisi kasete i maga, o i jos iseina laidas kuri gali kist kur nori, i mp3, i telefona ar dar kur... Ir kainuoja tos kasetes ten ne kosmosa (~20-30lt). Pats ja kazkada naudojau ir tikrai buvo patogiau nei tie visi bajeriai kur i prikurilnika kisas :)
  • 0

#4 Svečias_JAZVA_*

Svečias_JAZVA_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 08 - 11:11

jei prisimeni pasakyk kaip konkreciai ji vadinasi ir kur galima isigyti, nes prikurke pas mane dusta nuolat, kazhkas su laidais, dega saugiklis...
  • 0

#5 montepaso

montepaso
  • Senbuviai
  • posts 137

Posted 2008 May 08 - 12:47

Tu kaseciu yra pirkti BMS'e kazkur cia forume maciau net buv nuoroda 39lt jei gerai pamenu. Bet man nereikia tos kasetes as noriu graziai sua laida atsivesti prie rucnyko, kad galeciau savo W800i pasijungti :) . O su ta kasete negraziai atrodys laidai kabantys. Dar vienas dalykas... gal kas bandet ta mage lupti, vakar uzsiknisau, bandziau visai spausti pagal manualus nu neikaip neisiema... :( tan tokios dvi skyles yra kairej ir desinej, ikisus atviorka nieks ne krust..
  • 0
®

#6 Svečias_JAZVA_*

Svečias_JAZVA_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 08 - 14:39

jeigu mano skleroze nemeluoja, tai ishemimui yra tox spec raktas, pas mane knyguteje jis yra pavaizduotas, tox lenktas metalo gabalas.
  • 0

#7 montepaso

montepaso
  • Senbuviai
  • posts 137

Posted 2008 May 26 - 13:32

Nuva, nuemiau maga, pasidariau viska taip kaip norejau. schema parisiunciau uz 14Lt kazkur is interneto taigi nusprendziau pasidalintui su jumis nemokamai jei kam reikes :
Blaupunkt Peugeot T1 Low
Kai turesiu daugiau laiko parodysiu su nuotraukom kaip pasidaryti viska.
  • 0
®

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users