Futbolas
#521 Svečias_aliosha_*
Parašyta 2009 gruodžio 19 - 20:18
Parašyta 2009 gruodžio 19 - 20:48
o chelsea vs inter ? sakyciau ko gero idomiausia poraReal Madrid vel teks zaist su Marseliu Lyg vel specialiai kas parinktu juos persprest reikala Milanas vs. MU, tai idomu dar del to, kad Bekchamui teks zaist Old Traford'e su Milanu.. Na stai tokie mano pastebejimai... O siaip tai mano burtu lemtis patiko.. Bus idomu ziureti...
Šį pranešimą redagavo dainiusaz: 2009 gruodžio 19 - 20:49
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Parašyta 2009 gruodžio 19 - 20:53
o ka jus tame futbole gero imatot? laksto 90 minuciu ir 0 rezultato dazniausiai...o chelsea vs inter ? sakyciau ko gero idomiausia pora
#524 Svečias_aliosha_*
Parašyta 2009 gruodžio 19 - 21:01
primirsau sia pora Inter siemet neblogai pasirode, o Chelsea zymiai geriau zaidzia Premier lygoj, nei MU, tai galvoju, kad siemet revoliucija futbole (kai kuriose komandose)...o chelsea vs inter ? sakyciau ko gero idomiausia pora
Parašyta 2009 gruodžio 19 - 21:32
nezinau kaip paaiskint nu tarkim paziurek cia vienos graziausiu praeito euro cempo rungtyniu gal dar alus kazkiek savo dadedao ka jus tame futbole gero imatot? laksto 90 minuciu ir 0 rezultato dazniausiai...
Parašyta 2009 gruodžio 19 - 23:31
neziurejau... youtube aplamai neziuriu, nes tingiu laukt kol uzsikraunaGrazu ziuret O paklausikim ar Cr patiko?
Parašyta 2009 gruodžio 19 - 23:33
#529 Svečias_aliosha_*
Parašyta 2009 gruodžio 20 - 12:09
Parašyta 2009 gruodžio 20 - 13:22
tas tai tiesa. ypac jeigu zaidzia LT komandos arba rinktineKartais to grozio reikia laukti ir iki 90 min.
o siaip stadione esu paskutini karta buves kokiais 94 metais, kai zaide dar Inkaras. Atvaziavo Zalgiris i Kauna. O tuo metu turejau draugeli is IV peitu tribunos. Tai smagiai pasirgau su tikrais fanais. Realiai fule galima ziureti dideliam stadione su kokiais 70 000 ziurovu, o ne namie prie TV su olaus bonke...
Parašyta 2009 gruodžio 20 - 19:59
Parašyta 2009 gruodžio 21 - 09:44
Parašyta 2009 gruodžio 21 - 09:51
kazkada (atrodo 2001m) bekhamui leido kartoti pendelinu ka chelsea nors taip padeda dzolai neatsisveikint su trenerio postu,visdelto savo laikais jis lb daug nuveike zaisdamas uz melynuosius ,o siaip tai buvau ziauriai nustebintas tokiu teisejo sprendimu,kai lampardui reikejo 3 kart musti pendeli,kad ji iskaitytu,kazin ar jis butu daves kartoti,jei butu neimuses jo .Nu premiersipas dar tokio sprendimo arba nebuvo mates arba lb lb senai
o tas ir to pakartojimo neisnaudojo
Parašyta 2009 gruodžio 22 - 19:28
Parašyta 2010 sausio 16 - 19:17
Parašyta 2010 sausio 18 - 11:33
Parašyta 2010 sausio 18 - 12:40
Gerrard, Benayoun, Johnson, Torres iskrite iki Vasario menesio kiti ir ilgiau.liverpoolis irgi eilini syki vel neiskovojo pergales
Mano manymu siezaidejai yra visas komandos branduolys.
Gerrard ir Benayoun pagrindiniai saugai. Vienas Kuyt nepatempia, o Lucas nesugeba.
Johnson manau tikrai geresnis nei Insua...
O Torres aplamai manau vienintelis Liverpool puolejas...
Tai kaip manai jie turetu zaisti?
Nuvyle mane sis Liverpool sezonas... bet jie visada liks mano sirdyje
Bent iki tol kol zais Gerrard
Parašyta 2010 sausio 18 - 13:08
bet uztat koks sujudimas lazybu punktuose buvo visi norejo lengvo pinigo ir state uz stokaGerrard, Benayoun, Johnson, Torres iskrite iki Vasario menesio kiti ir ilgiau.
Gerrard ir Benayoun pagrindiniai saugai. Vienas Kuyt nepatempia, o Lucas nesugeba.
Parašyta 2010 sausio 18 - 13:45
o as norejau uz evertona pastatyti bet apsigalvojau ir bereikalobet uztat koks sujudimas lazybu punktuose buvo visi norejo lengvo pinigo ir state uz stokaGerrard, Benayoun, Johnson, Torres iskrite iki Vasario menesio kiti ir ilgiau.
Parašyta 2010 sausio 18 - 13:52
as kazkaip galvojau kad man city laimes tai laimei kad ir nesusigundziau bet siaip buvau pasidares sarasa mazdaug del saves kas turetu laimet tai nuvyle tik real , inter ir stokeo as norejau uz evertona pastatyti bet apsigalvojau ir bereikalo
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0