antipollution fault ESP/ASR not functioning
#1 Svečias_romkazas_*
Parašyta 2008 gegužės 18 - 17:52
Parašyta 2008 gegužės 18 - 19:15
galimas variantas:nuduso kompas(programa)307 pugas 2002 metu 2.0 HDI, vakar uzsidegė "ESP/ASR not functioning, antipollution fault"
perziurėjau visus ABS davikilius ir jų kištukus kurie stovi ratuose, rodos viskas ok.
Gal kuriam jau buvo taip, gal kas turit kokiu minčių, kur ieškot gedimo ?
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
#3 Svečias_romkazas_*
Parašyta 2008 gegužės 18 - 19:24
#4 Svečias_romkazas_*
Parašyta 2008 gegužės 22 - 15:46
Parašyta 2008 gegužės 26 - 18:54
gal but galima placiau, kur cia tau vale taip, nes man ir meta ta nelemta filtro klaida.Problema išspresta, buvo užsikišes katalizatorius. Kadangi i mašina pilasi FAB tai katalizatoriu išvalė programiškai, na pati mašina ji išsivalo paleidus tam tikra programa.
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2008 gegužės 26 - 19:09
idomu, o jums, kai meta ta klaida filtro, masina vaziuoja normaliai? ar isijungia tas safe mode, ir neleidzia apsuku duoti? ir vaziuoji kaip su arkliu...gal but galima placiau, kur cia tau vale taip, nes man ir meta ta nelemta filtro klaida.
Parašyta 2008 gegužės 26 - 19:36
tai va ispradziu kai mete ta antipollution fault, tai traukai itakos neturejo, bet vakar pasidare visai buka, tai siandien nuskaiciau klaidas, trauka atsirado, bet pranesimas liko.idomu, o jums, kai meta ta klaida filtro, masina vaziuoja normaliai? ar isijungia tas safe mode, ir neleidzia apsuku duoti? ir vaziuoji kaip su arkliu...
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
#8 Svečias_romkazas_*
Parašyta 2008 gegužės 28 - 23:10
#9 Svečias_Latvis_*
Parašyta 2008 birželio 17 - 19:19
#10 Svečias_romkazas_*
Parašyta 2008 birželio 17 - 19:30
#11 Svečias_Latvis_*
Parašyta 2008 birželio 17 - 19:45
Ačiū, taip ir padarysimkreipkis privacia zinute i "spakenas" jis tau pasalins visa ta filtra ir pastatys kompo apgavikli, neberekes niekuom rupintis ir kainuos kelis simtus o ne kelias stukas ;)
Parašyta 2014 balandžio 13 - 11:25
Parašyta 2014 balandžio 13 - 12:43
Pas mane sita buvo pora kart ismete, tai uzgesinus ir vel uzkurus dingdavo, gal kur koks davikliukas nekontaktuoja, pakomentuos manau kas nors protingesnissveiki,
"ESP/ASR not functioning, antipollution fault" pas mane viska ta paty meta šiomis dienomis patarkite ka daryti ir kur kreiptis man, kad nebūčiau apgauta ir t.t.
Parašyta 2014 balandžio 13 - 12:45
Tokiu atveju jei uzsikemsa, tiesiog ispjaut tuos filtrus ir prgramiskai atjungt, pats neseniai ispjoviau FAP ir katalizatoriu, dabar nuo treciadienio palikau Garliavoj meistrui, kad isprogramintu, tai va laukiu skambucio su gerom naujienom kada bus galima pasiimt masinaSveiki,
Pas mane ta pati problema su Peugeot 307.
Pries koki menesi man uzsidege skydelyje variklio lempute, o kompiuterio displejuje uzrasas "not functioning, antipollution fault".
Paskambinau i Peugeot centra man pasake, kad uzsikimso katalizatorius arba suodziu filtras, bet kadangi sios detales yra vienoje duslintuvo dalyje tai keiciasi kartu. Keitimas Peugeot centre kainuotu apie 6000 lt plius darbas.
Kiek supratau ne pas mane viena si problema buvo arba yra, be to yra zmoniu kurie jau tai susitvarke. Gal galima butu smulkiau papasakoti apie problemos sprendimo budus ir suteikti kontaktus servisu kur uz normalia kaina tai sutvarkytu. Prioritetas kontaktai Vilniuje.
Aciu
Parašyta 2014 balandžio 13 - 12:47
man anksčiau buvo taip pasirodė ir dingo,Pas mane sita buvo pora kart ismete, tai uzgesinus ir vel uzkurus dingdavo, gal kur koks davikliukas nekontaktuoja, pakomentuos manau kas nors protingesnissveiki,
"ESP/ASR not functioning, antipollution fault" pas mane viska ta paty meta šiomis dienomis patarkite ka daryti ir kur kreiptis man, kad nebūčiau apgauta ir t.t.
bet šykarta nebedingsta ir apsukos nekyla daugiau nei 2500-2800 ir gazo nebeduoda, bijau visai nesudirbt variklio ar ko
Parašyta 2014 balandžio 13 - 13:23
Ne viskas taip baisu, kaip mes čia rašome...
Automobilio mechanizmų ir sistemų diagnostika ir remontas
tel.: 8-612-63215
Parašyta 2014 balandžio 13 - 19:49
Parašyta 2014 balandžio 14 - 20:18
Ne viskas taip baisu, kaip mes čia rašome...
Automobilio mechanizmų ir sistemų diagnostika ir remontas
tel.: 8-612-63215
Parašyta 2014 balandžio 17 - 07:42
Parašyta 2014 balandžio 17 - 08:14
Katalizatoriaus pjauti ir nereikia. Cia apie FAP kalba. Taciau ne visada tas skystis padeda (tiskliau sakant beveik visada ne jo kiekyje esme), pats FAP'as irgi turi savo resursa. + Jei negaila turbinos ir pukrstuku, tada kimskit kamina i valias, gi turbo centras irgi turi is kazko valgyt duona Na dar purkstukus pasikeisit nes uzdegs. Bet tai juk niekis, ko tik nepadarysi del ekologijosAs nesuprantu kodel reikia ta katalizatoriu pjaustyti, kazkatai burti, apgaudineti kompus,nejaugi taip sunku,prisipilti to skyscio i bakeli, issivalyti katalizatoriu ir vazineti kaip normaliam zmogui.
P.S. dumingumas NIEKAIP nesusijes su FAP buvimu ar nebuvimu, tai priklauso NUO VARIKLIO IR IPURSKIMO sistemu DARBO. Isisavinkit galu gale, kad DUMA JUODA sukelia ne FAP'o nebuvimas, bet kompresijos nebuvimas, blogi purkstukai, oro srautas ir pan...
Šį pranešimą redagavo Laimonas: 2014 balandžio 17 - 08:14
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0