Duombaze
Parašyta 2008 gegužės 29 - 11:51
Ka zinojau, ir ka radau skyrelyje Mūsų auto, "suvariau" i EXCELL duombaze.
Bet yra taip.
Nariu, yra jei neapsirinku 4732 siuo metu registruotu, o i duombaze suvestu tik 219, kas sudaro nepilnus 5 % nu visu registruotu klubieciu.
Esme duombazes yra tokia : Nick'as, a/m, valst nr., vietove, spalva.
Aisku atsiras ir skeptiku, kam to reikia ir t.t.
Mano manymu, tai gali palengvint (kam to reikia) paieska info pagal koki konkretu auto (kreiptis PM i savininka ar pan), duombazei galima matyt (atfiltruot) pgl modeli, spalva ir tt.
Tai prasymas toks: Jei kas zino koki klubieti, kurins nera itraukes savo auto i skyreli Mūsų auto, rasykit PM su duomenim: Nick'as, a/m, valst nr., vietove, spalva.
Arba kas nori gauti siuo metu uzpildyta duombaze - taipogi rasykit PM - siuntymo galimybes: e'meilas, Skype'as - siuntymas bus galimas TIK PER PM !!!!! (tam, kad isvengti neklubieciu kreipymosi)
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Parašyta 2008 gegužės 30 - 10:53
Parašyta 2008 gegužės 30 - 11:00
Parašyta 2008 gegužės 30 - 11:23
DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass 106 (p 106) >>> Nissan Cube
Parašyta 2008 gegužės 30 - 11:26
Šį pranešimą redagavo ramchik: 2008 gegužės 30 - 11:27
Parašyta 2008 gegužės 30 - 11:40
2 visi konstatvo fakta ir nei vienas nepasake kad oi oi oi koks tu negeras, kaip blogai kad tai padarei.
3 norint skelbt asmens duomenis reikia tureti to asmens sutikima.
P.s. o neatrodo kad kazka tokio darant reiketu paieska pasinaudot, nieko neradus galima butu ir su valdzia pasitart?
nes musu forumas virsta siukslynu, po to kai kiekvienas imasi to kas jam atrodo svarbiausia neatsizvlegus i kitu
nuomones gaunasi bardakas pykciai ir kitokios nesamones.
paprasciausiai norint kazka gero (turincio isliekamaja verte) daryt klubui, manau reiketu 9 kartus pamatuot 10 pjaut. (rekomenduotina pasitarus su valdžia)
DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass 106 (p 106) >>> Nissan Cube
Parašyta 2008 gegužės 30 - 13:12
Parašyta 2008 gegužės 30 - 16:18
#11 Svečias_Beausis_*
Parašyta 2008 gegužės 30 - 16:26
Parašyta 2008 gegužės 30 - 23:06
Aisku atsiras ir skeptiku, kam to reikia ir t.t.
Mano manymu, tai gali palengvint (kam to reikia) paieska info pagal koki konkretu auto (kreiptis PM i savininka ar pan), duombazei galima matyt (atfiltruot) pgl modeli, spalva ir tt.
Tai prasymas toks: Jei kas zino koki klubieti, kurins nera itraukes savo auto i skyreli Mūsų auto, rasykit PM su duomenim: Nick'as, a/m, valst nr., vietove, spalva.
Arba kas nori gauti siuo metu uzpildyta duombaze - taipogi rasykit PM - siuntymo galimybes: e'meilas, Skype'as - siuntymas bus galimas TIK PER PM !!!!! (tam, kad isvengti neklubieciu kreipymosi) "
Na ir beje siaip smalsumui patenkint - KAS PER PASLAPTIS Valst Nr. ????? Jei ji gaus tik klubieciai ..
Šį pranešimą redagavo Pugas_605: 2008 gegužės 30 - 23:07
GEOCACHING
Parašyta 2008 gegužės 31 - 22:00
Deje, tavo linkas neveikia - patikrink ;)
Nebent TAI turi omeny ???
Jei taip - tai tuomet tai visai nepanasu i ta kas sukurta
Šį pranešimą redagavo Pugas_605: 2008 gegužės 31 - 22:24
GEOCACHING
Parašyta 2008 gegužės 31 - 22:57
Parašyta 2008 gegužės 31 - 23:33
Parašyta 2008 birželio 01 - 22:49
Butent todel info apie tai ir renkama PM pagalba, kad belekas, nesikistu, "kur nereikia" ;)ar galiu įsiterpti?
Savanoriškas registras yra. Bet jis toks mistinis ir iš principo bereikšmis.
Peugeot klubas nėra įregistruotas ir nėra jokių reikalavimų tampant nariu, išskyrus parašytų žinučių forume kiekį.
Jei kada nors būtų išdiskutuota, jog reikia keisti klubo struktūrą ir patį principą, tuomet aš pritarčiau labai aiškiam duomenų apie klubo narį pateikimui (Nikas, miestas, auto ir t.t.). Tačiau tokia info turėtų būti prieinama tik nariams, t.y. tiems, kurie yra įvykdę kažkokius reikalavimus... Manau, kad kažkokia klubo narių duomenų bazė galėtų būti, bet neprieinama belekam.
O bendra duombaze gali gauti tik NARIAI (per PM) Bet gal taipogi turetu buti kazkoks reikalavimas, kaip PvZ, kad prisijunges, ne maziau nei 3, 6, menesius, ar ten pavz issiuntes ne maziau nei 100 laisku, nu ir pan.
Esu atviras pasiulymams.
Kol galiu, laikysiu sia duombaze - esu atvyras pasiulymams
GEOCACHING
#18 Svečias_ORG_*
Parašyta 2008 birželio 03 - 09:27
Parašyta 2008 birželio 03 - 11:52
Tai gal nebevark.. ;)Kazkaip vangiai vyksta pildymas ...
UP ;)
Narius, su kuriais nuolat bendrauji, susitinki, nesunkiai atpažinsi ir gatvėje ir ne gatvėje. Be jokių "duombazių". Manau visi su tuo sutiks. Na suprantu, kad daug kam (ypač iš naujesnių) norisi būti labiau pastebėtam ar sužinoti, kurį klubietį matė. Ir pats per dieną matau tikrai ne po vieną atributika papuoštą auto, daug "nepažįstamu", kartais smalsu, kas toks už vairo (ypač kai gauni sultingą padrėzą.. ). Bet nereikia visko iš karto norėti - pažintys ateina su laiku. Lankykis mytuose ir ne tik, bendrauk ir pažinosi daugelį gyvai - ne iš kažkokios lentelės. Galiausiai tiem, kam reikia, yra toks sąrašėlis sudarytas, tik, man rodos ne ypatingai pasiteisinęs ir aktualus (bent jau Vln dėl nemažos mašinų "rotacijos").
Dėl temų kūrimo aš pritarčiau liūtui (nors jinai ir pati retsykiais pažeidžia šitą taisyklę ) - devynis kartus pamatuok ir nieko neliesk! Nesolidžiai atrodo visi tie rėksniai. ;)
Parašyta 2008 birželio 03 - 20:48
O ir tos masinos tokios ne statistinesbla, bla, bla.... (bent jau Vln dėl nemažos mašinų "rotacijos").... bla, bla....
Stovi ford- transit, subaru- impreza, toyota- yaris ( ar koks daiktas su dviem ratasi), Mercedes Benz, Renault clio, Citroen xantia, gedo hiundajus ir pan. + keli pezukai ir mes tai vadiname Peugeot klubo kassavaitiniu susitikimu Marmuzes zinoti reikia, nes kitaip visu markiu automobiliu gatveje nesuziuresi
P.S. temos autoriui - o tu mano visas masinas i duombaze irasei?
Šį pranešimą redagavo STOPforce: 2008 birželio 03 - 20:49
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0