Papasakosiu kas darosi pastaruoju metu... Ogi, kaip jau minejau - susidejau zhmonos Boshus (jos Aston Martinui buvo tarpine parejus, tai buvo nustojes vienas cilindras dirbt, tai ish pradzhiu ish to neishmanymo pakeites zhvakes buvau, tai tos senosios taip ir gulejo garazhe, tai vat jas ir susisukau). Sekanchia diena ishbandzhiau - vazhiavau i darba. Ankschiau - su tom manosiom (parukusiom) zhvakem galia dingdavo ketvirtoj ir penktoj pavarose ties 3-4 kiloaps./min, ir tai darydavo gan dazhnai (minejau juk, kad ne visada). O vat su Boshais - ish pradzhiu pasirode, kad problemos neber, bet po to paaishkejo, kad problema nuo 4-5pav 3-4k.aps/min. perejo ant 2-3-ios pavaru 2-3.5 kiloaps/min, ir pati problema pasidare retesne, bet dar stipresne... Padariau neishmanelishka ishvada, kad tai - sto pudovai zhvakiu problema (juk tik jas pakeichiau, o problema perbego i kita vieta). Darbe turiu viena kolega - elektrika, kazhkada buvusi mechanika, tai jam papasakojau, o jis man paaishkino, kad skirtingiems modeliams skirtingos ir zhvakes - nesvarbu, kad sriegis tas pats, sako - tarpelis tarp elektrodu skiriasi, o tai ir gali but problema. Tai jau buvo kazhkas naujo mano galvelej... Zhinojau, kad tarpelis svarbu, bet zhinot juk, kaip buna - kishi viena kapeika, jei telpa ir nesimaskatuoja - liuks... vat ir viskas, o chia - dar ir skirtumai kazhkokie (nu nesijuokit tik - nesimokiau mechaniku... tiesa sakant gailiuosi shiek tiek del to - niekas nebesvarbu pastaruoju metu, net darbo metu shefas mane palindusi po kapotu pastoviai prichiumpa). Tai ash nuvariau i auto prekiu parda, susiradau "Tigros" zhvakes - parashyta"tarpelis 1mm", susiradau 306 2.0 DOHC (xu10j4...) - parashyta "tarpelis 0.9mm". Nusipirkau vel gi lygiai tokius pat zhvakiukus, kaip kad parukusieji (netgi kodas tas pats uzhrashytas ant keramikos), susidejau, kiek pravazhiavau (dar kol kas nedaug), bet bent jau kol kas problemos neber, o jei sazhiningai, tai dabar traukia dar geriau, nei traukdavo ankschiau tada, kai problema neishkildavo... Tai va, klausimas : kiek shansu, kad problema ishspresta? Atsakymas turetu paaishket rytoj, kai grishiu ish darbo. Labai achiu uzh pagalba.