Peršokti prie turinio

konicionierius

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 26

#1 Svečias_doze_*

Svečias_doze_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 12 - 13:04

sveiki, tai va uzpilde kondicionieriu, patikrino lyg ir niekur neleidzis, viskas gerai, patikrino putima, sako gerai pucia taciau, ji pasijugus tikrai nera vesu viduje, jis neatsaldo, 406coupe pas mane, pajungus AC, nustacius 4vejelio greiti, bet vistiek nesaldo... kaip manote, kodel taip yra, gal kazka kitaip turiu pajungti, ar ka? dekuj :huh:
  • 0

#2 Svečias_Broniukas_*

Svečias_Broniukas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 12 - 14:01

siaip tai vesk atgal tam katras tau ten pilde ir sakyk kad tvarkytu isnaujo
  • 0

#3 dariuska

dariuska
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:London Essex
  • Automobilis:qashqai, mazda 6 new,...

Parašyta 2008 birželio 12 - 16:43

kondiškės ventilaitoriai(-ius) veikia kai ją ijungi?
  • 0

#4 montepaso

montepaso
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:2 x Peugeot 206 2,0 hdi

Parašyta 2008 birželio 12 - 17:00

gal kondiskes matrica parejus? O kur pildei ir kiek kainavo, nes man manau irgi reiketu dasipilti nes atrodo turetu labiau saldyti.
  • 0
®

#5 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2008 birželio 12 - 19:25

sveiki, tai va uzpilde kondicionieriu, patikrino lyg ir niekur neleidzis, viskas gerai, patikrino putima, sako gerai pucia taciau, ji pasijugus tikrai nera vesu viduje, jis neatsaldo, 406coupe pas mane, pajungus AC, nustacius 4vejelio greiti, bet vistiek nesaldo... kaip manote, kodel taip yra, gal kazka kitaip turiu pajungti, ar ka? dekuj :huh:

Paprastas kondikas, ar klima?
  • 0
... labai piktas diedas...

#6 Svečias_doze_*

Svečias_doze_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 13 - 09:30

kondiškės ventilaitoriai(-ius) veikia kai ją ijungi?

Jo veikia, viska suka...
  • 0

#7 Svečias_doze_*

Svečias_doze_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 13 - 09:31

gal kondiskes matrica parejus? O kur pildei ir kiek kainavo, nes man manau irgi reiketu dasipilti nes atrodo turetu labiau saldyti.

Na o kas ta matrica, i kuria vieta ji eina, kaip keiciama, kaina kokia?
  • 0

#8 Svečias_doze_*

Svečias_doze_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 13 - 09:32

Paprastas kondikas, ar klima?

Klima..
  • 0

#9 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2008 birželio 13 - 17:07

Klima..

Kiek laipsnių ant ekranėlio nusistatęs?
  • 0

#10 Svečias_kazinak_*

Svečias_kazinak_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 13 - 20:16

jo sauk ant 14 tada ziurkek kaip saldo,
  • 0

#11 deadsilense

deadsilense
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas- samogitia
  • Automobilis:Peugeot 605

Parašyta 2008 birželio 13 - 21:04

pas mane tai irgi nelabai uzsaldo klima kad ir ant 1 5laipsniu, max putimu ^_^ , tai pagal viska ka perskaiciau truksta to marmalo saldancio , patarkit kur kaune jo butu galima papildyt, kur esat kas dare, kad butu geai padaryta, rekomendacijos visada padeda (bent jau nuramina kad gerai dirba :D )

Šį pranešimą redagavo deadsilense: 2008 birželio 13 - 21:05

• 0
Andrius

#12 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2008 birželio 14 - 20:21

pas mane tai irgi nelabai uzsaldo klima kad ir ant 1 5laipsniu, max putimu ^_^ , tai pagal viska ka perskaiciau truksta to marmalo saldancio , patarkit kur kaune jo butu galima papildyt, kur esat kas dare, kad butu geai padaryta, rekomendacijos visada padeda (bent jau nuramina kad gerai dirba :D )

Jonavos g. prie Helijo ratų dešiniau kitas pastatas. Tikrai ne peckeliai.
  • 0

#13 Svečias_kazinak_*

Svečias_kazinak_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 14 - 23:39

tas marmalas dar kartais Freonu vadinamas
  • 0

#14 montepaso

montepaso
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:2 x Peugeot 206 2,0 hdi

Parašyta 2008 birželio 14 - 23:44

O kas pildet Freonu, kiek kainuoja? Man tik dapilti reikia nes irgi nelabai saldo, vis neprisiruosiu :)
  • 0
®

#15 Svečias_doze_*

Svečias_doze_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 15 - 08:28

Dugna 14 laipsniu bet nepaskyciau kad gerai saldo..
  • 0

#16 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2008 birželio 15 - 10:43

Dugna 14 laipsniu bet nepaskyciau kad gerai saldo..

Kur čia tokie šiknarankiai dirba? Jei nešaldo, tai belieka kompresoriaus problemos, bet pildant gi turėjo matyt.
Teko su panašiais lochais susidurt. Pajungė tą savo freoną, sako - "kompresoriui mišios". Kitur pajungė - išvadino ankstesnius debilais, perpumpavo ir viskas atsigavo. Šiaip tai privalu likučius išsiurbt (užvaakumuot) ir tik po to pripildyt.
  • 0

#17 Svečias_doze_*

Svečias_doze_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 16 - 19:05

Kur čia tokie šiknarankiai dirba? Jei nešaldo, tai belieka kompresoriaus problemos, bet pildant gi turėjo matyt.
Teko su panašiais lochais susidurt. Pajungė tą savo freoną, sako - "kompresoriui mišios". Kitur pajungė - išvadino ankstesnius debilais, perpumpavo ir viskas atsigavo. Šiaip tai privalu likučius išsiurbt (užvaakumuot) ir tik po to pripildyt.

man zinok buvo trys atmosferos ar kaip ten skaitos, jie sako mes nedapildom, nuleido ta senaji ir dapilde nauja, nes masina as nesenai esu nusipirkes, lyg ir patikrino ar nepraledzia, su ranka paziurejo ar nrm pucia ora i fsio, sako gerai yra, bet tikrai nesaldo,bet viskas veikia, sukas normaliai... na ir nzn kas galetu buti...
  • 0

#18 spakenas

spakenas
  • Senbuviai
  • Vieta:panevezys
  • Automobilis:C5 ,807

Parašyta 2008 birželio 17 - 00:02

"normaliai " pildant kondicionieriu-vakumavimas butinas-issiurbiamas ir tepalas,kuris subega i atskira talpa.taip pat filtruojamas "freonas". jei letai issigaravo "freonas"(tarp kabuciu del to,kad dabar naudojamos kitos medziagos),tai greiciausia ,kad tepalas neispustas. ta atskira talpa-graduota,turi dapilymo "voztuva" ,ir (pagal masina,lentele) kompensuojama tepalo trukumas.taip pat "freonas" pildomas gramais,o ne atmosferomis.prie skirtingos temperaturos-skirtingas slegis.taip pat ir "freono" rusis turi itaka. yra ir tokiu,kurie pardavinedami masinas(saltu metu) pripucia paprasto oro-pabandymui kompresorius suveikia-tik nesala kondicionierius. ;) siuo atveju dapildymas-nieko gero.
  • 0
spakenas@gmail .com

#19 Gedis123

Gedis123
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Taurage
  • Automobilis:Peugeot 406 HDI 80kw

Parašyta 2009 kovo 06 - 21:26

prikeliu temą :) gal kas žino kur randasi kondicionieriaus relė?
  • 0
Šeši iš dešimties lietuvių gyvena depresijoje, likę keturi Londone…

#20 Svečias_Andriuselis_*

Svečias_Andriuselis_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 gegužės 09 - 07:19

Sveiki yra beda su kondiskes rele. Rele pritraukia kondiskes siurbli tik varikliui pasiekus 2000 apsuku. Tada saldo gerai. Kaip apsukos nukrenta girdisi kad rele atsoka ir nustoja saldyti. Freono netruksta. Masina 1,9 dyzeliux 406 kebule. Kame saknys? Kompas klaidu nemeta.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0