Jump to content

Peugeot 306

• Please log in to reply
23 replies to this topic

#21 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2003 December 03 - 19:19

O jei grizti prie temos, kokios preziuros reikalauja galinis tiltas? Ar buna 306 su naujos kartos dizeliniais varykliais?

Na galinio tilto priežiūra turbūt kaip ir visų. O varikliai naujesni matyt statosi jau į naujesnius, pas mane 94, bet variklis dar senos kartos, nors jau kitoks įsiurbimo kolektorius ir šiaip visokios smulkmenos

O kokios pas tave Darka kuro sanaudos? Nes dyzelinui brankstant proporcingai labiau nei benzui tuoj reikes skaiciuoti kas dar labiau apsimoka. Nes kazkur skaiciau, kad Xrdt nera labai ekonomiskas, o kw atzvilgiu toks pat kaip benzas 1.6.
Beje kokia komplektacija taviskiame (vairo stiprintuvas, ABS, el. langai etc.???). Thanks! :beer:
  • 0
Roots to roots

#22 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2003 December 04 - 08:54

Pas mane paprastas 1,9D. Navarotų jokių tik vairo stiprintuvas, net veidrodėliai nešildomi. Kuro sąnaudos 5,5-6 panašiai. O jeigu pagal kainą, tai aš su migu per mėnesį išlaisdavau per duslę 500-600 Lt., o su šituo važiuodamas tikrai ne mažiau 180-220 Lt. Va šiuo klausimu tikrai pamačiau kas yra kas. Kitas dalykas, kad tokiam efektui pasiekt aš pakankamai sukišau į variklio remontą :)
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#23 Svečias_bonda_*

Svečias_bonda_*
  • Svečiai

Posted 2003 December 04 - 09:56

na as turiu 306 98m. kol kas negenda... tfu tfu tfu... ;) ir tikrai nepakratuske kokia, kaip cia kazkas bande spet... :D Tik labai pas mane visko prikista - slangos slangutes..., ir priekines lempos buvo keistos (ir kazkokie ju galai ne tokie, kaip buvo), tai dabar jei lemute perdega, visa fara reik isiminet... :unsure: O siap duju ryja apie 10 l, bet ir automatas, ir kondisinas, ir ABS, ir elektronika, vairo stiprintuvas.... karoce pribombasu pakankamai... :) Tikrai esu patenkinta savo masinuku :wub:
  • 0

#24 Chechenas

Chechenas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 510
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:4o6 '00m. 2.0HDI / 3o6 '93 m. 1.4XR

Posted 2003 December 04 - 10:18

Kitas dalykas, kad tokiam efektui pasiekt aš pakankamai sukišau į variklio remontą :)

Na kiekvienas hobis reikalauja tam tikru laiko ir pinigu sanaudu ;)
  • 0
Scenario planning

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users