Peršokti prie turinio

Brake fluid level low

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 32

#21 Samtron

Samtron
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 508 HDi

Parašyta 2008 rugpjūčio 26 - 18:18

Pas mane ismeta kartais kai masina stovi netiesioj vietoj, t.y. pakalnej. Skyscio irgi iki max.
  • 0

I <3 HATERS

#22 spakenas

spakenas
  • Senbuviai
  • Vieta:panevezys
  • Automobilis:C5 ,807

Parašyta 2008 rugpjūčio 26 - 21:58

Nu mano "velionis" 605 '92 ir galinėse turėjo daviklius kaladėlių sudilimo  B)

visko gali buti-bet dvieju tiltu varomus 605 maciau tik du (dar galas hidro "aktyvas"-kilojasi kaip citroenas).
siems davikliai gale yra.su ABS .
bet tai isimtis. ;)

Šį pranešimą redagavo spakenas: 2008 rugpjūčio 26 - 21:59

• 0
spakenas@gmail .com

#23 Svečias_walkeris_*

Svečias_walkeris_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 31 - 15:37

pas mane irgi ta pati problema tik 607, kai pirkau masina jau dege stabziu skyscio trukumas nors to gerio buvo vos ne per krastus, nuvaziavau y srota pasiemiau kita bakely ' pas mane plude atrodo neardoma ' pajungiau kontaktus apverciau, lempute uzgeso, pasikeiciau pavazinejau pora dienu lempute vel uzsidege kazkoks uzburtas ratas. gal kas zinot kokia varza turi buti pakilus pludei? ikisciau pastovu rezistoriu ir baigtas kriukis!
  • 0

#24 Dzeni406

Dzeni406
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:peugeot 406

Parašyta 2008 rugsėjo 01 - 22:48

pas mane ir ta problemele yra 406-am, bet uzpilus stbdziu skyscio uzgesta. vienas veikejas sake, kad taip buna kai galines kaladeles nusidevi... :ph34r: :blush:
  • 0

#25 Hitman

Hitman
  • Senbuviai
  • Vieta:Šiauliai
  • Automobilis:Peugeot 508, 2012m, 2.0HDI 100kw

Parašyta 2008 rugsėjo 14 - 22:41

Nesenai pasikeiciau galines stabdziu kaladeles nes jau buvo visiskai susidevejusios ir dabar zinokit net negaliu tiksliai pasakyt ar pradingo tas uzrasas, nes kazkaip jau nebeatkreipiau demesio, gal ipratau arba tikrai cia ir buvo problema, ryt kaip tik isbandysiu ar dar meto kompas ta pranesima.
  • 0

#26 Svečias_kosc_*

Svečias_kosc_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 lapkričio 26 - 12:19

vakar ir man sita problema atsirado - nelabai malonus jausmas kai vaziuojant pamatai toki uzrasa ir prietaisu skydely mirksi STOP ir rankinio signalas :D paskaites komentarus nusiraminau kazkiek o tai vaziuodavau "saugiu atstumu"nuo masinu aisku kiek tai buvo imanoma:))
  • 0

#27 Wyycka

Wyycka
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 406 1999 2.0HDI

Parašyta 2009 lapkričio 26 - 16:20

vakar ir man sita problema atsirado - nelabai malonus jausmas kai vaziuojant pamatai toki uzrasa ir prietaisu skydely mirksi STOP ir rankinio signalas :D paskaites komentarus nusiraminau kazkiek o tai vaziuodavau "saugiu atstumu"nuo masinu aisku kiek tai buvo imanoma:))

a tau vaziuojant taip metyti pradeda? nes cia kiek visi raso tai suprnatu stovint ir uztraukiant rankini.. man ir tas pat, seip lig siol maniau kad rankinio stabdziu kaladeles, nes tokie simtomai pasireiskia kai uztrauki rankini..nors jis laiko dar lyg gerai.. na reiks skyscio lygy dar pasitikrinti
  • 0

#28 Hitman

Hitman
  • Senbuviai
  • Vieta:Šiauliai
  • Automobilis:Peugeot 508, 2012m, 2.0HDI 100kw

Parašyta 2009 lapkričio 26 - 23:14

Pas mus tik uztraukus rankini meto ta uzrasa, o jei tau vaziuojant meto (nebent su uztrauktu vazineji :lol: ) tai cia kazkokia ir kita problema gali but. Siaip kai buvau diagnostikai nuvares pratryne klaidas, tai nebemete koki puse metu to uzraso, bet poto vel pradejo, tai nekreipiu demesio jau kazkaip ;)
  • 0

#29 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Parašyta 2009 gruodžio 02 - 21:35

Nusiraminkite, ce pas dauguma 406 liutu tas uzhrashas yra. Pas mane irgi uzsidega kai rankinis uzhtrauktas
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]

#30 mindasas

mindasas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Audi A8 2006m. 171kW:)

Parašyta 2009 gruodžio 03 - 16:16

Pas mane uzsidega rankiniui ijungus.
  • 0
Žemės ūkio technika- www.agrosistemos.lt

#31 kibuldai

kibuldai
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Germany
  • Automobilis:Peugeot 607

Parašyta 2011 balandžio 30 - 22:34

Tai vat sutvarke man sita problema, pakeite bakeli stabdziu skyscio ir dar kazkoki davikli ir stabdziu skysti prie to pacio ir problema dingo, jei kam reikia kur sita dalyka sutvarko galiu duoti kontaktus Kaune. Nes isbandziau OLMIO stabdziu servisa Kaune tai nieko nesutvarke ir tris dienas masina pralaike tipo taise, kur galiausiai pasake kad reik abs bloka keist.
  • 0

#32 p406coupe

p406coupe
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugot 406 coupe

Parašyta 2011 liepos 13 - 15:37

Tai vat sutvarke man sita problema, pakeite bakeli stabdziu skyscio ir dar kazkoki davikli ir stabdziu skysti prie to pacio ir problema dingo, jei kam reikia kur sita dalyka sutvarko galiu duoti kontaktus Kaune. Nes isbandziau OLMIO stabdziu servisa Kaune tai nieko nesutvarke ir tris dienas masina pralaike tipo taise, kur galiausiai pasake kad reik abs bloka keist.

o kiek kainavo kolega jei nepaslaptis? man tai atrodo kad ten tiek daug darbo nereikia ideti kiek jie tau padare, yra pugo repair manual anglu kalba apie tai parasyta "Brake fluid level low"pasiskaitykit. ;)
  • 0
Nuotrauka

#33 kibuldai

kibuldai
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Germany
  • Automobilis:Peugeot 607

Parašyta 2011 rugsėjo 13 - 00:45

Dabar jau zinok nepasakysiu :) Reik ziuret kvitus, nes niekada neismetu kas susija su masina :) iki 200lt uz viska
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0