Peršokti prie turinio

P406 dalimis 2.0 Hdi universalas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 161

#21 Svečias_Nowa_*

Svečias_Nowa_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 liepos 31 - 11:54

o kiek priekines lempos jei dar neparduotos?
  • 0

#22 Svečias_raimyss_*

Svečias_raimyss_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 01 - 08:19

lempos tau manau tikrai bus per brangiai. :) po 250 lt.
  • 0

#23 Svečias_Nowa_*

Svečias_Nowa_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 01 - 11:22

jo, tikrai brangokai. o tu lempu stiklai keiciasi ? man tokia problema yra viena. mano pugo lempos pilnos dulkiu , net nzn kaip ten gali tiek prikrist. reik isvalyt arba kitas det. tai gal zino kasnors ar apskritai eina isimt stiklus ir isvalut tas dulkes? :unsure:
  • 0

#24 Svečias_legalus406_*

Svečias_legalus406_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 01 - 12:31

jo, tikrai brangokai. o tu lempu stiklai keiciasi ? man tokia problema yra viena. mano pugo lempos pilnos dulkiu , net nzn kaip ten gali tiek prikrist. reik isvalyt arba kitas det. tai gal zino kasnors ar apskritai eina isimt stiklus ir isvalut tas dulkes? :unsure:

Išsiima stiklai-pas mane tas pats buvo-dulkiu pilna vienoj buvo ir aprasodavo kai lydavo. Tai pries pora dienu susitvarkiau. Stiklai atsiskiria nuo kauso-pirma nuimi metalines apkabeles o tada krapstineji ta stikla-kai nusiimsi jy-tada išvalyk iš grioveliu sena hermetika ir prispausk naujo-tada ydek atgal stikla ir prispausk (su prispaudimu problema, nepatogios formos lempa) Tiesa apziurek visa lempa ar kur papildomu ytrukimu nera-nes iš oro produlket negali. ;) sekmes
  • 0

#25 Svečias_Nowa_*

Svečias_Nowa_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 03 - 08:47

Išsiima stiklai-pas mane tas pats buvo-dulkiu pilna vienoj buvo ir aprasodavo kai lydavo. Tai pries pora dienu susitvarkiau. Stiklai atsiskiria nuo kauso-pirma nuimi metalines apkabeles o tada krapstineji ta stikla-kai nusiimsi jy-tada išvalyk iš grioveliu sena hermetika ir prispausk naujo-tada ydek atgal stikla ir prispausk (su prispaudimu problema, nepatogios formos lempa) Tiesa apziurek visa lempa ar kur papildomu ytrukimu nera-nes iš oro produlket negali. ;) sekmes

Reiks griebtis darbo su tom lempom. Na as visad galvojau, kad pas mane pridulka is variklio puses , nes ten nera lempu apsaugu.
Tiesa, dar vienas klausimelis, o lempas taip paprastai valei su skuduru ar kaip nors ipatingai?
Dekingas uz pagalba. :beer:
  • 0

#26 Svečias_kikilis_*

Svečias_kikilis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 03 - 12:39

tai vat cia del to spidometro.as is panevezio.kaip darom?o jis tikrai veikia?
  • 0

#27 Svečias_raimyss_*

Svečias_raimyss_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 03 - 19:30

tai ne, masina buvpo parduota del to kad tik jis ir neveike. aisq kad veikia, kvailas klausimas. kaip darom nu as paimu tau ir atvezu iki panevezio man ant kuro kainuos 40 lt uzdirbsiu 20 lt. ir laimingas vaziuosiu atgal.,
  • 0

#28 Svečias_legalus406_*

Svečias_legalus406_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 03 - 19:52

Reiks griebtis darbo su tom lempom. Na as visad galvojau, kad pas mane pridulka is variklio puses , nes ten nera lempu apsaugu.
Tiesa, dar vienas klausimelis, o lempas taip paprastai valei su skuduru ar kaip nors ipatingai?
Dekingas uz pagalba. 

Pažiūrek ar posparniuose skyles užkištos-nes jos atveria anga tiesiai į lempa ir visas purvas eina ten. Beja pirma susirask lempu apsaugas o tada tik valyk nes vel pridulkes. Pačius lempu reflektorius valyk labai atsargiai, nes labai greit nusitrina tas veidrodinis ''dangalas' , geriausiai po vandens srove su mikšta šluose, plius dar koks feiris kad slystu šluostė geriau. ;) :beer:
P.S.
Sory temos savininkui-už nuklydima.

Šį pranešimą redagavo legalus406: 2008 rugpjūčio 03 - 19:55

• 0

#29 Svečias_raimyss_*

Svečias_raimyss_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 03 - 21:03

nieko nieko, zmogui beda tai tegu sprendzia ja. ;)
  • 0

#30 Svečias_kikilis_*

Svečias_kikilis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 03 - 21:17

gerai. kada tu gali? :rolleyes:
  • 0

#31 Svečias_raimyss_*

Svečias_raimyss_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 04 - 07:42

bet kada iki 20 val. as galiu dazniausiai.
  • 0

#32 Svečias_Nowa_*

Svečias_Nowa_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 04 - 21:59

Dekingas uz pagalba. 

Pažiūrek ar posparniuose skyles užkištos-nes jos atveria anga tiesiai į lempa ir visas purvas eina ten. Beja pirma susirask lempu apsaugas o tada tik valyk nes vel pridulkes. Pačius lempu reflektorius valyk labai atsargiai, nes labai greit nusitrina tas veidrodinis ''dangalas' , geriausiai po vandens srove su mikšta šluose, plius dar koks feiris kad slystu šluostė geriau. ;) :beer:
P.S.
Sory temos savininkui-už nuklydima.

viskas aisq, reikai pirmiau rast apsaugas tas nelemtas. ok , eiliskuma zinau ka daryt , liko tik igyvendint. ^_^

sorry visu ka idyrejau savo klausimais!!!
  • 0

#33 Svečias_raimyss_*

Svečias_raimyss_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 08 - 16:25

up
  • 0

#34 Svečias_raimyss_*

Svečias_raimyss_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 13 - 09:00

up
  • 0

#35 Svečias_raimyss_*

Svečias_raimyss_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 22 - 16:13

up
  • 0

#36 Gedis123

Gedis123
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Taurage
  • Automobilis:Peugeot 406 HDI 80kw

Parašyta 2008 rugpjūčio 22 - 17:22

gal netycia likes rakto pultelis?
  • 0
Šeši iš dešimties lietuvių gyvena depresijoje, likę keturi Londone…

#37 Svečias_raimyss_*

Svečias_raimyss_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 24 - 16:34

hmmm tai kad raktu rakinosi dureles.
  • 0

#38 Svečias_Andriuselis_*

Svečias_Andriuselis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 25 - 20:20

Kiek kainuotu galinis dinamikas kur stoikej?
  • 0

#39 Svečias_raimyss_*

Svečias_raimyss_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 26 - 07:05

20lt bet jei reik tai bus geriausiu atveju sekmadieni.
  • 0

#40 Svečias_peugeot307_*

Svečias_peugeot307_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 26 - 17:59

Kiek nori uz purkstukus?
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0