Peršokti prie turinio

Peugeot 407 indikatorius

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 18

#1 Svečias_audrekas_*

Svečias_audrekas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 12 - 22:11

direction indicator faulty lefthand brake lamp bulb faulty
  • 0

#2 Svečias_Šarūnas_*

Svečias_Šarūnas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 13 - 06:48

Perdege lempute. :)
  • 0

#3 Svečias_audrekas_*

Svečias_audrekas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 13 - 08:38

Tai kad visos geros :( visos dega
  • 0

#4 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Parašyta 2008 rugpjūčio 13 - 08:43

Tai  kad visos geros :(  visos dega

na tai pasitikrinka kairi stopa, gal kur kontakto gero ner, apskritai tai kiek suprantu turi nedegt kaires puses stabdzhiu lempike

Šį pranešimą redagavo Alba: 2008 rugpjūčio 13 - 08:44

• 0

#5 Svečias_Seiko_*

Svečias_Seiko_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 18 - 12:58

Jo jo... ir pas mane taip buvo.... Kontaktu nelabai buvo... tai tu truputi stopo fiskes ispausk ir nebedegs!!!!
  • 0

#6 Svečias_Zahiras_*

Svečias_Zahiras_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 balandžio 05 - 13:26

Aciu, fiskiu paklibinimas padejo, nes bugas islindo po to kai su dugnu stuktelejau. :wacko:
  • 0

#7 p407

p407
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:p 407

Parašyta 2009 balandžio 07 - 15:50

direction indicator faulty
lefthand brake lamp bulb faulty

ale pasakykit kas pas mane pasidare, kai spaudziu stabdi "direction indicator faulty" meta, o kai posuki "lefthand brake lamp bulb faulty". Nors lempos neperdegusios ir sviecia teisingai. Pagal kompa tai toks vaizdas kad sumaisytos. Anksciau tokiu bajeriu nebuvo. Perkisau fyske - nepadejo. Beja tai vyksta ne kiekviena karta nuspaudus stabdi arba ijungus posuki.

Šį pranešimą redagavo p407: 2009 balandžio 07 - 15:53

• 0

#8 Svečias__Rolandas__*

Svečias__Rolandas__*
  • Svečiai

Parašyta 2009 balandžio 07 - 18:47

Buvo ir pas mane ta pati beda, issitrauki galinio kairio zibinto visa pagrinda su lemputem, nusimauni fiske nuo jo, ir pasiziuri gerai i fiskes sujungima, turetu buti vidurinis kistukas truputi pajuodaves, nuo nepilno kontaktavimo ten manau truputi pakibirksciuoja ir jis apsinesa, pasiemi maza dildike ir padildini kontaktus ant pagrindo o pacioj fiskej su adata is kitos pabadai kistukus kad jie stipriau uzsimautu, na as taip padariau, nuo to laiko dingo visi uzrasai.
  • 0

#9 p407

p407
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:p 407

Parašyta 2009 balandžio 08 - 07:28

Buvo ir pas mane ta pati beda, issitrauki galinio kairio zibinto visa pagrinda su lemputem, nusimauni fiske nuo jo, ir pasiziuri gerai i fiskes sujungima, turetu buti vidurinis kistukas truputi pajuodaves, nuo nepilno kontaktavimo ten manau truputi pakibirksciuoja ir jis apsinesa, pasiemi maza dildike ir padildini kontaktus ant pagrindo o pacioj fiskej su adata is kitos pabadai kistukus kad jie stipriau uzsimautu, na as taip padariau, nuo to laiko dingo visi uzrasai.

radau kad pajuodaves minusas :) Nu blemba koks kiauras gedimas ant pugo :)
  • 0

#10 mojoman

mojoman
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:peugeot 407

Parašyta 2009 balandžio 23 - 14:51

Sveiki, uzkuriant varikli, nat ekrano atsiranda uzrasas "Emergency and breakdown calls deactivated", gal kas nors zino kaip atsikratiti sitos lenteles? :unsure:
  • 0

#11 Svečias_LinuXp_*

Svečias_LinuXp_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 rugsėjo 06 - 21:39

Sveiki, uzkuriant varikli, nat ekrano atsiranda uzrasas "Emergency and breakdown calls deactivated", gal kas nors zino kaip atsikratiti sitos lenteles?  :unsure:

Sveiki, pas mane irgi meta šitą užrašą :dntknw: . Gal kas galit paaiškint? Kaip juo atsikratyti, nes jau nusibodo kiekvieną karta spaudinėt escape. Iš anksto dėkoju.
  • 0

#12 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2010 rugsėjo 07 - 15:59

Pas abieju JUSU yra telefonai? matot yra peugeot knopke, kuri skambina pagalbai bei tech servisui... taciau tai yra tik francuose ir dar keliose salyse... o atjungt tai galima su diagnostika.
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#13 Svečias_Justassade_*

Svečias_Justassade_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 lapkričio 19 - 16:45

padekit man tas pats su tom lempom viska isbandziau bet visviena meta ta klaida, o lempos tikrai geros
  • 0

#14 Ramus

Ramus
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2010 lapkričio 21 - 21:41

padekit man tas pats su tom lempom viska isbandziau bet visviena meta ta klaida, o lempos tikrai geros

pagrindines bedos 407(teko tvarkyti),teks vargti,ieskotis..... :wh:
  • 0

Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas  ne remontas

#15 lako

lako
  • Senbuviai
  • Vieta:KAUNAS

Parašyta 2010 lapkričio 23 - 13:57

pas mane irgi tas pats fiskes geros sako (automatas pas mane) sako stopu varlyte gal pavargusi gal ir del to net nzn
  • 0

#16 lako

lako
  • Senbuviai
  • Vieta:KAUNAS

Parašyta 2010 lapkričio 24 - 22:19

cia gal biski ne i tema bet gal kas zino kur 407 yra temperaturos daviklis nu kuris tipo duoda zinia pakaitinimo zvakems kokia temperatura nes man per salcius nelabai kuriasi, o prie diagnostikos rodo kad tasdaviklis biski ne ta temp rodo. aciu
  • 0

#17 ozzo

ozzo
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:MAZEIKIAI
  • Automobilis:peugeot 406 2.0 turbo 108Kw

Parašyta 2013 balandžio 17 - 04:17

cia gal biski ne i tema bet gal kas zino kur 407 yra temperaturos daviklis nu kuris tipo duoda zinia pakaitinimo zvakems kokia temperatura nes man per salcius nelabai kuriasi, o prie diagnostikos rodo kad tasdaviklis biski ne ta temp rodo. aciu

angliskai tai plug heating relay tokio kompas nemeta tamstai?
:wh:
  • 0

#18 €uras

€uras
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0HDI

Parašyta 2013 balandžio 17 - 09:49

angliskai tai plug heating relay tokio kompas nemeta tamstai?
:wh:

Kolega, reiktų pirmiausiai pasitiktinti paskutinio pranešimo datą :) Ji šiuo atveju yra "Nov 24 2010", taigi žmogus per tris metus tikrai bėdą išsprendė, arba mašiną pardavė :D
  • 0
Web puslapių kūrimas, IT paslaugos

#19 tumosas

tumosas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407

Parašyta 2013 balandžio 18 - 17:29

gali ir degti ta lempute, bet kontakto normaliai nepagauna as mane irgi ta paty meta daugiau nei puse metu
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0