neaiskus garsas 406 2.2 HDI
Parašyta 2008 rugpjūčio 28 - 20:31
Parašyta 2008 rugpjūčio 29 - 07:28
Parašyta 2008 rugpjūčio 29 - 21:56
nepriklauso nuo variklio apsuku? tolygiai (vienodai) kala?SVEIKI. kai uzkuriu auto atsiranda variklyje pasalinis garsas. gan garsus tiksejimas, kaip ir kalimas ir kala tol kol uzkaista iki 80 c. o jei vaziuoji su saltu tai tas kalimas nepriklauso nuo variklio apsuku tolygiai kala tuo paciu rimu. kas tai gali but sieniau to nebuvo?
Parašyta 2008 rugpjūčio 30 - 13:18
Parašyta 2008 spalio 22 - 17:48
Parašyta 2008 spalio 22 - 17:54
I <3 HATERS
#7 Svečias_Andriuselis_*
Parašyta 2008 spalio 22 - 20:24
kuris skyvas?Skyvas bus.
Parašyta 2008 spalio 22 - 20:46
tai pas mane tas pats buvo. tai paaiskejo problema. klimos guolis, ir dirzo generatoriaus itempimo guolis, remonciukas be meistru apie 350 ltjo pas mane irgi kazkoks garsas atsirades... papildomas kalimas... bet neaisku kas. mieste vazinejau tai buvo daug strioko tas kalimas ivares ir nesupratau kas. bet va nuo trasos grizau ir viskas kaip ir aprime. bet zinau kad pavazinejus leciau (miesto rezimu) bus vel kazkoks laaabai nemalonus kalimas. pradejo byret pezas
Parašyta 2008 spalio 22 - 21:19
Alkuninio skyvas, kartu suka generatoriu, klima.kuris skyvas?
I <3 HATERS
Parašyta 2008 spalio 25 - 13:33
skyvas,man taip buwo..SVEIKI. kai uzkuriu auto atsiranda variklyje pasalinis garsas. gan garsus tiksejimas, kaip ir kalimas ir kala tol kol uzkaista iki 80 c. o jei vaziuoji su saltu tai tas kalimas nepriklauso nuo variklio apsuku tolygiai kala tuo paciu rimu. kas tai gali but sieniau to nebuvo?
Parašyta 2015 birželio 29 - 22:19
Alkuninio skyvas, kartu suka generatoriu, klima.
Alkuninio skyvas, kartu suka generatoriu, klima.
O jeigu nieko nedaryti ir laukti kol tas škyvas pasibaigs..? analogiškai ir pas mane po kapotu
Parašyta 2015 birželio 29 - 23:55
Kartu su pasibaigusiu škyvu, pasibaigs ir paskirstymo dirželis, karomyslai, galbūt net koks vožtuvas, alkūninio veleno priekinis salnykas ir panašiai... Skaičiuokis investicijas, gero gamintojo skriemulys 60eur...
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2015 birželio 30 - 19:44
Mano masinai kai pradejo ziema kalenti, tai buvo skriemulys i pabaiga, atrode lyk kaip i metala kas trankytusi, kai pakeite tai visai kitas garsas variklio. Dar kai kazkada turejau Opel Vectra, tai budavo uzkurdavai masina ir girdedavosi toks keistas kalenimas ir kai is vietos pradedavai vaziuot sustipredavo, tai pasirodo oro filto deze dauzydavosi i metalai, tai po apacia uzdejau gumines lipuckes ir pasibaige garsai
Parašyta 2015 liepos 01 - 10:52
Mano masinai kai pradejo ziema kalenti, tai buvo skriemulys i pabaiga, atrode lyk kaip i metala kas trankytusi, kai pakeite tai visai kitas garsas variklio. Dar kai kazkada turejau Opel Vectra, tai budavo uzkurdavai masina ir girdedavosi toks keistas kalenimas ir kai is vietos pradedavai vaziuot sustipredavo, tai pasirodo oro filto deze dauzydavosi i metalai, tai po apacia uzdejau gumines lipuckes ir pasibaige garsai
O gal būtų užtekę variklio pagalvę pakeist...
Parašyta 2015 liepos 01 - 11:26
...o gal nauja mašiną iš salono. . .O gal būtų užtekę variklio pagalvę pakeist...
Parašyta 2015 liepos 01 - 11:35
...gal ne...
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0