Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Benzinas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 27

#21 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2008 spalio 11 - 20:09

ivariau i 206 A98, o rytoj ta pati padarysiu ir su 405! :beer:
  • 0
Roots to roots

#22 Keziuks

Keziuks
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugoet 406

Parašyta 2008 spalio 12 - 16:47

nu man iskilo klausimelis,jei as uzsipilsiu 99 oktaninio benzino,juk pradea skirtis detonacijos laikas ir aukstesne degimo temperatura ar gali netekti kelti vel variklio galvos ir remontuoti,bent pas mane raso manuale 95 benza.

as galvoju jei pas tawe raso 95 tai ji ir galima pilti ) nes pas mane raso 95 ir 98 nu bet kaip nori gal nepakenks ;)
  • 0

#23 Svečias_xninox_*

Svečias_xninox_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 12 - 17:05

pilkit jus ta 98 ramiai. Kas cia per fobijos ir keisti klausimai? ant bako dangtelio arba manuale dazniausiai raso minimum 95. 98 galima pilti praktiskai y visas auto, iskyrus mazalitrazes auto pvz 1.2L, 1.1L ir pan....

Šį pranešimą redagavo xninox: 2008 spalio 12 - 17:05

• 0

#24 Svečias_kazinak_*

Svečias_kazinak_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 12 - 19:17

98 yra liux, isipiliau snd pilna baka is nestes o kainos skirias tik ant 6 cnt nuo 95. pyliau jau i beveik visiskai tuscia baka ir galiu pasakyti kad tas oktano skaicius mano liutui labai patiki ir jeigu laikysis tokios kainos tai bus ir pilamas tik 98.

P.S ar dbr dar yra lietuvoje toks benzas Shell V power? nes discoveriu prisiziurejau kai ten chebra bandymus dare tai is tu pats geriausias buvo. bet jis tinkamas tik labaiau sportinem masinom nes ant paprastu tai nlb jauciasi, o ten va golfa 4 gti, subaru impreza ir dar kazkokia, tai per dyno testa ties 5-6k rpm hp buvo ant 30-40 vnt didesne.

o as maciau kita laida kur panasius bandymus dare - isvada buvo tokia kokios nieks nesitikejo,visi super duper nitro ir .t.t buvo prastesni uz paprastra 95,isimtis tik v-power,nuo kurio laaaabai mazas efektas buvo i geraja puse,labaiu padeda psihologiskai,as pats anksciau pildavau tik 98,bet tokiu pareskimu,tenkinuos ir 95 ,ir skirtumo nejauciu,

ir nebesvaik kad ant 30-40 ag padidejo galia per ta laida,nes ja as irgi maciau

va straipsnis ,kas norit paskaitykit irgi ta tema spausk

Šį pranešimą redagavo kazinak: 2008 spalio 12 - 19:19

• 0

#25 Svečias_EgidijusPa_*

Svečias_EgidijusPa_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 13 - 14:29

Na, buvau ir aš užsipylęs 98. Manual'e rašo 95-98 (ir dar kažkas panašaus, kad jei labai reikia, tai ir 91 sueis). Nepajaučiau jokio realaus skirtumo - nei galioje, nei sąnaudose... Gal Peugeot ir labiau 98 myli :)
  • 0

#26 Svečias_Karinis_*

Svečias_Karinis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 13 - 14:39

98 yra liux, isipiliau snd pilna baka is nestes o kainos skirias tik ant 6 cnt nuo 95. pyliau jau i beveik visiskai tuscia baka ir galiu pasakyti kad tas oktano skaicius mano liutui labai patiki ir jeigu laikysis tokios kainos tai bus ir pilamas tik 98.

P.S ar dbr dar yra lietuvoje toks benzas Shell V power? nes discoveriu prisiziurejau kai ten chebra bandymus dare tai is tu pats geriausias buvo. bet jis tinkamas tik labaiau sportinem masinom nes ant paprastu tai nlb jauciasi, o ten va golfa 4 gti, subaru impreza ir dar kazkokia, tai per dyno testa ties 5-6k rpm hp buvo ant 30-40 vnt didesne.

o as maciau kita laida kur panasius bandymus dare - isvada buvo tokia kokios nieks nesitikejo,visi super duper nitro ir .t.t buvo prastesni uz paprastra 95,isimtis tik v-power,nuo kurio laaaabai mazas efektas buvo i geraja puse,labaiu padeda psihologiskai,as pats anksciau pildavau tik 98,bet tokiu pareskimu,tenkinuos ir 95 ,ir skirtumo nejauciu,

ir nebesvaik kad ant 30-40 ag padidejo galia per ta laida,nes ja as irgi maciau

va straipsnis ,kas norit paskaitykit irgi ta tema spausk

baiktu tas straipsnis isvis nesamone cia ir taip pirmaklaskiui fizikui aiskui kad trumpesnis detonacijos laikas ausktesne temperatura, daugiau hp.

bet kaip ir per discovery minejo (nu ten nesamoni dazniausiai nerodo) taip vienintelis labiausiai pasiteisines buvo shell v-power kurio oktano skaicius yra mazesnis negu 1. ir pasizymi labiausiai ant sportiniu automobiliu tokiu kaip gti, evo ir t.t. jeigu tu pilsi i universala ar seimynini sedana su 2lt 16v varikliu tai nlb ka ir jusi, apie ta straipsnis ir raso mano manymu jie dare bandymus su paprastom seimyninem ar sedanais kurios skirtos seimoms o ne sportinio tipo auto.
  • 0

#27 Neburtininkas

Neburtininkas
  • Senbuviai
  • Vieta:danija
  • Automobilis:www

Parašyta 2008 spalio 19 - 21:48

buvau girdejes ista.tik tesini daba suzinojau.nemanau kad isipils saleerkos :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 0

TFSI lpg hibrid 147kw

parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas

#28 Svečias_Pushas_*

Svečias_Pushas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 19 - 22:00

ka gali zinoti :D
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0