Dujos Danijoje
Posted 2009 May 11 - 19:39
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Posted 2009 July 12 - 11:05
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2009 July 15 - 13:37
Pries savaite kirtau vokietijos-danijos siena.Labai "svetingai" sutiko SKAT politi.Jei esi Danijoj registruotas ir vazineji automobiliu lietuviskais numeriais patariu kirsti siena ne magistrale arba nakti(kiek girdejau nelabai stovi).taigi wel krutu i lietuwa.rugpjucio 7d iswaziuoju is danijos.galiu parwezti i lietuwa wiena tris zmones.galiu ir siuntinuka paimti
Posted 2009 July 19 - 16:23
dekuj uz patarimus.bet cia manau as daugiau zinau uz tawe.ir prie manes neprisikabino niekad.nors yra bande.i wokietija wazineju daznai is danu,duju uzsipilt. Tai politika gerai zinauPries savaite kirtau vokietijos-danijos siena.Labai "svetingai" sutiko SKAT politi.Jei esi Danijoj registruotas ir vazineji automobiliu lietuviskais numeriais patariu kirsti siena ne magistrale arba nakti(kiek girdejau nelabai stovi).
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2009 July 19 - 18:53
ir ka daugiau tu zinai? nes ir as girdejau, kad dirbantys/gyvenantys danijoje, negali vazineti LT registracijos numeriais su intencija kad nemoka keliu mokesciudekuj uz patarimus.bet cia manau as daugiau zinau uz tawe.ir prie manes neprisikabino niekad.nors yra bande.i wokietija wazineju daznai is danu,duju uzsipilt. Tai politika gerai zinau

Posted 2009 July 19 - 19:31
esme ne sienos kirtime,o SKAT politika.sekmes zinant daugiau.....dekuj uz patarimus.bet cia manau as daugiau zinau uz tawe.ir prie manes neprisikabino niekad.nors yra bande.i wokietija wazineju daznai is danu,duju uzsipilt. Tai politika gerai zinau

Edited by sizus, 2009 July 19 - 19:32.
Posted 2009 July 25 - 14:31
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2009 July 25 - 22:12

Posted 2009 July 26 - 09:37
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2009 November 14 - 16:28
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2009 November 19 - 07:40
wieta rezerwuota.galiu paimti siuntini jei reik.na ka wel krutesiu i lietuwele.gruodzio 18d wakara iswazuoju is danijos i lietuwa ir galiu paimti wiena pakeleiwi.is dideles bedos ir du.bet tada su mazai bagazo
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2010 February 07 - 13:29
ziurek surada ir man kaip ikasti SKAT. visad kiek stabdydava atsikratydavau jeis taip kad pareiksdavau jog nemano auto ir as cia laikinai. o vakar man pareiske kad yra tokia taisykle jei esu registruotas danijoj tuomet galiu vazineti tik daniska masina.ar tai tiesa?As juos tada prie siennos nerealiai uzpykdziau.Kad sikniai pradejo kuisti po pinigines,po banko isklotines.O as jam sakiau,kad kas cia toks busi.Ir paprasiau jo doumentu
.Tada sako 1000kr bauda ir vaziuojam i kontora atsisviesim tavo dokumentu,o as jam sakau vaziuosi tik viena kryptim atgal i vokietija.Sep ne tep paleido ir siena kirtau kitoj vietoj.
P.S siaip sikniai turi pilna teise kuisti,kaip veliau suzinojau.Net rade tavo banko kortele, gali paziureti sasaita.Taigi dabar pas mane dokumentai isslapstyti,o pats issiregistravau is Danijos.Ir net nezinau ka reisia CPR nummer![]()
![]()
![]()
![]()
zinau kad pats danas danijoj gali tik daniska masina vazineti. tai va, ka zinai apie tai del mu7su uzsienieciu?
siaip zadu ir as issiregistruoti.ir tada kaip suprantu vel galiu laikinai vazinetis danijoj, motyvuodamas tuom kad kas dvi savaites vazineju i lietuva.
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2010 February 07 - 22:35
Posted 2010 February 08 - 00:13
kokias garantijas?daktara? dar ka?Painios tos taisykles,nieks nepaaiskina kaip turi buti is tikruju.Issiregistruoti-tai tik krastutiniu atveju,nes prarasi visas socialines garantijas.Ir vis tiek nebus garantijos ,kad nenusavins automobilio.Geriausia iseitis - vengti SKAT kelyje ir tureti tokia masina uz kuria galetum susimoketi mokescius.Pats ivaziuoju i Danija naktimis,kad mano akys ju nematytu.
seniau mane buvo stabde nemazai kartu ir vis nieko nepadarydavo.
si karta jau kitaip,tipo naujos taisykles.jei esi registruotas tai turi kaip danas tik daniska vairuoti masina.kitaip pazeidi taisykles.
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2010 March 10 - 07:36
ple skatas lipa ant galwos.pradejo gaudyt.draugas jau isware masina i lt.Painios tos taisykles,nieks nepaaiskina kaip turi buti is tikruju.Issiregistruoti-tai tik krastutiniu atveju,nes prarasi visas socialines garantijas.Ir vis tiek nebus garantijos ,kad nenusavins automobilio.Geriausia iseitis - vengti SKAT kelyje ir tureti tokia masina uz kuria galetum susimoketi mokescius.Pats ivaziuoju i Danija naktimis,kad mano akys ju nematytu.
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2010 March 12 - 11:04
Posted 2010 March 12 - 17:33
atvaziuoja i darba i namus. ir pan.Gal butu galima placiau kaip jie gaudo?
Praeita sekmadienio nakti apie 2val ivaziavau i Danija,tai ne gyvos dvasios nebuvo.
siena dzin. cia jau konkreciai uzsedo ant musu
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2010 March 18 - 02:44

Posted 2010 March 20 - 13:32
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2010 March 20 - 13:33
as su masina kiekviena diena vazineju.tad kad...... skatas darbuojas.ziuresim kas bus toliau.tuoj baigsis mano vissisukinejimo zinos.Sitaip dar ir geriau,jei kaimynai nepaskundzia.Istatymai draudzia vazineti,bet jei masina stovi,tai gali stoveti iki surudijimo.
o siaip pradedu zvalgytis daniskos masinos
TFSI lpg hibrid 147kw
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users