dekui bendravardi,bet ta lipduka ne as klijavau,todel nepeikit.O Del juodai purkstu galiniu stopu,norit dar pasakyti kad blogai atrodo?nenusisnekekit.Ir vienoi pusei nera slenkscionusiplesk NOS lipalus, nedaryk pezam gedos
Naujoku prisistatymas
#141 Svečias_Goncikas_*
Posted 2009 June 29 - 10:21
Posted 2009 June 29 - 10:30
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Posted 2009 June 29 - 11:04
Nesupratai. Čia kad jaunas vairuoklis nesumaišytų, kur mašinos priekis (nosis)...nusiplesk NOS lipalus, nedaryk pezam gedos
#144 Svečias_Goncikas_*
Posted 2009 June 29 - 13:39
tas jaunas vairuoklis,zymiai geriau vairuoja automobily nei tu pats.neizeidinek,nes viena diena pridarysiu tau dau gedos teisingai gi jauna lengviausiai nurasyt...Nesupratai. Čia kad jaunas vairuoklis nesumaišytų, kur mašinos priekis (nosis)...
Edited by Goncikas, 2009 June 29 - 13:48.
Posted 2009 June 29 - 13:49
Nesupratai. Cia galvoja, kad jau zmogaus toks savitas poziuris i dizaina, tai seni krienai pazvenkstas jaunas vairuoklis,zymiai geriau vairuoja automobily nei tu pats.neizeidinek,nes viena diena pridarysiu tau dau gedos cia galvoji kad jaunas tai pazvenksi?
Nu man taip pat labiau patinka 405 toks koki ji isivaizdavo pininfarinos dizaineriai, nei toks koks pas tave
o del to kas geresnis vairuotojas be reikalo soki. Sia savoka visi skirtingai interpretuoja. Uzsitamsinai lempas - reiskia bb dejai ant taisykliu ir istatymu. O kaip toks gali buti geras vairuotojas?
O gal norejai pasakyti, kad esi geras sportininkas? Nu bet geri patys nesigiria. uz juos pergales ir rezultatai kalba....
Posted 2009 June 29 - 13:57
Vyriukai, chill out - baikit pyktis! Kazkaip labai jau rimtai i viska ziurit. ;)tas jaunas vairuoklis,zymiai geriau vairuoja automobily nei tu pats.neizeidinek,nes viena diena pridarysiu tau dau gedos teisingai gi jauna lengviausiai nurasyt...
Goncikai, jumoro jausma patreniruok - nereikia gi i viska taip pazodziui ziureti. Negi ir uz vairo taip nervinies??? ;)
LOVE-PEACE-PEUGEOT
Edited by Sidas, 2009 June 29 - 13:57.
------------------------------------
Sportiniai R17 TeamDynamics Monza R + Hankook Ventus S1 evo
#147 Svečias_Goncikas_*
Posted 2009 June 29 - 13:59
dizainui,as nieko nedariau,lempu nepiktinau.ka as dizainui darysiu,tai ratus baltai nudazysiu ir viskas.o cia soka i atlapus jaunas vairuoklis ir pns.Vien zmogus kuris taip sako rodo savo zema lygi,jej manai kad jaunas ir beviltiskas kad neskiria priekio nuo galo,tai tokias mintis gali pasilaikyti sau.Nes man asmeniskai tai neskamba juokingai.As nesakau ir nesigiriu kaip vairuoju,taciau kadangi jis pasiepe mane,vadinasi jis geresniu 'vairuokliu' save laiko,as tik atsikirtau.Labai nemalonu zmones matau supa sitame klube,tai jiem lempos per tamsios,tai mano masina pininfarinos neatitinka,tai kitiem NOS lipdukas aky rezia,kas dabar butu jej kiekvieno automobily pirstais badytume del kiekvienos smulkmenos,ne as si automobily taip 'isdailinau'.Nesupratai. Cia galvoja, kad jau zmogaus toks savitas poziuris i dizaina, tai seni krienai pazvenks
Nu man taip pat labiau patinka 405 toks koki ji isivaizdavo pininfarinos dizaineriai, nei toks koks pas tave
o del to kas geresnis vairuotojas be reikalo soki. Sia savoka visi skirtingai interpretuoja. Uzsitamsinai lempas - reiskia bb dejai ant taisykliu ir istatymu. O kaip toks gali buti geras vairuotojas?
O gal norejai pasakyti, kad esi geras sportininkas? Nu bet geri patys nesigiria. uz juos pergales ir rezultatai kalba....
beja,gera vairuotoja pagal galinius stopus vertini?tada tu tikrai izvalgus zmogus.
Edited by Goncikas, 2009 June 29 - 14:01.
Posted 2009 June 29 - 14:06
ziuriu arba tu jumoro nesupranti arba tavo jauna galva jau visai perkaitobeja,gera vairuotoja pagal galinius stopus vertini?tada tu tikrai izvalgus zmogus.
atvaziuok i myta ir issaiskinsim prie giros bokalo kas cia yra geriausias vairuoklis
#149 Svečias_Goncikas_*
Posted 2009 June 29 - 14:10
#151 Svečias_Goncikas_*
Posted 2009 June 29 - 14:15
Edited by Goncikas, 2009 June 29 - 14:20.
Posted 2009 June 29 - 14:25
o kam i jas ziuret? tu galvoji cia kam nors idomu ir kas nors nori pasigirt koks krutas vairuotojas yra? manau ne tas klubas cia yra. jei nueitum i koki BMW tai manau surastum bendraminciu.kaip galima vairavimo igudzius parodyt,su bokalu vairuot?
as nekalbesiu daugiau,nes nieks rimtai neziuri i mano kalbas.
o issiaiskinimas prie giros bokalo tai reiskia visiems idomiau kaip tu bendrautum su kitais klubieciais o ne kaip tu vairuotum
Posted 2009 June 29 - 14:30
pas kuri liks daugiau giros bokale, tas bus geresniskaip galima vairavimo igudzius parodyt,su bokalu vairuot?
as nekalbesiu daugiau,nes nieks rimtai neziuri i mano kalbas.
tai kalbek kalbek, bet ir skirk humora nuo atlapu nesupranta humoro siuolaikinis jaunimas
o kas del mano frazes su lipalais: turi nos... ? Truksta ant galinio lango didelem raidem: THE PEUGEOT TOUCH
Posted 2009 June 29 - 14:32
nebutinai BMW. Yra ir kitu. Pvz. Honda klubas - kai paskaiciau kokie ten "greiti ir isiute" renkasi i savo mytus Kaune (bet turbut puse ju tik forume tokie kieti), tai man net fantazija atsoko... Plius tokios kaip mano masinos net klube nera nei vienos per visa LT ir net techniniu charakteristiku nera... galvoju, tai tik apsijuoksiu ir tieko kam i jas ziuret? tu galvoji cia kam nors idomu ir kas nors nori pasigirt koks krutas vairuotojas yra? manau ne tas klubas cia yra. jei nueitum i koki BMW tai manau surastum bendraminciu.
ok - peace Geras vairuotojas tas, kuris laikosi KET ir priziuri savo auto pagal gamintojo rekomendacijas. Visa kita pavadinkim jaunatvisku maximalizmu (kurio ir senoliams kartais pasitaiko )
Posted 2009 June 29 - 14:39
Mmm-jooo......Vien zmogus kuris taip sako rodo savo zema lygi,jej manai kad jaunas ir beviltiskas kad neskiria priekio nuo galo,tai tokias mintis gali pasilaikyti sau...
Gerai čia vaikine prisistatei. Kaip kolegos vertinsim dešimtbalėj sistemoj?
Jumoro jausmas - 0.
Pimpalo ilgis trasoj - 10 m...
Nieko asmeniško...
Posted 2009 June 29 - 14:55
Posted 2009 June 29 - 16:48
8-663-63443.
Posted 2009 June 29 - 17:16
Posted 2009 June 29 - 17:27
8-663-63443.
Posted 2009 June 29 - 17:56
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users