Peršokti prie turinio

keistas barskejimas gale

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 12

#1 Svečias_gorzv6_*

Svečias_gorzv6_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 10 - 11:48

Sveiki, Zinau kad yra daug prirasyt sia tema, bet konkreciai mano atveju kazkaip nerandu. Mano atveju barskejimas yra toks, kad pajudant is vietos uzmyns pirma pavara, toliau uzmynus gaza 2 pavara ir kartais kitomis - atleidus akseleratoriu gale pasigirstas keistas kaukstelejimas - lyg plaktuku viena karta barksteli per rema. Kas galetu buti ? Beje kartais tas garsas pasigirsta sukant i kaire per duobeta asfalta. Galvoju gal gumos virs amortiku ? siaip zejau amortikai lyg ir geri..
  • 0

#2 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Parašyta 2008 lapkričio 10 - 13:03

speciau jog duslintuvas i kebula dauzosi, ypac jei svarscikai jau kazkada kiso nagus prie ismetimo sistemos...
  • 0

#3 stasiux

stasiux
  • Senbuviai
  • Vieta:salia kedainiu
  • Automobilis:peugeot 406 2.1td,406 coupe 2.0, 807 2.2hdi,407 2.0hdi

Parašyta 2008 lapkričio 10 - 19:06

arba dusles gumos isitape,trukus 1kuri.
  • 0

#4 Svečias_gorzv6_*

Svečias_gorzv6_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 12 - 20:32

nu yra dare mano ismetimui, bet kazkaip tas barskejimas neatrodo kad galetu buti panasus i duslintuvo barskejima. Bet vis delto patikrinsiu savaitgali grizes namo ;)
  • 0

#5 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2008 lapkričio 12 - 21:14

Jei nepasitvirtins kamino barškėjimas, pasikelk ratą ir paklibink horizontaliai rankom paėmęs. Man kažkada gan įkyriai galinio suvedimo traukutė bildėjo...
  • 0
... labai piktas diedas...

#6 Svečias_legalus406_*

Svečias_legalus406_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 15 - 16:59

Papildau. Kai klibinsi horizontaliai ir jei bus kazkoks laisvumas paprasyk draugo kad is apacios su ranka yremtu suvedmo trauke-jei rato laisvumas dings- reiskia trauke kalta.
  • 0

#7 Svečias_gorzv6_*

Svečias_gorzv6_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 16 - 10:43

dekui, bandysiu ziuret :) Vakar visa masina purciau: kamina, buvo laisvas siurbliukas kuro gale(sutvirtinau), galvojau kad zapaske, tai irgi buvau issemes, bet vis tas pats ikyrus KAUKST. Tai jei pavyks siandien pratesiu ieskojimus :D
  • 0

#8 Svečias_gorzv6_*

Svečias_gorzv6_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 16 - 17:46

nu va isknisau visa masina, bet taip nieko ir neradau :( viska lyg ir isbandziau, bet vis tiek kauksi (tarska). Gal ten man yra kas nors uzkrite, nors viska praieskojau. Nes del vaziuokles jei kas butu , tai tarsketu per duobes, o taip nera. Jop tvai roges... :wacko:
  • 0

• Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 30 - 14:38

ant 605 ikyrei barska tai kaip zapaskes ner :D
  • 0

#10 sizus

sizus
  • Senbuviai
  • Vieta:9600 Års
  • Automobilis:406 2.2(sold),307 T6 1.6 hdi;307 T5 2.0 hdi;307 T5 1.6 hdi

Parašyta 2008 lapkričio 30 - 22:54

Pas manaji 406 irgi girdisi kaukstelimas lyg is galo.Tik pas mane jis pasigirsta kai perjungi pavara ir duodi gaza.Vis tikiuosi,kad del laisvu variklio pagalvio ir garsas pereina i gala.....Ir suvedimo traukes tvarkingos.Butu smagu ,jei rasit gedima,kad parasytumete.
  • 0

#11 Arturas

Arturas
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 607

Parašyta 2010 balandžio 07 - 09:47

Pas manaji 406 irgi girdisi kaukstelimas lyg is galo.Tik pas mane jis pasigirsta kai perjungi pavara ir duodi gaza.Vis tikiuosi,kad del laisvu variklio pagalvio ir garsas pereina i gala.....Ir suvedimo traukes tvarkingos.Butu smagu ,jei rasit gedima,kad parasytumete.

Sveiki, prikeliu šią temą. Neseniai įsigijau 607 ir susidūriau lygiai su ta pačia bėda. Vos tik smarkiau pajudėjus išvietos smarkiai sukala kažkas gale ir jaučiasi lyg toks laisvumas lengvai spaudant ir atleidžiant akseliaratorių važiuojant. Gal kam pavyko išsiaiškint ką. Neseniai pereita visa pakaba nieko nerado. Bet tada aisku ir to garso dar nebuvo. :)
  • 0

#12 Svečias_aliosha_*

Svečias_aliosha_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 balandžio 08 - 22:08

Pas mane tas pats, bet tik priekyje, kairėj pusėj... :angry: Variklio pagalvė? ...? ...?
  • 0

#13 Svečias_kanibalas1_*

Svečias_kanibalas1_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 liepos 31 - 11:10

Sveiki, radau as ta beda, kas dungsejo gale, bent 406 hdi, beda yra, galines amortizatoriaus atramines gumos, (jei kas ardes supras), (is apacios, amortizatoriaus stokas, atramine guma, kebulas,atramine guma) tai va, padarote taip ( amortizatoriaus stokas, idedate poverzle ~ 2mm is vidaus po metaliniu dangteliu, kuris yra kartu su guma, kebulas, ir vel atramine guma, turi padeti, nu jei nesupratot parasykit i email [email protected]
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0