Uzhnervino, tai juodai
#1 Svečias_DerClown_*
Posted 2003 December 18 - 22:29
#2 Svečias_Violetinis_*
Posted 2003 December 19 - 00:34
#3 Svečias_Sliekas_*
Posted 2003 December 19 - 02:57
Posted 2003 December 19 - 08:53
Pradziai elekros laidus (aukstos) susipursk.Zhodzhiu, shiandien teko kai ka pavezhint ir nustachiau kilometrazha, kad pazhieti kiek shiandien pralaxtysiu km. Tai pravazhinejau 62 km ir benzo buvau uzhsipyles ish ryto uzh 20 lt, tai ce ~9 ltr Ir ka jus galvojat ? Vakare gryzhtu, kilometrazhas rodo atrodo apie 62 km, o bake benzino like tiek, kiek buvo priesh pylimasi :mad:
Tai, taip isheijna, kad ji man suryjo 9 ltr, tai nu i na..... :mad:
Gal galit patarti ka daryti, kur kreiptis, ka reguliuot ar kaip elgtis, nu nezhinau, nebegaliu ash jos ishmatinti...
Pas mane ir siom dienom kaip dregna apie 2 litrais soka sanaudos.
Taciau tai jau po supurskimo. Pries savaite buvo pakile visais 8 litrais, va po to ir purskiau.
Siaip dregme kaip oras tai minusisnis tai vel +, peilis automobiliams.
Posted 2003 December 19 - 08:59
Varyk kompo/purškalo diagnostikai. Lempa be reikalo nedega ;)Gal galit patarti ka daryti, kur kreiptis, ka reguliuot ar kaip elgtis, nu nezhinau, nebegaliu ash jos ishmatinti...
Ko gero lembda ate
Posted 2003 December 19 - 09:07
ei ei ei ei....baikit balamutint zmogu su savo patarimais....pirma tegu bent 2 pilnus bakus izvazineja, o tada, paskaiciavus kuro sanaudas, jau galesit siusti ji kur toliau......"uzsipyliau 9 ltr" . Jei jau tiesiai sviesiai - toks kuro sanaudu matavimo budas "ny v p..du ny v krasnuju armiju"Varyk kompo/purškalo diagnostikai. Lempa be reikalo nedega ;)
Ko gero lembda ate
Posted 2003 December 19 - 09:58
pas mane ta pati fignia...... P306 1.4 - 100 km/~12 lZhodzhiu, shiandien teko kai ka pavezhint ir nustachiau kilometrazha, kad pazhieti kiek shiandien pralaxtysiu km. Tai pravazhinejau 62 km ir benzo buvau uzhsipyles ish ryto uzh 20 lt, tai ce ~9 ltr Ir ka jus galvojat ? Vakare gryzhtu, kilometrazhas rodo atrodo apie 62 km, o bake benzino like tiek, kiek buvo priesh pylimasi :mad:
Tai, taip isheijna, kad ji man suryjo 9 ltr, tai nu i na..... :mad:
Gal galit patarti ka daryti, kur kreiptis, ka reguliuot ar kaip elgtis, nu nezhinau, nebegaliu ash jos ishmatinti...
gal tai normalu?
Posted 2003 December 19 - 10:06
Posted 2003 December 19 - 10:44
#10 Svečias_gintras_*
Posted 2003 December 19 - 11:39
pas mane mieste 100km ~ 8ltrpas mane ta pati fignia...... P306 1.4 - 100 km/~12 l
gal tai normalu?
kaime 5,5 - 6 ltr
trasoj 6,5 ltr
ps P306 1.4
Posted 2003 December 19 - 11:41
jei žmogui pasakysi kad benzą valgo normoj, o lempą užsidega x**j žino kodėl, tai jis ir dės ant to ir važinės toliau spakainas .ei ei ei ei....baikit balamutint zmogu su savo patarimais
Jei lempa užsidega reiškias kažkas yr pakankamai negerai kad reiktų į diagnostiką. tai yra priežastis o ne benzo sanaudos
#12 Svečias_DerClown_*
Posted 2003 December 19 - 12:31
Posted 2003 December 19 - 12:49
ishejna,kad nenormalu..... ka daryt???pas mane mieste 100km ~ 8ltrpas mane ta pati fignia...... P306 1.4 - 100 km/~12 l
gal tai normalu?
kaime 5,5 - 6 ltr
trasoj 6,5 ltr
ps P306 1.4
Posted 2003 December 19 - 13:09
Liamda zondas ne isivirina o tiesiog isisuka, berods 22 raktu.Ai tiesa, pamirshau pamineti, kad pas mane aplink lemda zonda, tai tikrai ne originalios siules virinimo, tai manau, kad jis buvo keistas ar kazhkas pan... Tai, gal vel nuejo, nu reiks vazhiuoti chekint tada...
P.S.
O del to WD40, tai ash labai nekaip i ji zhiuriu, nes shiaip pora dienu tai viskas liux, dregme ishvaro, o paskui jis pradeda dar labiau ji traukti...
dregmei atstumti geriau naudot ne wd40 o specialius purkalus laidams, ju efektas ilgalaikis.
Volvo 940 turboplyta MY1997
Posted 2003 December 19 - 13:23
Tai as tau nesakau kad cia turetu buti pastovus procesas. Cia butu vienas is budu pasiaiskinti tikraja priezastiAi tiesa, pamirshau pamineti, kad pas mane aplink lemda zonda, tai tikrai ne originalios siules virinimo, tai manau, kad jis buvo keistas ar kazhkas pan... Tai, gal vel nuejo, nu reiks vazhiuoti chekint tada...
P.S.
O del to WD40, tai ash labai nekaip i ji zhiuriu, nes shiaip pora dienu tai viskas liux, dregme ishvaro, o paskui jis pradeda dar labiau ji traukti...
Jei ant laidu papurskei ir sanaudos sumazejo, vadinas keisk laidus ;)
#16 Svečias_DerClown_*
Posted 2003 December 19 - 14:51
Posted 2003 December 19 - 15:14
Ne neturi. Normali mashina ant tokiu apsuku turetu uzhgest.Zhodzhiu dabar zhiuresiu dar karta kiek ryja mashina, vazhineju kaip prisikakojes... ;)
Beje, dar yra toks dalykas, kad kai tarkim trechiu begiu ar ketvirtu vazhiuoji ir paspaudi gaza gan nemazhai, tai kol dakyla apsukos iki 2k tai trukchioja... Ar taip turi but ?
© J. Erlickas
#18 Svečias_DerClown_*
Posted 2003 December 19 - 15:36
Nu nezhinau, tada pas mane mashina stebuklinga... ;)Ne neturi. Normali mashina ant tokiu apsuku turetu uzhgest.Zhodzhiu dabar zhiuresiu dar karta kiek ryja mashina, vazhineju kaip prisikakojes... ;)
Beje, dar yra toks dalykas, kad kai tarkim trechiu begiu ar ketvirtu vazhiuoji ir paspaudi gaza gan nemazhai, tai kol dakyla apsukos iki 2k tai trukchioja... Ar taip turi but ?
Shiaip vat kiek teko vazhinet, tai tarkim pas tevo sena mashina ir dabar pas kita, tai dzin kiek ten tu apsuku, gali nuo 1,5k pradet kad ir ketvirta vazhiuot (ta prasme priletindamas ant ketvirto tarkim iki 1,5k ir vel paspaudi gaza iki dugno), vistiek variklis tolygiai didina apsukas ir netrukchioja...
Posted 2003 December 19 - 15:45
© J. Erlickas
#20 Svečias_DerClown_*
Posted 2003 December 19 - 15:47
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users