Šį pranešimą redagavo Gerulis: 2008 gruodžio 07 - 13:02
Klubieciam nuolaida 15%
Parašyta 2008 gruodžio 07 - 13:01
Parašyta 2008 gruodžio 07 - 13:53
Parašyta 2008 gruodžio 07 - 14:45
Parašyta 2008 gruodžio 08 - 10:48
Nu nevisuose ir geruose servisuose kokybės lygis aukštas, nors kainas lupa kiek tik begali, o jei paprašai nuo daugiau nei pusės tūkstančio litų sąskaitėlės bent kelių varganų procentėlių nuolaidos tai pasiunčia eit aiškintis pas serviso vadovą, kurio tuo momentu nėr...as jau pasimokiau kad i kokias skyles vaziuot ieskot kur didesne nuolaidele tai meistrai pridirba nesamoniu, o servizuose geruose kainos atomines... bet vistiek va kam arciau ar kokiom kainom remontuoja nepatrugdys numeriukas
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2008 gruodžio 08 - 12:05
taip ir buna jei iskart nesitari del kainos... man taip buvo kai dyzeliuko tarpine keiciau tai vietoj 500 sumokejau 1100 nes dar reikejo dirzeli ir guoliuku itempejus keist kuriu net nereikejo nes buvo geri... chebra netvarkykit varikliu Kaune Petrasiunuose AUDI IR WV serviseNu nevisuose ir geruose servisuose kokybės lygis aukštas, nors kainas lupa kiek tik begali, o jei paprašai nuo daugiau nei pusės tūkstančio litų sąskaitėlės bent kelių varganų procentėlių nuolaidos tai pasiunčia eit aiškintis pas serviso vadovą, kurio tuo momentu nėr...
Parašyta 2008 gruodžio 08 - 20:59
Ne servisas su savo geru (ar blogu) vardu remontuoja, o konkretus žmogus. Jei turi servise savą priėmėją ar meistrą - duos rimtą šaltagalvį, katras raukia mašinose. Neturėsi - gali pasiūst kokį lopą gadint ir mašinos ir tau nervų. Su tuo jau susidūriau. Klaipėdoj kažkada bėda atsitiko su senuku VW, teko užsukt pas auksarankius. Gerai, kad pažiūrėjau, ką pacukas atsiūstas ruošiasi daryt, vos ne už rankos sugriebiau. Vėją priėmime pakėliau, davė normalų žmogų...Nu nevisuose ir geruose servisuose kokybės lygis aukštas...
Parašyta 2008 gruodžio 09 - 11:50
Na kaip čia pažiūrėjus, servisas savo gero (blogo) vardo irgi nenori gadint, ir manau jiems kažkiek yra svarbu kokie šikna.. tfu šaltkalviai dirba. Aišku yra servise ir gerų ir blogų meistrų, kaip ir tavo pavyzdys labai aiškiai tai patvirtina, bet ne visais atvejais gali žinot ir pasirinkt meistriuką. Reiškiuosi šioj temoj vien dėl to kad vienas iš geresnių (kaži ar aš tokiu jį belaikysiu) Klaipėdos servisų man irgi pridirbo, neužilgo šio serviso vadovui teks ir mano pozicijos išklausyt...Ne servisas su savo geru (ar blogu) vardu remontuoja, o konkretus žmogus. Jei turi servise savą priėmėją ar meistrą - duos rimtą šaltagalvį, katras raukia mašinose. Neturėsi - gali pasiūst kokį lopą gadint ir mašinos ir tau nervų. Su tuo jau susidūriau. Klaipėdoj kažkada bėda atsitiko su senuku VW, teko užsukt pas auksarankius. Gerai, kad pažiūrėjau, ką pacukas atsiūstas ruošiasi daryt, vos ne už rankos sugriebiau. Vėją priėmime pakėliau, davė normalų žmogų...
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
#8 Svečias_legalus406_*
Parašyta 2008 gruodžio 09 - 22:47
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 00:45
ka jau taip baisiai pridirbo??? neperseniausiai tvarkiausi migo varikli teko ziedus keist tai ieskojau pur pigiau, radau Sargenuose garaznikus... surinkinejo varikli is 2 tai balvonai stumoklius kito variklio idejo 2 stumoklius kur tepaliniu ziedu storis didesnis tai menesi laiko per dusle myzo tepalu ir nieks nzn kodel kol neteko perinkt viska is naujo ir balvonai norejo prikist kad cia mano kalte... bet nieko nesigavo kai nusiveziau pora meistru.Na kaip čia pažiūrėjus, servisas savo gero (blogo) vardo irgi nenori gadint, ir manau jiems kažkiek yra svarbu kokie šikna.. tfu šaltkalviai dirba. Aišku yra servise ir gerų ir blogų meistrų, kaip ir tavo pavyzdys labai aiškiai tai patvirtina, bet ne visais atvejais gali žinot ir pasirinkt meistriuką. Reiškiuosi šioj temoj vien dėl to kad vienas iš geresnių (kaži ar aš tokiu jį belaikysiu) Klaipėdos servisų man irgi pridirbo, neužilgo šio serviso vadovui teks ir mano pozicijos išklausyt...
Parašyta 2008 gruodžio 16 - 12:58
Parašyta 2008 gruodžio 16 - 20:50
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0