Prieš porą metų, gražią pavasario dieną sedėjau darbe susikėlęs kojas ant stalo, pasileidęs muziką ir netyčia, internete brukštelėjau žinutę nepažįstamai mergaitei.

Kadangi dirbau spaudos rūmuose, sutareme ten ir susitikti.
Gerai atsimenu kaip pirmą kartą ją pamačiau... Aukšta juodaplaukė stovėjo fojė ir akimis ieškojo manęs. Aš kaip tikras džentelmenas priėjau ir leptelejau kažkokią nesamonę

Bet mergaitės neišgąsdinau ir nuėjome gerti kavos. Nepamenu apie ką kalbėjom, bet žodžiai pylėsi taip lyg būtumę seni pažįstami.. Po valandėlės mes jau vaikščiojom vilniaus senamiesčio gatvemis, mergaitės rankoje jau buvo puokštė narcizų o mano galvelė po truputi ėmė suktis. Nuo akimirkos kai susitikome nesiliovė skambučiai iš darbo, bet kažkodėl nerupėjo nei kam, nei ko reikia. Vidury darbo dienos laikas sustojo. Kartu praleidome kelias valandas kol skambučiai ėmė stumti pasimatymą link pabaigos... Sustojome stotelėje prie Europos ir laukėm troleibuso kuris galėtų mane mestelti iki darbo. Bet ne vienas netiko. Viename per daug žmonių, kitas senas, dar į kitą įlipti nespėjau. Nenorėjau paleisti jos rankos. Nežinojau kaip atsisveikinti. Galiausiai paprašiau, kad ji užsimerktų, tada greit pabučiavau ir nėriau į troleibusą (drąsu iš mano pusės). Pabučiuota mergaitė taip ir liko stovėti stotelėje... O aš stovėjau linkstančiais keliais ir negalėjau suprasti kas man darosi. Iki tol netykėjau meile iš pirmo žvilgsnio. O čia kaip perkūnas iš giedro dangaus atsirado Ji ir apvertė mano gyvenimą aukštyn kojom.
Neprabėgus pusmečiui jau gyvenome kartu. Neprabėgus porai metų paprašiau jos tapti mano žmona...
Spėkit ką atsakė?

Taigi:
Achtung, ahtung !!! Atention ! Dėmesio, dėmesio !!!!
Neimdami pavyzdžio iš nekurių klubiečių, nesislepiam ir
garsiai skelbiam:
Š.m. Balandžio 18 d. mūsų vestuvės !
mainysime aukso žiedus ir prisižadėsime vienas kitam amžiną meilė.
Kadangi ši organizacija (ale peugeot klubas) vienija daug mūsų draugų, atiduodame duoklę ir jiems.
Svarbiausia mūsų gyvenimo dieną skelbiame neeilini meetą. Galėsim susitikti, apsisveikinti, pakelti po taurę šampano, pasifotografuoti....

Tada (tikiuosi gausia kolona) suorganizuosim išlidėtuves iš miesto

Visas smulkmenas paaiškins mūsų spec sekretoriai vestūvių reikalams - Lauciai ir Ringute. Aš čia visai ne prie ko