Bezdejimo garsas is po kapoto :D
Parašyta 2009 kovo 07 - 01:58
http://www.elcats.ru...=49&unit=17A10A
Konkreciau ta tarpine Nr.2 prie kolektoriaus ir Nr.12 pazymeta visa komplekta kur jungiasi kolektorius su duslintuvu.
Idomu kiek kainuoja pakeitimas ir gal geriau paciam bandyti keisti situos dalykus (pigiau)? Priezastis - tiksliai nezinau kuris is situ dvieju dalyku, man kelia baisiai nemalonu perdejimo garsa. Ypac girdisi kai vaziuoji tarp sienu ir labiau paspaudi akseleratoriaus spedala (bezdejimas i kibira). O ir siaip, kai valiau sniega, pastebejau, kad garsas is duslintuvo galo beveik neiseina. Beje, duslintuvas bosal, naujas su rezonatoriumi, ne kiauras.
Parašyta 2009 kovo 07 - 20:31
As su tevuku garaze keiciau savo P306. Nera sudetinga, bet paskui prasiknisom kol isgrezem varzta, nes uzsukant galva luzo...Idomu kiek kainuoja pakeitimas ir gal geriau paciam bandyti keisti situos dalykus (pigiau)?
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
#3 Svečias_Liutas123_*
Parašyta 2009 rugpjūčio 07 - 09:00
Ar issprendei problema?Sveiki, gal kas nors keitete sitoje schemoje esancias dalis:
http://www.elcats.ru...=49&unit=17A10A
Konkreciau ta tarpine Nr.2 prie kolektoriaus ir Nr.12 pazymeta visa komplekta kur jungiasi kolektorius su duslintuvu.
Idomu kiek kainuoja pakeitimas ir gal geriau paciam bandyti keisti situos dalykus (pigiau)? Priezastis - tiksliai nezinau kuris is situ dvieju dalyku, man kelia baisiai nemalonu perdejimo garsa. Ypac girdisi kai vaziuoji tarp sienu ir labiau paspaudi akseleratoriaus spedala (bezdejimas i kibira). O ir siaip, kai valiau sniega, pastebejau, kad garsas is duslintuvo galo beveik neiseina. Beje, duslintuvas bosal, naujas su rezonatoriumi, ne kiauras.
Pas mane tas pats
Pradejau nuo galo... bakeliai ir t.t.
Neseniai pasikeiciau ta zieda, prisiverziau... Be garsas liko... kiek duobeje kabejau tai toks jausmas kad tas vamzdis nuo kolektoriaus iki pirmo bakelio yra tiesiog per ilgas ir jame tas garsas susiformuoja...deja nieko neismastau kas galetu tokiu atveju pagelbeti...
p.s. pirmas bakelis is karto uz liamdo.. tai arciau jo neimanoma ikisti...
YRa pas ka minciu? Ar cia Pezu konsterukcija ir nieko cia nebepakeisi?
Parašyta 2009 rugpjūčio 07 - 10:31
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0