Peršokti prie turinio


Nedirba isvis variklis


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 24

#21 Taigeris

Taigeris
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 462
  • Vieta:Utena
  • Automobilis:P306 2.0 16v

Parašyta 2009 balandžio 01 - 11:53

savaji P406 pirkau su variklio defektu, meistras pakeite dirza, tai masina izvis vos vos judejo is vietos. tada bande permesti dirza truputi per mietkes. trauka pagerejo (na per kelias sekundes isjudedavau is vietos :DDD ) neistveres nuveziau i Peugeot centra savanoriu gale, tai jie pakeite kazkoki prasisukusi veleneli - del to prasisukimo ir nebuvo galima atitaikyt mietkiu. gal tai pagelbes tamstai :D

nu del to kad gali buti prasisukes "velenelis" (t.y. skyvas ant alkuninio veleno ), mietkes reik susirast ant smagracio.
  • 0

Peugeot 306 break, 2.0 16v (Xu10J4R), 1998m.+LPG
Citroen C5 II, 1.6HDI, 2005m 
UTENA


#22 Svečias_marker_*

Svečias_marker_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 balandžio 01 - 23:00

Papaskokit man kaip cia foto ikelti. Ideciau foto kaip mietkes sugaudyti.

kad zinok as pats nelabai zinau kaip tas foto ikelti, reiks ce patyrusiu klausti :D
  • 0

#23 Svečias_marker_*

Svečias_marker_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 balandžio 01 - 23:02


:) pas mane biski kitokie veleneliai yra nei siose foto, bet manau visas principas keitimo neturetu but kitoks ane  :)  tik blemba pas mane viename velenelyje yra  normali skyle kokia ir variklio korpuse tai manau ja nebus problemu uzfiksuoti, o kitame velenelyje(ir be to tie veleneliai abu skiriasi bet jau ta vieta kuri matosi nuemus apsauga dirzo, paciu priekiu skiriasi) yra tokia pailga kaip elipses formos skyle, o variklyje ties ta skyle yra apvali skile, kaip tada sita veleneli uzfiksuoti tiksliai kad nebutu per mazai pasuktas ar per daug?  :)

su ta pacia dilema buvau ir as susidures . pas man abieju skirstymo veleneliu skyvuose (jei galima taip sakyt) esancios kiaurymes ovalios.
kadangi nieko gudro tada nesugalvojau- o manuale kazkokiu pievu prirasyta buvo. tai pries nuimdamas sena dirza sysizymejau markeriu skyvu padetis ir lupau dirza.
reik paieskot manualo ten aprasyta yra kaip uzdet dirza.

rusu kalba kaip uzdeti dirza 1.8-2.0 16v motorui.

nu dekui reiks paduoti kad kas bent biski paverstu nes pas as su rusu kalba nelabai draugauju :D
  • 0

#24 Taigeris

Taigeris
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 462
  • Vieta:Utena
  • Automobilis:P306 2.0 16v

Parašyta 2009 balandžio 02 - 08:19

kad zinok as pats nelabai zinau kaip tas foto ikelti, reiks ce patyrusiu klausti  :D

Nuotraukos arba paveiksliuko patalpinimas forume :
1.Jūsų turima nuotrauka arba paveiksliukas (esanti jūsų kompiuteryje) turi būti patalpinta internete (pvz. picasaweb.google.com, photobucket.com, flickr.com, fotki.com ir kitur).
2. Patalpinus foto internete, spaudžiame IMG mygtuką.
Posted Image

3. Nuotraukos !!!NUORODĄ!!! įrašome (nukopijuojame) į naujai atsivėrusį langą.

Posted Image

4. Netalpinti didesnių nei 800x600 taškų paveiksliukų. Forumo taisykles
5. Viskas JŪSŲ nuotrauka jau forume.

Šį pranešimą redagavo Taigeris: 2009 balandžio 02 - 08:21

  • 0

Peugeot 306 break, 2.0 16v (Xu10J4R), 1998m.+LPG
Citroen C5 II, 1.6HDI, 2005m 
UTENA


#25 Svečias_marker_*

Svečias_marker_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 balandžio 13 - 22:48

sweiki tai va pasiziurejom visas dirzo mietkes dirzas sovi idealiai, tik va pasirodo kita beda atsirado kuri buvo seniau bet tik nezymiai o db isvis pasireiske -_- kiek pats suprantu kazkas yra netvakoj su oro padavimu, nes nuspaudus gaza variklis uzsigazuoja bet atleidi ir vel greiti nori pergazuoti tai nebepriima gazo kaip pasprinktu :( ir apsukos sokineja neblogai :( tai per sia savaite buvau nuvares i 4 servisus, vienam pasake kad zondas nu dziundzum nusipirkau ta zonada suplojau 140lt, po keliu dienu nuvariau idejo, bet nieko gero nepagerejo ta beda nedingo. tada nuvariau i dar viena irgi palikau masina islaike kelias valandas bet sako nerado gedimo liepe varyti pas dujininkus. nu tada nuvarau pas dujininkus tie dujas pareguliavo bet kas yra su oru tai nieko nerado :( sako varyk pas toki dieda kuris tipo gerai supranta visokia elektra, o pasirodo tas diedas tas pats kur man zonda dejo, nu tada nuvarau vel pas ji, pajungia ant kompo, kompas jokiu klaidu nerodo tas diedas prigalvojo kad tipo mano masinos kompas knisa prota ir per liesa kuro misini paduoda, bet a tai gali buti?. ir pries tai kur variau i tuos servisus niekur kompas nieko nerodydavo, tai blemba nebezinau ka daryti :( buvom su dede nusiieme ta sklende oro padavimo ar gazo, nezinau kaip ji ten vadinas... isplovem visa bet jokiu gerejimo pozymiu... nesprantu ar yra kur koks zmoguskuris galetu sutavarkyti ta masina arba bent kad pasakyti kame gedimas :( gal buvo kam taip? pedekit jei galit :) jau atibodo vazineti su drebanciu varikliu... :angry:
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0