Taip tai atbulines eigos daviklis.Gali ramiai trumpinti ir ziureti ar dega atbulines eigos lempos.

atbulines eigos baltos lempos
Sukūrė
Svečias_zals_*
, 2009 Bal 01 07:00
Temoje atsakymų: 24
Parašyta 2012 balandžio 12 - 16:34
Parašyta 2012 balandžio 15 - 16:58
Pasirodo mano varlytė gera, kontaktuoja. Bet užtrumpinus du į ją ateinančius laidus atbulinis nedega (ir su, ir be degimo). Turbūt čia ne saugiklis bus kaltas, nes jis kiek mačiau Haynes kartu ir dar kitas šviesas apima.
Gal kas netingit parašyti pro kur keliauja laidai nuo varlytės iki atbulinio šviesų? Ar eitų pratraukti prikabinus naują daug neardant, jei kažkuris trūkęs?
Dar vienas kvailas klausimas, nuo kurios raktelio padėties (papildoma įranga, tuščias, papildoma įranga, degimas) jau turi degti atbulinis, pagal Haynes susidaro įspūdis, kad tik užkūrus?
Parašyta 2012 balandžio 15 - 22:09
Ijungus degima turi tikrai sviesti atbulines eigos lempos.
Parašyta 2012 balandžio 25 - 17:46
O man nutiko taip, kompas pradejo rodyt kad atbulines eigos lemputes klaida (P407). Taigi pasiekeiciau lemputes ir vistiek raso ta paty, nedega, nuriardziau priejima iki pavaru dezes ir radau ta varlyte, tik problema tame kad nematau jokio fyskes prie jos. Jokie laidai neateina, bandziau visur ieskot, neradau... Pasikeliau masina, ziurejau is apacios - nieko... Arba as ja pameciau arba kazkur uzkrito... Kas galetu apibudint nuo kurios vietos laidai eina i jungty pavaru dezeje?
Parašyta 2012 balandžio 27 - 20:08
O mano atbulinis stebuklingai pradėjo veikti! išsiardžiau gale žibintą, galvoju dėl visa ko pamatuosiu dar įtampą. Įmečiau atbulinį ir valio! Matyt su jungtimi kažkas nekontaktavo.
Įdomus dalykas, esant išjungtam atbuliniui ar gabaritams, yra kontaktas tarp + ir - kontaktų lempučių lizduose. Įspūdis lyg viskas užtrumpinta, bet viskas ok.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0