traukia ora ir nepriima gazo
Svečias_marker_*
Svečias_marker_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2009 balandžio 19 - 17:23
sweiki
turiu beda kazkas yra variklis burbuliuoja, baubia kai uzmini gaza oro sklendeje, dreba variklis apsukos sokineja, toks jausmas kad per daug ar per mazai oro gauna, slangos visos geros, oro filtras irgi, bet kazkaip idomiai ora traukia. uzmini gaza variklis uzsigazuoja bet kai atleidi ir staigiai vel uzmini tai dusti pradeda, kaip nepriimtu gazo ir vel po to uzsigazuoja. padekti zmones nesuprantu kame reikalas yra, jau variau i 4 servisus nieks gedimo neranda

vienas pazystamas sake kad gali buti isejusi oro srauto matuokle tai kitas surado man ta matuokle bet as ziuriu i ja ir i varikli ir net neisivaizduoju kur ji dedasi, o sake kad tikrai ce is mano variklio. o vienam servise isvis sake kad nera pas mane tos oro srauto matuokle.

tai kaip db zinoti kame ce reikalas, padekit bet jus zmones nes jau uzsiknisau varkti su tuo savo peziuku pas mane 406 2000m 2.0l. benzas-dujos.
ce imeciau kaip ta matuokle atrodo kur man surado ir gal pasakytumet kur randasi ji ant mano variklio, imeciau ir savo varikli. ;) dekui zmones

rasykit i PM arba i
[email protected]
http://public.fotki....tomatuokle.html
Nerijusv
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:Kaunas
-
Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...
Parašyta 2009 balandžio 19 - 17:45
man rodos cia pas tave laisvos eigos voztuvas nuotraukoj, ne matuokle

tie 4 servisai diagnostika buvo pasijunge ar tik atsidare kapota paziurejo, pakausi pakrapste?
cia forume diagnostika siulo ne vienas ir ne du...
MKS999
-
-
Senbuviai
-
-
-
Automobilis:peugeot 605 2.0T
Parašyta 2009 balandžio 19 - 19:01
Taip cia pirmoj nuotraokoj laisvos eigos voztuvas, bet jau tokio senumo, savo era baiges 94 metais(nors pas 3.0 litrus turbut 97), o pas tave kaip matau naujesnes kartos 100 kw dvilitris, tad vienas zodis DIAGNOSTIKA.
806 ir 206 DALIMIS
Ne viskas auksas, kas auksu žiba, bet kas smirda šūdu, tikrai yra šūdas!
Svečias_marker_*
Svečias_marker_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2009 balandžio 19 - 20:57
visuose servisuose kur variau dare diagnostika ir rode tik viena klaida kad zondas parejes tai zonda pasikeicau, bet nieko nepagerejo problema kuria aprasiau vistiek tai tebera, tai net nezinau ka daryti...

as tiems servisistams net sakau ar yra zmogus pasaulyje kuris galetu mano masina sutvarkyti o tie peciais traukia.... ti sakot kad ten rimtai laisvos eigos voztuvas yra?

o kaip tada ta ororauto mtuokle atrod mano varikliui ir kur ja rasti?
Jimmy
-
-
Senbuviai
-
-
-
Automobilis:beliko tik opelis...
Parašyta 2009 balandžio 19 - 21:25
O iš duslės galo įtartinas šnypštimas neina? Mažu katalizas pasikimšo, ar kažkurio bakelio pertvaros pabirusios išėjimą kemša?...
... labai piktas diedas...
Svečias_marker_*
Svečias_marker_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2009 balandžio 19 - 22:51
O iš duslės galo įtartinas šnypštimas neina? Mažu katalizas pasikimšo, ar kažkurio bakelio pertvaros pabirusios išėjimą kemša?...
nu svilpimo nera bet taip ne tolygiai ismeta dumu is duslintuvo tap pulsuojanciai, bet variklisirgi taip dirba netolygiai. duslintuvas kai uzgesini varikli, po ilgo pavazinejimu taip truputi kauksi, betcetipo sako kad del karscio ar del ko...nemanau kad galetu duslintuvas knisti, nors

bet ar del to nepriimtu gazo ir taip baubianciai ora trauktu?
isdeekelis
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:Vilnius
-
Automobilis:Peugeot 206SW 2.0HDI '03
Parašyta 2009 balandžio 20 - 07:37
panasus simptomai buvo kai babina pradejo nusibaiginet
Svečias_marker_*
Svečias_marker_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2009 balandžio 20 - 11:29
blemba tai kazi kame db beda yra? reiks jauciu varyti i pezo centra nes kituose servisose nematau zmoniu kurie man pades, gal bent ten kas supras.....
MKS999
-
-
Senbuviai
-
-
-
Parašyta 2009 balandžio 20 - 11:57
blemba tai kazi kame db beda yra? reiks jauciu varyti i pezo centra nes kituose servisose nematau zmoniu kurie man pades, gal bent ten kas supras..... 
supratimo tiek pat , tik nulups 3 kartus brangiau.
Negi taip sunku paminet is kokio miesto esi ir kokiuose servisuose lankeis?
806 ir 206 DALIMIS
Svečias_marker_*
Svečias_marker_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2009 balandžio 20 - 15:47
supratimo tiek pat , tik nulups 3 kartus brangiau.
Negi taip sunku paminet is kokio miesto esi ir kokiuose servisuose lankeis?
seip esu is silutes bet tik savaitgaliais joje bunu, o seip tai visada klp bunu...tai silutej variau ten i kelis servisus, i viena jau toki gera nauja nuvariau maniau kad ten tikrai ras ka nors, bet viltys veltui nieko nerado nei tie, nei dujininkai, nei elektrikas, arba toj silutej jie sugeba tik kokias padangas pakeisti, arba tingi dirbti.....
Svečias_marker_*
Svečias_marker_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2009 balandžio 23 - 10:11
nu jo jauciu kad taip ir nesulauksiu patarimu kame saknys pas mane masinoj.....
MKS999
-
-
Senbuviai
-
-
-
Parašyta 2009 balandžio 23 - 20:40
nu jo jauciu kad taip ir nesulauksiu patarimu kame saknys pas mane masinoj..... 
O kitos babinu plokstes nebandei uzsidet?
806 ir 206 DALIMIS
Svečias_marker_*
Svečias_marker_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2009 balandžio 24 - 20:20
O kitos babinu plokstes nebandei uzsidet?
kad zinok nelabai turiu is kur ja gauti

sakai gali su itampa kazkas buti?
MKS999
-
-
Senbuviai
-
-
-
Parašyta 2009 balandžio 24 - 22:16
Tos plokstes pakeitimas jau ne vienam pagelbejo, nesakau , kad ir pas tavo auto tas pats, bet gerai butu rast tokia pacia pasibandymui.
806 ir 206 DALIMIS
Svečias_marker_*
Svečias_marker_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2009 balandžio 29 - 11:54
Tos plokstes pakeitimas jau ne vienam pagelbejo, nesakau , kad ir pas tavo auto tas pats, bet gerai butu rast tokia pacia pasibandymui.
o kurioj vietoj rasti ta aukstos itampos bloka? ten kur ant zvakiu dedas a tas ten?