Neveikia radiatoriaus ventiliatorius
Stebetojas
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Automobilis:Peugeot 607, 2005 m., HDI - 2,2, 98 Kw.
Parašyta 2009 gegužės 06 - 12:32
Laba visiems, atsilus orui vazinedamas po miesta pastebejau kad neveikia kondicionierius ir i salona pucia siltas oras. Vaziuojant uz miesto ribu, viskas ok, pradeda veikti. Isigilinus i situacija paaiskejo kad neveikia radiatoriaus ventiliatorius, todel stovint kamsciuose neveikia ir kondicionierius. Kas idomiausiai kad variklio temperatura pastoviai stabili 90 laipsniu ir nekyla auksciau, bet ilgiau stovint vietoj ir stebint ventiliatoriu jis taip ir neisijunge. Gal kam buvo panasiu bedu, gal patarsit kur slieku jieskot. Saugiklius as patikrinau, viskas ok. Pats ventiliatorius mechaniskai veikia, pirstu pasukus jis lengvai sukasi.
Tadunce
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:Ukmerge
-
Automobilis:P 407 HDi
Parašyta 2009 gegužės 06 - 14:02
paziurek reles visu pirma...
Pas mane buvo taip pat, tai reles pakeiciau (tiksliau pas mane buvo isimtos)
Pas 607 nelabai patogioj vietoj...
p.s. pats i 406 isemiau nuo 607... Tinka, kondikas veikia, sukasi ventiliatoriai.. Svarbu 35A rele
[Ex] P 406 2.1 Td
[Ex] P 406 2.0 Hdi
[Now] P407 2.0 Hdi
Stebetojas
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gegužės 07 - 08:53
paziurek reles visu pirma...
Pas mane buvo taip pat, tai reles pakeiciau (tiksliau pas mane buvo isimtos)
Pas 607 nelabai patogioj vietoj...
p.s. pats i 406 isemiau nuo 607... Tinka, kondikas veikia, sukasi ventiliatoriai.. Svarbu 35A rele
Dekui uz patarima, siandien paziuresiu ta rele.
anra2626
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Vieta:Gargždai
-
Automobilis:Peugeot 607 2.2HDi
Parašyta 2009 gegužės 07 - 12:06
Stebėtojau parašyk kaip sekėsi.. Man rodos kad pas mane ta pati bėda.. Būtų įdomu sužinoti ar ten vien tik reles pakeisti užtenka..
Tadunce
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:Ukmerge
-
Automobilis:P 407 HDi
Parašyta 2009 gegužės 07 - 12:22
Nu 406 tai kokiu 10 min uztruko su nuardymu ir surinkimu, darant pirma karta,..
607 isiminejau reles, tai priejimas nu naaaa,,,, Prie pat vairo stiprintuvo skyscio ausinimo vamzdeliai,, Nu siaubingas priejimas pasirode... Tai atlauziau vamzdelius ir isemiau uzkises ranka, bet cia su ardomu taip nedorai pasielgiau
[Ex] P 406 2.1 Td
[Ex] P 406 2.0 Hdi
[Now] P407 2.0 Hdi
Stebetojas
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gegužės 07 - 12:30
Stebėtojau parašyk kaip sekėsi.. Man rodos kad pas mane ta pati bėda.. Būtų įdomu sužinoti ar ten vien tik reles pakeisti užtenka..
Vakar buvau ant duobes uzvares, nuemiau visas variklio plastmasines apsaugas, ir atsivere priejimas prie ventiliatoriaus jungciu. Ten nuo ventiliatoriaus ateina du stori laidai + ir - , tai yra paduodamas nuolatinis maitinimas ventiliatoriui ir salimais yra antra jungtis (fiske) su dviem raudonais plonais laideliais, kaip supratau tai paduodami ventiliatoriaus valdymui elektros impulsai. Taip pat pabandziau i tuos storus laidus paduodi atskirai maitinima tai matesi nedideles kibirksteles is ko galima spresti, kad ventiliatorius veikiantis, taciau valdomas impulsiniu maitinimu. Pradzioj galvojau gad numire pats ventiliatorius, srote jo kaina ~700 lietuvisku. Dabar beliko surasti ta rele, jei nepavyks paciam, tai varysiu elektrikui. Gaila internete niekur nerandu elektros schemos, o be jos zymiai sunkesnes paieskos.
Bandziau atidaryti elektos schema per saita www.detali.ru, bet deja atidaryti nepavyko, visa kita paziureti leido kompas o prie elektros shemu prieigos nebuvo
Stebetojas
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gegužės 07 - 12:36
Nu 406 tai kokiu 10 min uztruko su nuardymu ir surinkimu, darant pirma karta,..
607 isiminejau reles, tai priejimas nu naaaa,,,, Prie pat vairo stiprintuvo skyscio ausinimo vamzdeliai,, Nu siaubingas priejimas pasirode... Tai atlauziau vamzdelius ir isemiau uzkises ranka, bet cia su ardomu taip nedorai pasielgiau
Na matai, man teko palyginti 607 -to 2004 metu 2,2 HDI, tai ten daug kas skiriasi nei 2005 metu po reistailigo, turiu omenyje kai kuriu komponentu isdestymas, elektros instaliacija, antras akumas ir t.t... Tai bijau kad reliu dislokacijos vieta gali skirtis.
Stebetojas
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gegužės 11 - 13:25
Pagaliau pavyko rasti gedima, atlikus sruodima isaiskejo, kad mechaniskai subyrejo ventiliatorius, tai yra is keturiu du ispuvo sepeteliai.
anra2626
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
-
Parašyta 2009 gegužės 11 - 13:29
O aš tai apsižiūrėjau saugiklius tai pasirodo vienas 50 A 32 V buvo perdegęs.. dabar kai variklis dirba ir kondicionierius įjungtas tai veikia karts nuo karto.. tik dabar klausimas ar abi relės geros.. reiks pas elektriką varyti..
anra2626
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
-
Parašyta 2009 gegužės 11 - 13:54
kodėl visi tyli? Jei laikas ir vieta netinka siūlykit kitus variantus..
Šį pranešimą redagavo anra2626: 2009 gegužės 11 - 13:56
Stebetojas
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gegužės 12 - 09:50
Tai tau labiau pasiseke su saugikliu, man reikejo ieskoti pacio ventiliatoriaus ir beje per skelbimus visoje Lietuvoje neradau, nes iki 2005 metu netinka ventiliatorius, jame nera valdymo bloko ir jis jungiasi viena jungtimi o ne dviem. Paskambinau atstovams tai jie uzgiedojo uz nauja 1900 Lt., tai kazkaip ranka nekyla tokius pinigus moket. Radau viena skelbimuka kur pagal uzsakyma atveza detales, tai sake is lenku pristatys sia savaite ir zinoma ne uz 1900 lietuvisku:) Na o kolkas vazineju is vis be ventiliatoriaus, visa laime kad i kamscius nepapuolu:)
Svečias_Andre_*
Svečias_Andre_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2009 gegužės 14 - 11:28
Tai tau labiau pasiseke su saugikliu, man reikejo ieskoti pacio ventiliatoriaus ir beje per skelbimus visoje Lietuvoje neradau, nes iki 2005 metu netinka ventiliatorius, jame nera valdymo bloko ir jis jungiasi viena jungtimi o ne dviem. Paskambinau atstovams tai jie uzgiedojo uz nauja 1900 Lt., tai kazkaip ranka nekyla tokius pinigus moket. Radau viena skelbimuka kur pagal uzsakyma atveza detales, tai sake is lenku pristatys sia savaite ir zinoma ne uz 1900 lietuvisku:) Na o kolkas vazineju is vis be ventiliatoriaus, visa laime kad i kamscius nepapuolu:)
koks ten skelbimas del detaliu kad parveztu?
Stebetojas
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gegužės 14 - 18:53
koks ten skelbimas del detaliu kad parveztu?
Skelbimas is Autopliuso buvo rastas:
http://auto.plius.lt...eugeot/id-90063