Peršokti prie turinio


Ilgai vaziuojant gesta, nebesikuria


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 Svečias_Krizy_*

Svečias_Krizy_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 liepos 19 - 23:14

Ieskojau temos panasios, neradau, tad atsiprasau iskart, jei jau tokia tema yra. Su pezu jau baigiu nublust, viena beda issprendziu, dar iskart 3 atsiranda... :doh: o dabar beda tokia - pezas dirba viska ok, uzsiveda, vaziuoja. Galiu vaziuoti kad ir 500 km, bet paskui vaziuojant viens du apsukos ima kristi, as gaza duodu, bet krenta po biski eina eina kol galu gale visos lemputes uzsidega, suprask - uzgeso. visa tai trunka kokias 10 sek. Tada jau bandau uzvesti - nieko, jokiu emociju. Suka, kabina, bet nieko, nesiveda, ir po kokiu 20 min.uzsiveda kaip niekur nieko. Nesuprantu kame beda, saltas ar karstas variklis, neturi prasmes, nes buvo kad uzgeso dar net nespejus isilti, o snd uzgeso ir trasoje, kai variklis jau dirbo kokius 150 km savo normaliose sultyse... neisivaizduoju kame reikalas, taip atrodo, kad paciame variklyje kazkas nustoja dirbti, pastovi 15-20 min, ir vel "atsistato" viskas. Padekit prasau, kas galit. :beer: nesinori varyt tikrinti ant kompo, kadangi dabar jis jau dirba normaliai, tai ka meistras sakys ("bek is cia su savo sveiku pezu"), bet vel po kokiu 300 km ir daugkartinio uzvedimo, jis mieste ims ir uzges... Plius pezas apdujintas, 4 kartos dujos, bet uzgese buvo ir ant benzo, plius vedasi irgi ant benzo, o kai buna tas "nelemtasis" uzgesimas - nebereaguoja..
  • 0

#2 Svečias_Garazinis_*

Svečias_Garazinis_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 liepos 20 - 09:50

gali buti kad duslerka uzsikiso ir springsta variklis. jei turi galimybe atjunk ismetima nuo kolektoriaus ir pabandyk paburzgint
  • 0

#3 Svečias_Krizy_*

Svečias_Krizy_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 liepos 20 - 12:20

Dusliarka? bet reikalas tas, kad jis man retai ir labai retai gesta, o poto neuzsiveda ~20 min. Paskui ima ir uzsiveda :hmm: itariu jei dusliarka, tai nuolat kazkas butu, kur kas dazniau pjautu gryba. Gal kas kitu nuomoniu turit? :)
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0