Peršokti prie turinio

Risk of particle filter clogging

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 14

#1 Svečias_Apache_*

Svečias_Apache_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugpjūčio 22 - 10:13

Sveiki, Ieskojau forumuose, bet kaip ir nepavyko nieko surasti ta tema, taigi kuriu nauja. Esme tokia, kad mano masiniukui eme ir uzsidege pranesimas kompe "Risk of particle filter clogging", dingo trauka ir pilasi juodais dumais. Nuvaziavau pas pazystama, padarem diagnostika su kompu. Parode, kad uzsikises kietu daleliu filtras, padarem pravalyma pora kartu, lyg ir susitvarke. Taciau po kiek laiko vel ta pati beda. Vazinejimas trasoje nepadeda, regeneracija nevyksta ir filtras neissivalo. Itarimas, kad grybauja FAP filtro slegio perkricio daviklis. Gal kam teke susidurti su tokia beda? Tuo paciu gal galetumete pasiulyti, kur butu galima gauti BU toki daikta pradziai bent pasitestavimui?
  • 0

#2 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai
  • Vieta:ICELAND
  • Automobilis:Peugeot 5008 1.5 BlueHDI EAT8 2022

Parašyta 2009 rugpjūčio 22 - 10:37

Sveiki,

Ieskojau forumuose, bet kaip ir nepavyko nieko surasti ta tema, taigi kuriu nauja. Esme tokia, kad mano masiniukui eme ir uzsidege pranesimas kompe "Risk of particle filter clogging", dingo trauka ir pilasi juodais dumais. Nuvaziavau pas pazystama, padarem diagnostika su kompu. Parode, kad uzsikises kietu daleliu filtras, padarem pravalyma pora kartu, lyg ir susitvarke. Taciau po kiek laiko vel ta pati beda. Vazinejimas trasoje nepadeda, regeneracija nevyksta ir filtras neissivalo. Itarimas, kad grybauja FAP filtro slegio perkricio daviklis. Gal kam teke susidurti su tokia beda? Tuo paciu gal galetumete pasiulyti, kur butu galima gauti BU toki daikta pradziai bent pasitestavimui?

man atrodo nieko cia nebeistestuosi man taip buvo ,pats geriausias atvejis varyt i panevezi pas spakena ir sutvarkyti ta nelemta fap ,o apie fap tema yra jau forume isplesta oi,oi,oi ,jai ka ten ir spakeno numeris yra :pug:
  • 0

#3 Svečias_Apache_*

Svečias_Apache_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugpjūčio 22 - 10:53

Apie FAP gal ir buvo diskutuota, bet pranesimo apie tokia klaida kaip ir neradau. Gal ir rankos kreivos po vakar siek tiek :) Anyway. Kazkada anksciau lyg ir buvau kazka skaites ta tema, konkreciai apie FAP. Jei kalba eina apie FAP ismetima ir statyma kazkokio emuliatoriaus, tas manes nedomina. noriu sutvarkyti taip, kaip priklauso.
  • 0

#4 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2009 rugpjūčio 22 - 11:59

Apie FAP gal ir buvo diskutuota, bet pranesimo apie tokia klaida kaip ir neradau. Gal ir rankos kreivos po vakar siek tiek :) Anyway. Kazkada anksciau lyg ir buvau kazka skaites ta tema, konkreciai apie FAP. Jei kalba eina apie FAP ismetima ir statyma kazkokio emuliatoriaus, tas manes nedomina. noriu sutvarkyti taip, kaip priklauso.

na as irgi neturejau iseities kaip varyti i servisa ir ten, man praplove ,ar isvale nes visiskai uzsikiso fap ,paprasciausia neturejau galimibes pats tai ant kelio padaryt tuo labiau kad ne lietuvoi ,siaip jie servise priverstine regeneracija daro ,ir po viso to man dega ,antipoliution defektyve,variau i ta servisa kokius penkis kartus nieko nepadare man rodos ar nebus man ta fap jie iseme, ir nemoka padaryt kad nemestu tos klaidos,jo kaina isvalimo lietuvoi apie 1000 litu o atsikratiti visam 500 lt tai kai grysiu i lietuva atsikratysiu fap :beer:
  • 0

#5 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2009 rugpjūčio 22 - 12:14

prie topacio,kai pats pradejau ziurineti ta fap perkricio davikli tai i ji ateina dvi slangutes man viena is ju buvo visiskai nudegusi ,tai reiskia taip tvarko servisai,pakeiciau nauja slangute niekas nepasikeite,tai manyciau kad tas daigtas neturi dideles reiksmes ,pabandyk fiske is jo istraukti ir pavazinet jai tas pats tai tikriausia ne jo beda,O KAD VIKTU REGENERACIJA ga eolio trukumas,ir skaiciau kad ta fap reikia moketi praplauti ,bet ir tai laikina :pug:
  • 0

#6 aroone

aroone

Zanūda

• Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:P3008 GT-Line 1.5 BlueHDI AT8

Parašyta 2009 rugpjūčio 24 - 08:49

Itarimas, kad grybauja FAP filtro slegio perkricio daviklis. Gal kam teke susidurti su tokia beda? Tuo paciu gal galetumete pasiulyti, kur butu galima gauti BU toki daikta pradziai bent pasitestavimui?

http://www.eurovan2....ecu-faulty.html
  • 0
Autobusų parkas. Paliuosintas.

#7 Svečias_MEISTERIS_*

Svečias_MEISTERIS_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugpjūčio 24 - 12:16

na as irgi neturejau iseities kaip varyti i servisa ir ten, man praplove ,ar isvale nes visiskai uzsikiso fap ,paprasciausia neturejau galimibes pats tai ant kelio padaryt tuo labiau kad ne lietuvoi ,siaip jie servise priverstine regeneracija daro ,ir po viso to man dega ,antipoliution defektyve,variau i ta servisa kokius penkis kartus nieko nepadare man rodos ar nebus man ta fap jie iseme, ir nemoka padaryt kad nemestu tos klaidos,jo kaina isvalimo lietuvoi apie 1000 litu o atsikratiti visam 500 lt tai kai grysiu i lietuva atsikratysiu fap :beer:

Nezinau kiek Lietuvoje o pas mus, Vilniuje, FAPo valimas kainoja 250-300 litu. + 80 lt . komp.diagnostika.
Kol kas visi isvaziavo patenkinti.
  • 0

#8 Svečias_MEISTERIS_*

Svečias_MEISTERIS_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugpjūčio 24 - 12:19

pamegink uzvaziot pas mus, jei musu kompas tavo auto paims (turetu paimti), tai manau kad sutvarkisim.
  • 0

#9 Svečias_MEISTERIS_*

Svečias_MEISTERIS_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugpjūčio 24 - 12:25

Itarimas, kad grybauja FAP filtro slegio perkricio daviklis. Gal kam teke susidurti su tokia beda?

jo parametrai tikrinami su diagnostine iranga. Keleta kartu teko diagnozoti perkricio daviklio gedima, taciau toki problema pasitaiko gana rietai.
  • 0

#10 aroone

aroone

Zanūda

• Moderatoriai

Parašyta 2009 rugpjūčio 24 - 12:30

jo parametrai tikrinami su diagnostine iranga. Keleta kartu teko diagnozoti perkricio daviklio gedima, taciau toki problema pasitaiko gana rietai.

pas eurovanus (del konstrukcijos ipatybiu) - gana daznai
  • 0

#11 Svečias_Apache_*

Svečias_Apache_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 01 - 14:39

Nezinau kiek Lietuvoje o pas mus, Vilniuje, FAPo valimas kainoja 250-300 litu. + 80 lt . komp.diagnostika.
Kol kas visi isvaziavo patenkinti.

Issivalyti galiu ir pats, zinau kaip tas daroma. Diagnostika man padaro uz dyka. Bet visgi pirmiausia, labiau pasidomejus situo reikalu, noretusi gauti kita davikli. ir tada atlikti visa procedura.
  • 0

#12 Svečias_Apache_*

Svečias_Apache_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 01 - 14:47

http://www.eurovan2....ecu-faulty.html

Aciu. Kaip tik sita nesenai perskaiciau.
  • 0

#13 Svečias_Apache_*

Svečias_Apache_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 07 - 13:09

Nu va, masiniukas sutvarkytas. Pakeistas slegio perkricio daviklis (70lt), prie to pacio buvo itrukusi ir turbinos slanga. Nezinau, cia sutapimas ar viena su kitu susije. Masiniukas toliau smagiai vaziuoja.
  • 0

#14 aroone

aroone

Zanūda

• Moderatoriai

Parašyta 2009 rugsėjo 07 - 13:54

slegio perkricio daviklis (70lt)

naujas? pakeistos konstrukcijos?

Masiniukas toliau smagiai vaziuoja.

Super :beer:
  • 0

#15 Svečias_Apache_*

Svečias_Apache_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 15 - 23:53

Del kostrukcijos dabar kaip ir nepamenu, kokia ta nauja. Berods slangutes jungiasi is apacios, o ne is sono. Pas mane toks ir buvo. O daviklis devetas.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0