Prt Sc
Parašyta 2009 rugsėjo 02 - 10:23
Parašyta 2009 rugsėjo 02 - 10:37
Parašyta 2009 rugsėjo 02 - 11:28
Jei neisi i ta topauto (i kuri integruotos pasalines nuorodos, kurias google blokuoja), tau nieko neatsitiks, na nebent kas nors prikis nagus prie PK puslapio... O tas chrome tai tikrai gavnoSveiki, susiinstaliavau Google chrome, ir man įeinant i www.peugeot-klubas.lt ismete perspejima, kad apsilankymai siame puslapyje, gali pakenkti kompiuteriui.
![]()
Prt Sc
Parašyta 2009 rugsėjo 02 - 12:41
Parašyta 2009 rugsėjo 02 - 12:45
Parašyta 2009 rugsėjo 02 - 17:24
LAAABAI grazu ....didesnio gavno uz google chrome dar nesu mates,...
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Parašyta 2009 rugsėjo 02 - 18:48
cia mano nuomoneLAAABAI grazu ....
![]()
Turbut pats tamsta Mozilla naudoji ? ;)
Siaip Google chrome, maziau apkrauna ir nzn kode - bet graiciau ir puslapius varto, o bandyta buvo su IE 8 bei MOZILLA, ir mano manymu CHROME savo padare, naudoju jau kokius metus (mazdaug) ir nusiskundimu neturiu
2 Pincius susikurk skirtuka PK forumas, ir einant tiesiai i foruma, taves nevargins ta raudona lentele ;)
Parašyta 2009 rugsėjo 02 - 21:43
Na va ... nuo to ir reikejo pradet, o ne peikt programa iskart, zinoma, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu, man pvz Mozila nepatinka, tau Chrome, bet viename esame "vieningi"cia mano nuomoneLAAABAI grazu ....
![]()
Turbut pats tamsta Mozilla naudoji ? ;)
Siaip Google chrome, maziau apkrauna ir nzn kode - bet graiciau ir puslapius varto, o bandyta buvo su IE 8 bei MOZILLA, ir mano manymu CHROME savo padare, naudoju jau kokius metus (mazdaug) ir nusiskundimu neturiu
2 Pincius susikurk skirtuka PK forumas, ir einant tiesiai i foruma, taves nevargins ta raudona lentele ;)![]()
nepatinka ji man nors tu ka,mozilla kazkaip ipratau,nes draugiska aplinka
ir siaip niekad su ja bedu neturejau,exploreris tai turi savu durnumu ir spragu...
![]()
GEOCACHING
Parašyta 2009 rugsėjo 03 - 07:05
Parašyta 2009 rugsėjo 03 - 10:26
kaip sako: neturėkim kiaulės būdo-nesiginčykim už šūdą
![]()
GEOCACHING
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0