Puslapio saugumas
Posted 2009 September 02 - 10:18
Prt Sc
Posted 2009 September 02 - 10:23
Posted 2009 September 02 - 10:37
8-663-63443.
Posted 2009 September 02 - 11:28
Jei neisi i ta topauto (i kuri integruotos pasalines nuorodos, kurias google blokuoja), tau nieko neatsitiks, na nebent kas nors prikis nagus prie PK puslapio... O tas chrome tai tikrai gavnoSveiki, susiinstaliavau Google chrome, ir man įeinant i www.peugeot-klubas.lt ismete perspejima, kad apsilankymai siame puslapyje, gali pakenkti kompiuteriui.
Prt Sc
Posted 2009 September 02 - 12:41
Posted 2009 September 02 - 12:45
Posted 2009 September 02 - 17:24
LAAABAI grazu ....didesnio gavno uz google chrome dar nesu mates,...
Turbut pats tamsta Mozilla naudoji ? ;)
Siaip Google chrome, maziau apkrauna ir nzn kode - bet graiciau ir puslapius varto, o bandyta buvo su IE 8 bei MOZILLA, ir mano manymu CHROME savo padare, naudoju jau kokius metus (mazdaug) ir nusiskundimu neturiu
2 Pincius susikurk skirtuka PK forumas, ir einant tiesiai i foruma, taves nevargins ta raudona lentele ;)
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Posted 2009 September 02 - 18:48
cia mano nuomone nepatinka ji man nors tu ka,mozilla kazkaip ipratau,nes draugiska aplinka ir siaip niekad su ja bedu neturejau,exploreris tai turi savu durnumu ir spragu...LAAABAI grazu ....
Siaip Google chrome, maziau apkrauna ir nzn kode - bet graiciau ir puslapius varto, o bandyta buvo su IE 8 bei MOZILLA, ir mano manymu CHROME savo padare, naudoju jau kokius metus (mazdaug) ir nusiskundimu neturiu
2 Pincius susikurk skirtuka PK forumas, ir einant tiesiai i foruma, taves nevargins ta raudona lentele ;)
8-663-63443.
Posted 2009 September 02 - 21:43
Na va ... nuo to ir reikejo pradet, o ne peikt programa iskart, zinoma, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu, man pvz Mozila nepatinka, tau Chrome, bet viename esame "vieningi" del nuomones apie IEcia mano nuomone nepatinka ji man nors tu ka,mozilla kazkaip ipratau,nes draugiska aplinka ir siaip niekad su ja bedu neturejau,exploreris tai turi savu durnumu ir spragu...LAAABAI grazu ....
GEOCACHING
Posted 2009 September 03 - 07:05
8-663-63443.
Posted 2009 September 03 - 10:26
kaip sako: neturėkim kiaulės būdo-nesiginčykim už šūdą
GEOCACHING
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users