o jei nesiuncia i Lietuva?ash galiu pabuti tarpininku jei kam reikia.
kaip sakoma kreipkites ir ash padesiu.
isirenkate preke, ar atsiunciate nuoroda, nuperku, ir parsiunciu i lt. lt man atsiskaitote ir passiimate siunta.
parsisiuntimas i lt is jav parduotuviu
Parašyta 2011 spalio 31 - 14:23
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2011 spalio 31 - 14:36
galima su pardaveju pasitarti,ir paprasyti kad atsiustu,,aisku tada dar reiks dadeti pinigu uz siuntimao jei nesiuncia i Lietuva?ash galiu pabuti tarpininku jei kam reikia.
isirenkate preke, ar atsiunciate nuoroda, nuperku, ir parsiunciu i lt. lt man atsiskaitote ir passiimate siunta.
Parašyta 2011 spalio 31 - 15:27
tas tai aisku bet man bun kartais tokiu siuntiniu kuriu del didelio svorio neapsimoka pastu siust, tada ieskaus mikruskiu kurios kursuoja i Lietuva.galima su pardaveju pasitarti,ir paprasyti kad atsiustu,,aisku tada dar reiks dadeti pinigu uz siuntima
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2011 spalio 31 - 15:29
i Lietuvai taip galima daryti,,o man i Islandija niekaiptas tai aisku bet man bun kartais tokiu siuntiniu kuriu del didelio svorio neapsimoka pastu siust, tada ieskaus mikruskiu kurios kursuoja i Lietuva.
galima su pardaveju pasitarti,ir paprasyti kad atsiustu,,aisku tada dar reiks dadeti pinigu uz siuntima
Parašyta 2011 lapkričio 02 - 22:08
A kur čia galima rast tas mikruškes, kur iš Amerikės į Lietuvą kursuoja?tas tai aisku bet man bun kartais tokiu siuntiniu kuriu del didelio svorio neapsimoka pastu siust, tada ieskaus mikruskiu kurios kursuoja i Lietuva.
galima su pardaveju pasitarti,ir paprasyti kad atsiustu,,aisku tada dar reiks dadeti pinigu uz siuntima
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0