perejimas gal kas turi, geletu i meeta atvezti?
Šį pranešimą redagavo Shamas: 2009 rugsėjo 15 - 17:10
Parašyta 2009 rugsėjo 15 - 17:25
Parašyta 2009 rugsėjo 15 - 17:35
pas mane nuorodoi pavaizduotas ju "perejimas" reik is PSA 30pin i OBD. Tik nzn koks pas mane OBD ar OBD2..?O kokio tiksliai perejimo reikia ishsiaiskinai?Kai pasijunksi duok zinoti, galvoju ir pats toki daikta isigyti ;)
Parašyta 2009 rugsėjo 15 - 18:23
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2009 rugsėjo 15 - 18:45
O ka rekomenduotum?Kai pasijungsi ji labai nusivilsi juom.
Parašyta 2009 rugsėjo 15 - 18:47
kodel? ner ka ten tam varyklyje ziuret?Kai pasijungsi ji labai nusivilsi juom.
Parašyta 2009 rugsėjo 15 - 19:56
nieko ten nerodo, vat porestailas turi bsi ten daug matosi...kodel? ner ka ten tam varyklyje ziuret?
Parašyta 2009 rugsėjo 16 - 08:15
Parašyta 2010 balandžio 03 - 20:30
Šį pranešimą redagavo Sfinxas: 2010 balandžio 03 - 20:31
Parašyta 2010 balandžio 03 - 20:42
na tai sviakenu !!! turesi pavezdi koke nereike prktti norei pats diagnostika darit ???Na va kolegos isigijau ir as skeneriuka elm 327 1,5v tik va beda ta kad jis su mano pezuku nesneka gal kas susidure esate su sia problema (obd protocol not detct)?
programos scan tools ir scan master
Parašyta 2010 balandžio 03 - 20:46
kelintu metu tavo pezhas?Na va kolegos isigijau ir as skeneriuka elm 327 1,5v tik va beda ta kad jis su mano pezuku nesneka gal kas susidure esate su sia problema (obd protocol not detct)?
Parašyta 2010 balandžio 03 - 20:58
reikejo pries perkant susizinoti ar tinka tavo automobiliuiNa va kolegos isigijau ir as skeneriuka elm 327 1,5v tik va beda ta kad jis su mano pezuku nesneka gal kas susidure esate su sia problema (obd protocol not detct)?
Parašyta 2010 balandžio 03 - 20:59
2000m 2l 100kwkelintu metu tavo pezhas?Na va kolegos isigijau ir as skeneriuka elm 327 1,5v tik va beda ta kad jis su mano pezuku nesneka gal kas susidure esate su sia problema (obd protocol not detct)?
Parašyta 2010 balandžio 03 - 21:00
tai va kad is principo turetu tiktireikejo pries perkant susizinoti ar tinka tavo automobiliuiNa va kolegos isigijau ir as skeneriuka elm 327 1,5v tik va beda ta kad jis su mano pezuku nesneka gal kas susidure esate su sia problema (obd protocol not detct)?
Parašyta 2010 balandžio 03 - 21:19
turetu , bet netinka !!!!!!tai va kad is principo turetu tikti
reikejo pries perkant susizinoti ar tinka tavo automobiliuiNa va kolegos isigijau ir as skeneriuka elm 327 1,5v tik va beda ta kad jis su mano pezuku nesneka gal kas susidure esate su sia problema (obd protocol not detct)?
Parašyta 2010 balandžio 03 - 21:25
nu kolega tu man nepadedi..turetu , bet netinka !!!!!!
tai va kad is principo turetu tikti
Parašyta 2010 balandžio 04 - 10:19
Parašyta 2010 balandžio 04 - 10:40
o gal tu elgtis dar nemokitai va kad is principo turetu tikti
Parašyta 2010 balandžio 04 - 11:15
na aisku galimas variantas, pagal instrukcijas prijungi laida prie kompo ir prie masinos tada pradeda ieskoti draiveriu, priinstalini usb ir port draiverius kaip ir turetu veikti bet paleidus programa taip idomiai viska lyg ir pazysta viska randra patikrinimo metu, bet kai ateina laikas susisneketi su cpu jis tipo neatpazysta jo... seip kiek teko forumuose skaityti tai zmones prisijungia ir prie senesniu masinu....o gal tu elgtis dar nemoki
tai va kad is principo turetu tikti
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0