Peršokti prie turinio

P 406 C Valdymo blokas (ventiliatoriaus)

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 29

#1 Svečias_aliosha_*

Svečias_aliosha_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 22 - 15:31

Tai va... Gal kas gali man paaiškinti, kur tas daiktas stovi (valdymo blokas), kuris tipo kaip man sakė stovi po daiktadėže ("bardačioku"). Elektrikas nusakė, kad pas mane relės geros, temp. daviklis taip pat.. Tai tik lieka tas valdymo blokas. Nes jau tas ūžimas "dapjovė". Esat gal kas pirkęs autolaužyne? Kaina? Sunku prieit iki to valdymo bloko, nes net nezinau kaip jis atrodo? :doh: Nes PEUGEOT centre sakė, kad jis kainuoja 310 lt originalus. Beabejo, pirkčiau, bet laukt reikia nuo savaitės iki mėnesio. Turit dar kokių minčių? P.S. Buvau Kauno "prestižiniam laužyne", tai sakė, kad toks daiktas... Nežinau... :doh: :D
  • 0

#2 MKS999

MKS999
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:peugeot 605 2.0T

Parašyta 2009 rugsėjo 22 - 18:53

Jei coupe el. instaliacija tokia pati kaip ir keturduriu 406, tai jis yra keleivio koju kaireje paciam gale, i ji kisas 2 fyskes.
  • 0
806 ir 206 DALIMIS

Ne viskas auksas, kas auksu žiba, bet kas smirda šūdu, tikrai yra šūdas!

#3 MKS999

MKS999
  • Senbuviai

Parašyta 2009 rugsėjo 22 - 20:56

Tai apie kuri tu ventiliatoriu cia klausi, kur salone, ar kur prie ausinimo radijatoriaus?
  • 0
806 ir 206 DALIMIS

#4 pale

pale
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Ukmerge
  • Automobilis:peugeot 406 cupe 3.0 ES9J4

Parašyta 2009 rugsėjo 22 - 21:13

Ko gero jis apie salono nes man ir buvo taspats su 605 veikdavo tik ant auksciausiu apsuku Tai as nupirkau uz 50lt nes veziau pas elektrikus tai sake tipo neapsimoka taisyti.
  • 0

#5 Svečias_aliosha_*

Svečias_aliosha_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 23 - 16:30

Tai apie kuri tu ventiliatoriu cia klausi, kur salone, ar kur prie ausinimo radijatoriaus?

Taip, apie ta kur prie ausinimo radiatoriaus..
  • 0

#6 Gordonas

Gordonas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Opel Astra G

Parašyta 2009 rugsėjo 23 - 16:43

Taip, apie ta kur prie ausinimo radiatoriaus..

Tai jis tau visada veikia, kad jau "dapjove"? Ir kai siltas ir kai saltas variklis?
  • 0
Opel Astra G 1999 DI 2,0L Peugeot 406 1996 1,8L - Ex

#7 Svečias_aliosha_*

Svečias_aliosha_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 23 - 17:29

Tai jis tau visada veikia, kad jau "dapjove"? Ir kai siltas ir kai saltas variklis?

Nesvarbu kada, ir kai saltas, ir kai siltas - visada jis sukas visu greiciu.
  • 0

#8 MKS999

MKS999
  • Senbuviai

Parašyta 2009 rugsėjo 23 - 22:12

O tu visu pirma numauk fyske nuo rudojo temp. daviklio. Nes kyla klausimas ar elektrikas butent ta paziurejo? Nes jie trys.
  • 0
806 ir 206 DALIMIS

#9 Svečias_aliosha_*

Svečias_aliosha_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 24 - 09:27

Taip, ruda paziurejo, dar pats jam parodziau, nes galvojau, kad tas daviklis, bet... Reles taip pat geros.. Paskui jis nuejo paziurejo kazka per PC ir sako, kad tas valdymo blokas...
  • 0

#10 Svečias_aliosha_*

Svečias_aliosha_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 24 - 20:28

Dar nuomoniu bus?
  • 0

#11 spakenas

spakenas
  • Senbuviai
  • Vieta:panevezys
  • Automobilis:C5 ,807

Parašyta 2009 rugsėjo 24 - 20:59

Dar nuomoniu bus?

cia burimas is kavos tirsciu,todel speju-iki 2001metu,atskiras ausinimo (FRIC)modulis(analoginis,ne kompjuterinis).dazniausiai tvarkomas vietoje.
nejau taip sunku parasyti daugiau duomenu apie savo liuta,tiksliau aprasyti gedima,kas ziureta(kaip)???
  • 0
spakenas@gmail .com

#12 Svečias_aliosha_*

Svečias_aliosha_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 24 - 21:13

Istorija prasidejo va taip... Karta vaziavau Siauliai - Kaunas ir pradejo ne is sio ne is to uzti ventiliatorius... Pajutau didele vibracija salone... Islipau pazejau... Supratau, kad kazkas ne taip, nes ventiliatorius, tiksliau abu jie juda visu pajegumu kiek imanoma... Kaip suprantu jie turi pradet ausinti tik kai uzkyla iki kazkur 100 laipsniu karscio... Bet net ryte salta auto uzvedus ant karta isijungia visa ju galia... Nesustodami sukas pastoviai... Ir tas garsas nuo greito sukimosi jau atsibodo... Nebetylus masiniukas... :doh: Toliau... Nuvariau auto pas elektronika ir jis patikrino reles - gut, temp. davikli - gut, diagnostika - very gut.. Tada jis priejo prie savo griozdisko PC ir paziurejo repair manuala ir t.t. ir pan. ir pasake, kad po daiktadeze (bardacioku) stovi to ventiliatoriaus valdymo blokas... Sako gal tranzistoriai jame pareje ar dar ten kazkokie elektroniski terminai... Ir man db idomu, kaip tas daiktas atrodo, nes auto lauzyne man pasake, kad tokio daikto visai nera... :doh: Bet pries tai buvau Peugeot centre ir man pasake, kad kainuos 310 lt.. Nu gerai, pirkt pirkciau, bet galvoju imesiu 310 lt ir lauksiu menesi kol atves, o jei paskui netiks,t.y. ne tame beda...??? Tai ir ieskau db is kur nupirkt toki srote... Nes vienam nuvyle, nes sake, kad nera.. :D Arba bent kaip ji atpazinti ta valdymo blokeli? Paziuretau ir butu viskas aisku, ar tas ar ne tas... Visiem aisku? :hmm: :doh:
  • 0

#13 spakenas

spakenas
  • Senbuviai
  • Vieta:panevezys
  • Automobilis:C5 ,807

Parašyta 2009 rugsėjo 24 - 21:18

dar jeigu prasidejo problema lietingu(slapiu ) metu,tai tikrai FRIC modulis.
  • 0
spakenas@gmail .com

#14 Svečias_aliosha_*

Svečias_aliosha_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 24 - 21:25

Aha, tada buvo dregna, t.y. slapia, lijo gan smarkiai ir pakeliui pradejo svaigt... (FRIC) tai ir yra tas valdymo blokas? Ar as klystu?
  • 0

#15 Svečias_paaulius_*

Svečias_paaulius_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 25 - 18:41

o kai tas ventiliatorius taip uzia nieko blogo ilgose kelionese? :unsure:
  • 0

#16 Svečias_aliosha_*

Svečias_aliosha_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 25 - 18:46

Vaziavau ne karta iki Rygos su tokiu ir nieko.. Tiesiog labiau ausina.. :doh:
  • 0

#17 Svečias_paaulius_*

Svečias_paaulius_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 25 - 18:49

tai gerai tada,nes matai man senden tik tai prasidejo,tai ir persigandau truputi :unsure: uzia tai kaip lektuve :D nu nieko pirmadieniu vaziuosiu pas elektrikus kad tas reles tikrintu,tikiuosi rele sukvailiojo :hmm:
  • 0

#18 Svečias_aliosha_*

Svečias_aliosha_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 25 - 18:52

Jo, tikrink reles ir nepamirsk dar temperaturos daviklio (rudos spalvos).. :)
  • 0

#19 Svečias_paaulius_*

Svečias_paaulius_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 25 - 18:52

o jie cia visi randas po bardacioku?
  • 0

#20 Svečias_aliosha_*

Svečias_aliosha_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 rugsėjo 25 - 18:59

Nea, temp. daviklis po kapotu, kazkur prie variklio sone, mazdaug virs spidometro daviklio fyskes tik man rods (kiek pamenu) kairiau labiau.. Ir jis stovi sonu (bent jau pas mane), o ne statmenai.. Reles prie ventiliatoriu priekyje.. O jei viskas bus gerai ir su relem ir temp. davikliu, tai sakyciau tada, kad valdymo blokelis mire -_- kuris yra po daiktadeze.. :) Bent jau man tiek buvo isaiskinta ir tiek pasisemiau ziniu.. :ax:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0